5 1 6 1 6 6
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Dinsdag 7 juni 2011

Nederlandse LivingSocial deals voor Amsterdam, Den Haag en Rotterdam

Nederlandse LivingSocial deals voor Amsterdam, Den Haag en Rotterdam

Sinds Groupon springen de websites met dagdeals als paddestoelen uit de grond. Bij de meeste van deze Groupon-achtige websites moeten er een bepaald aantal afnemers zijn, wil de aanbieding doorgaan. LivingSocial.com onderscheidt zich hiervan door geen afspraken te maken over minimale afname van de aanbieding. Sinds deze week is LivingSocial.com ook in Nederland beschikbaar met regionale aanbiedingen voor Amsterdam, Den Haag en Rotterdam!

 

 

Weer een nieuwe Groupon?

Wie denkt dat LivingSocial weer een nieuwe Groupon-kloon is, zit ernaast. Sommige websites met dagaanbiedingen richten zich op één niche, zoals Travelbird alleen reizen en weekendjes weg aanbiedt. LivingSocial.com onderscheidt zich vooral door zich meer te richten op mooie ervaringen dan koopjes. Uiteraard wel mooie ervaring met korting. Denk bijvoorbeeld aan 50% korting op een stedentrip naar Parijs, met de optie daarbij rond te scheuren in een dikke Ferrari! Verwacht dus veel aanbiedingen van de betere restaurants, Wellness resorts en leuke weekendjes weg bij LivingSocial.com de komende dagen.

 

 

Zal LivingSocial Nederland veroveren?

Om te beginnen zal LivingSocial.com regionaal beginnen met dagaanbiedingen voor Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Daarna zal deze nieuwe de dagdeal aanbieder zich ongetwijfeld gaan uitbreiden naar meerdere steden in Nederland. Woon je in een van deze steden, of heb je een leuk dagje in planning staan? Dan is het een absolute aanrader regelmatig te kijken of LivingSocial een leuke dagaanbieding heeft voor een leuke dagje of avondje uit.

 

 

Hoe werken dagdeals eigenlijk?

De kans is klein, maar het zou kunnen dat je hier voor het eerst over dagdeals leest. Hoe werken dagdeals? Heel simpel. 24 uur lang staat een aanbieding online, die over het algemeen 50% tot 90% korting geeft. Dit kunnen allerlei soorten aanbiedingen zijn. Van een vakantie, tot een televisie of een tandenbleekset. Op de pagina staat een klok die aftelt en daarmee aangeeft hoe lang er nog op de aanbieding kan worden geboden. Een gekochte aanbieding kan binnen een bepaalde termijn worden gebruikt. Zo kan een vakantieaanbieding die in april is gekocht, bijvoorbeeld worden gebruikt voor aankomsten tussen augustus en oktober. Waarom zijn deze dagaanbiedingen zo populair? Doordat deze deals heel erg kort worden aangeboden, zijn de kortingen veel hoger dan normaal. Minder dan 50% korting zal je zelden tegenkomen en kortingen oplopend tot 90% zijn niet ongewoon. Reden genoeg dus om LivingSocial.com goed in de gaten te houden!

Bekijk alle kortingen »

 

Plaats een reactie

Eén of meer verplichte velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Vul deze velden alsnog (correct) in en klik op "Verzenden"
Vul je naam in
Vul je reactie in

Reacties

Gravenmolen gesloten geld dus kwijt. Is dit wat voor het tv programma Kassa? Het is gewoon oplichting!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Inge | 18-09-2012 | 18:29 uur

Reageer

Klopt het dat Living Social Living al stopt in Nederland??? Sales team heeft vanmorgen ontslag aangeboden gekregen...

Robert | 31-01-2012 | 19:40 uur

Reageer

Ik heb mijn deal ook nog niet ontvangen, en voor de zekerheid gemaild naar de aanbieder (een restaurant in Amsterdam). Zij hebben Livingsocial ook gemaild (want ze hebben wel degelijk een actie met ze lopen). In mijn account staat een mededeling dat mijn Ideal betaling niet is geaccepteerd, maar het is wel degelijk van mijn rekening afgeschreven. Ik mag bij het restaurant komen eten op vertoon van mijn afschrijving, dat vind ik wel heel stoer.

Willemijn | 26-09-2011 | 11:32 uur

Reageer

Ook wij hebben een deal gesloten, maar nog geen waardebon ontvangen. Wij hebben gemaild, maar geen reactie gekregen. Bellen hoeft dus niet, want dat telefoonnummer is afgesloten of niet in gebruik. GEEN DEALS SLUITEN DUS.

Nelly | 10-08-2011 | 10:13 uur

Reageer

Hier hetzelfde probleem, geen bon maar wel al betaald. Op emails geen antwoord! Telefoonnummer onderaan de mail bestaat niet. En link naar helpdesk bestaat ook niet. Groupon is veeeeeeel beter!!! Betalen en meteen je deal zonder problemen. Ze zitten op de keizersgracht in a'dam trouwens! Net gevonden op internet! Maar hebben jullie inmiddels wat ontvangen? Want dit zijn geen normale praktijken natuurlijk! Hoe krijgen we ons geld terug of de bon waar we recht op hebben?

Caroline | 09-08-2011 | 15:05 uur

Reageer

Populaire categorieën