5 1 6 3 1 5
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Woensdag 24 februari 2010

In the picture

In the picture

Meestal worden alle foto’s tijdens een vakantie, een verjaardag of een dagje uit met één camera gemaakt. Als dit niet je eigen camera is loop je vaak de mooie vastgelegde momenten mis. Het uitwisselen van de foto’s via de mail kost veel tijd en cd’s om de foto’s op te branden heb je niet altijd in huis. Snapfish heeft de oplossing!

Om alle foto’s te kunnen delen biedt Snapfish je gratis een online account aan. Al meer dan 70 miljoen mensen wereldwijd gingen je voor. Met het account kan je alle dierbare kiekjes met je vrienden, kennissen en familie delen in drie stappen. Heel gemakkelijk!

 

  • Registreer & upload de foto’s
  • Selecteer de foto’s 
  • Bekijk, deel & geniet

Staan ze op je computer? Orden dan jouw foto's in albums. Voeg bijschriften toe of nodig vrienden uit om opmerkingen toe te voegen aan je eigen gastenboek. Naast het online delen van foto’s kan je bij Snapfish ook de foto’s op professioneel papier laten afdrukken. Mat, glanzend, groot of klein, alles is mogelijk. Tot 31 maart a.s. zijn de eerste 50 foto’s gratis!

Heb je echt één favoriet die je het liefst op ieder moment van de dag ziet? Kijk dan eens in de cadeaushop want daar kan je foto’s op werkelijk alles laten afdrukken. Favoriet van actiecode.nl: de koffiemok!

 

Win een Actiecode Koffiemok!

Wil jij kans maken op een unieke Actiecode.nl koffiemok? Stuur dan voor 5 maart a.s. jouw leukste foto naar fleur@actiecode.nl. De leukste inzending krijgt de altijd gewilde Actiecode.nl koffiemok die we maken via Snapfish. 


Bekijk alle kortingen »

 

Plaats een reactie

Eén of meer verplichte velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Vul deze velden alsnog (correct) in en klik op "Verzenden"
Vul je naam in
Vul je reactie in

Populaire categorieën