5 1 6 2 4 6
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Donderdag 23 september 2010

V&D maakt er weer een circus van! Prijzencircus!

V&D maakt er weer een circus van! Prijzencircus!

Leg je werk neer, laat je hobby voor wat het is (tenzij shoppen en geld verbrassen je hobby is), maak een verlanglijst of laat je verrassen…..

 

Het is weer Prijzencircus bij V&D.

 

Heel veel topmerken en nog meer artikelen die je voor stuntprijzen koopt.
Het V&D Prijzencircus start 23 september en de aanbieding zijn geldig tot en met 10 oktober. Het terugkerende voordeel festival van Vroom en Dreesmann is erg populair en er kan dan weer gerekend worden op een grote toeloop. Zorg dus wel dat je er op tijd bij bent, anders vis je naast het net.

 

Het V&D Prijzencircus bestrijkt het gehele en uitgebreide assortiment van het warenhuis. Dus je kunt naar hartelust shoppen met lage prijsjes op mode en accessoires van bijvoorbeeld Designual, SOHO, LIV, Esprit en Mexx. Ook veel cosmetica koop je voordelig tijdens de Prijzencircus weken. En in een aantal V&D’s zit een Sephora, de Franse beauty keten. Ook hier vind je leuke acties voor make up en beauty producten.


Of wat dacht je van hoge kortingen op boeken, DVD’s, CD’s en games. De nieuwe Danielle Steel, Karin Slaughter of Dan Brown zijn van jou met korting. Leuke Walt Disney DVD’s of het  album van Ilse de Lange of Waylon.


Ook leuke spullen voor in huis koop je met korting tijdens het prijzencircus van V&D. Lekker knus en gezellig met nieuwe woonartikelen de winter in, heerlijk! Tijdens het Prijzencircus is er gewoon een leuke korting voor iedereen, te gek om op te noemen.


Maar het mooie is, je hoeft je werk of je hobby niet te verwaarlozen om te gaan shoppen tijdens het prijzencircus. Het duurt ongeveer 2,5 week, dus je hebt altijd de koopavonden en weekeinden. En uiteraard heeft V&D een webshop waar je eindeloos kunt shoppen zonder last te hebben van de drukte.


Bovendien heeft V&D tijdens het Prijzencircus de V&D shopsessie in haar webwinkel. Een exclusief evenement waar je voor erg lage prijzen topproducten kunt kopen. Wanneer deze Shopsessies plaatsvinden en hoeveel het er zijn is geheim, je kunt ze reserveren door je e-mailadres achter te laten. Je hoort dan een aantal uren van tevoren wanneer de Shopsessie start en wat je toegangscode is! Schrijf je ook in voor de V&D nieuwsbrief voor een unieke shop en win-actie en een kortingscode voor EUR 10,- korting op je bestelling van minimaal EUR 50,-.


Het is duidelijk! Het salaris en/of studiefinanciering is weer binnen, dat wordt dus shoppen. En ik had me nog zo voorgenomen een beetje rustig met mijn geld te doen na die dure vakantie… Nou ja, dan volgende maand maar, want V&D heeft zoveel leuke dingen voor weinig met al die V&D Prijzencircus korting!


Bekijk alle kortingen »

 

Plaats een reactie

Eén of meer verplichte velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Vul deze velden alsnog (correct) in en klik op "Verzenden"
Vul je naam in
Vul je reactie in

Populaire categorieën