5 1 6 2 0 3
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Vrijdag 3 februari 2012

Neckermann.com actiecode voor korting op mode

Neckermann.com actiecode voor korting op mode

Het is weer uitverkoop-seizoen en dat geldt natuurlijk ook voor de online shops. Wij zijn dan ook erg blij dat wij bij Actiecode.nl twee fantastische exclusieve actiecodes hebben waarmee je tot wel 15% korting kunt krijgen op mode in de online shop van Neckermann.com!

 

Het Duitse Neckermann is natuurlijk al sinds 1968 actief op de Nederlandse markt als postorderbedrijf. In dat jaar nam het namelijk de Textielcentrale in Hulst over en gaf het zijn eerste catalogus uit met een oplage van 175.000 stuks. Sindsdien ging het zeer goed met de Nederlandse tak van Neckermann en de postordercatalogus werd een begrip.

 

In 2002 maakte Neckermann met veel succes de stap naar het internet door hun webshop op het domein neckermann.com te openen. Sindsdien heeft men zelfs de naam van het hele bedrijf veranderd naar Neckermann.com hetgeen het succes van de internetformule onderstreept. Tegenwoordig komen ongeveer 60% van de bestellingen via het internet of de e-mail binnen.

Overigens is tegenwoordig het adres voor de Nederlandse webshop neck.nl, terwijl neckermann.nl  voor Neckermann Reizen gebruikt wordt.

 

Exclusieve actiecodes voor korting op mode

 

De actiecodes zijn te gebruiken bij elke fashion bestelling vanaf €75,-. Gebruik deze exclusieve actiecode wanneer je bestelling meer dan €75,- maar minder dan €100,- bedraagt. Je ontvangt dan 10% korting op het totaalbedrag.

 

Bestel je echter voor meer dan €100,- dan kun je onze tweede exclusieve actiecode gebruiken waarmee je maar liefst 15% korting krijgt.

 

De actiecode geldt voor alle mode op neck.nl met uitzondering van de lingerie, ondermode, schoenen, laarzen en de merken MLC en Exuma.


Bekijk alle kortingen »

 

Plaats een reactie

Eén of meer verplichte velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Vul deze velden alsnog (correct) in en klik op "Verzenden"
Vul je naam in
Vul je reactie in

Populaire categorieën