6 0 6 0 3 4
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Korting in
heel Nederland

Kortingspotters in heel Nederland, opgelet! Wij hebben een overzicht van kortingsbonnen die geldig zijn in fysieke winkels van de grote ketens of aan de kassa van pretparken e.d. Levert je heel snel en gemakkelijk vele euro's voordeel op. 

€4 korting op entreetickets met de Drievliet kortingsbon

Plan een leuk dagje uit met het gezin naar familiepark Drievliet. Zowel ouders als kids kunnen zich hier een hele dag vermaken. Bij inlevering van de onderstaande kortingsbon bij de kassa ontvang je nu €4 korting per persoon op entree. De bon is geldig voor maximaal 4 personen en is niet geldig in combinatie met andere acties. Enjoy!

Ontvang €3,50 entreekorting bij Koningin Juliana Toren met de kortingsbon

Met het mooie weer en alle vrije dagen is een leuk uitje met het gezin zeker een aanrader. Een dagje naar Koningin Juliana Toren is gegarandeerd een geslaagde dag. En je kunt er nu ook met korting heen. Met de onderstaande kortingsbon ontvang je namelijk €3,50 korting per persoon. Dat is mooi meegenomen toch? Lever de bon in bij de kassa en de korting wordt automatisch verrekend.

Let op: de bon is geldig voor maximaal 6 personen en niet te combineren met andere acties.

Tot 30% korting bij Gamma

De kortingsbonnen van deze week zijn beschikbaar. En het is weer flink korting knippen. Deze week ontvang je tot 30% korting op onder andere wandrekken, elektrisch gereedschap en sierbestrating. Print de kortingsbonnen uit en lever deze in bij een Gamma bij jouw in de buurt.

Broodjes, gebakjes en smoothies met korting bij La Place

De nieuwste kortingsbonnen van La Place zijn beschikbaar. Je kunt deze keer genieten van onder andere een heerlijk broodje roomkaas of beenham, een appel-notentaartje of een Aspergeroomsoep met korting. Knip de kortingsbonnen uit en lever deze in bij de kassa.

'Creativity Inc.' nu met €4,95 korting met de Libris kortingsbon

Lees 'Creativity Inc.' van Ed Catmull en leer alle ins en outs van creatief management. Bij Libris haal je het boek nu met €4,95 korting door gebruik te maken van de onderstaande kortingsbon. Print de bon uit en lever deze in bij de kassa.

'De heersers van Kir' nu met €4 korting bij Libris

Voor iedereen die van spannende, historische verhalen houdt, is het zeker aan te raden om het boek 'De heersers van Kir' te lezen. Goed om de zomerdagen mee door te komen. Bij Libris ontvang je nu €4 korting op het boek. Lever hiervoor deze kortingsbon in bij een Libris filiaal bij jouw in de buurt.

€5 korting op leesboek 'Over de schreef' bij Libris

Houd je van boeken waar het verhaal een combinatie is van spanning en romantiek? Dan is 'Over de schreef' van Karen Rose een echte aanrader. Bij Libris haal je het boek nu met €5 korting bij inlevering van de onderstaande kortingscode.

Libris

Libris kortingsbon: 'Dertig dagen' nu met €2,50 korting

Met een goed leesboek op de bank? Haal dan het boek 'Dertig Dagen' van Annelies Verbeke en leef mee met de verhalen van de Vlaamse Alphonse. Bij Libris ontvang je nu €2,50 korting op het boek. Je hoeft hiervoor alleen de kortingsbon in te leveren bij de kassa.

?
Vul jouw e-mail adres in en ontvang de bon direct in de mailbox.

Volledig overzicht van Libris korting

Drouwenerzand Attractiepark

Kortingsbon Drouwenerzand voor €1 korting op entree

Voor een leuk dagje uit met het gezin is attractiepark Drouwenerzand zeker een aanrader. Zowel jong en oud kunnen zich hier een hele dag vermaken. Als je bij de kassa de onderstaande kortingsbon inlevert, ontvang je €1 korting op de reguliere entreeprijs. De kortingsbon is geldig voor maximaal 4 personen en kan niet gebruikt worden in combinatie met andere acties.

?
Vul jouw e-mail adres in en ontvang de bon direct in de mailbox.

Volledig overzicht van Drouwenerzand Attractiepark korting

Movie Park Germany

Movie Park Germany kortingsbon: €10 korting per persoon

Wil je een dagje naar Movie Park Germany met het gezin? Momenteel is er een dan een fijne actie. Als je de onderstaande kortingsbon inlevert bij de kassa ontvang je €10 entreekorting per persoon. Dat scheelt weer! De kortingsbon is geldig voor maximaal 5 personen en kan niet worden gecombineerd met andere acties en/of arrangement. Gegarandeerd een geslaagd dagje uit!

?
Vul jouw e-mail adres in en ontvang de bon direct in de mailbox.

Volledig overzicht van Movie Park Germany korting

Corpus

Bezoek Corpus met €5 korting p.p. met deze kortingsvoucher

Bij Corpus leer je alles over het menselijk lichaam door letterlijk een 'reis door de mens' te maken. Een leuke, leerzame dag voor het gezin dus. Om het nog leuker te maken, krijg je nu ook €5 korting op entreetickets. Hiervoor hoef je alleen de bijbehoren kortingsbon in te leveren bij de kassa. Reserveer van tevoren wel een plekje, want er wordt gewerkt met tijdsloten.

Let op: de kortingsbon is geldig voor maximaal 4 personen.

?
Vul jouw e-mail adres in en ontvang de bon direct in de mailbox.

Volledig overzicht van Corpus korting

Dolfinarium

Kortingsbon Dolfinarium: Ontvang €6,50 korting p.p.

Dolfijnen spotten doe je in Dolfinarium Harderwijk. Ideaal voor als je een leuk uitje met het gezin wilt plannen. Momenteel ontvang je €6,50 korting per persoon op entree. Je hoeft alleen de onderstaande kortingsbon in te leveren bij de kassa. De bon is geldig voor maximaal 5 personen en kan helaas niet gecombineerd worden met andere acties en/of arrangementen.

?
Vul jouw e-mail adres in en ontvang de bon direct in de mailbox.

Volledig overzicht van Dolfinarium korting

Walibi Holland

Met de Walibi Holland kortingsbon ontvang je nu €6,50 p.p.

Met familie of met vrienden naar Walibi Holland? Goed nieuws! Bij inlevering van de onderstaande kortingsbon ontvang je €6,50 korting p.p. op entree. Dat scheelt weer wat euro's. De kortingsbon is geldig voor maximaal 5 personen. Dat maakt het dagje uit nog een stuk leuker toch?

Let op: niet te combineren met andere acties en/of arrangementen.

?
Vul jouw e-mail adres in en ontvang de bon direct in de mailbox.

Volledig overzicht van Walibi Holland korting

Toverland

Kortingsbon Toverland voor €4 korting p.p. op entree

Plan een leuk uitje met het gezin naar attractiepark Toverland in Sevenum. Met de onderstaande kortingsbon bespaar je ook nog eens op entree. Lever de bon in en ontvang per persoon €4 korting. Leuk!

Let op: de coupon is geldig voor maximaal 5 personen en is niet te combineren met andere acties.

?
Vul jouw e-mail adres in en ontvang de bon direct in de mailbox.

Volledig overzicht van Toverland korting

Madame Tussauds

Ontvang €6,50 korting op entree met de Madame Tussauds kortingsbon

Altijd al een dagje omringd willen worden door de sterren? Kom dan naar Madame Tussauds in Amsterdam. Op de foto met Brad en Angelina of een kiekje met de Koninklijke Familie, het kan allemaal. Met de onderstaande kortingsbon ontvang je nu €6,50 korting op entreekaarten. De bon is geldig voor maximaal 4 personen.

Let op: niet te combineren met andere acties.

?
Vul jouw e-mail adres in en ontvang de bon direct in de mailbox.

Volledig overzicht van Madame Tussauds korting

Plopsa

Met €5 korting naar Plopsa Indoor met de Plopsa kortingsbon

Wil je een leuk uitje plannen met het gezin? Ga dan naar Plopsa Indoor in Hasselt of Coevorden. Daar maak je de kids zeker weten blij mee. Het leuke is dat je nu €5 korting per persoon krijgt op entree. Lever hiervoor de onderstaande kortingsbon in bij de kassa. De bon is geldig voor maximaal 5 personen en niet te combineren met andere acties. De bon is ook geldig op entreetickets voor Plopsaqualand.

?
Vul jouw e-mail adres in en ontvang de bon direct in de mailbox.

Volledig overzicht van Plopsa korting

Plopsa

Plopsa kortingsbon: Met €8 korting naar Plopsaland

Een dagje naar Plopsaland is gegarandeerd een geslaagd dagje uit met het gezin. Goed nieuws! Momenteel ontvang je €8 korting per persoon op entree voor Plopsaland de Panne en Plopsa Coo. Je hoeft alleen de onderstaande kortingsbon in te leveren bij de kassa. Deze coupon is geldig voor maximaal 5 personen en niet te combineren met andere acties en/of arrangementen. Veel plezier!

?
Vul jouw e-mail adres in en ontvang de bon direct in de mailbox.

Volledig overzicht van Plopsa korting

Libris

'De Zilveren Lepel Pasta' met €3,99 korting met de Libris kortingsbon

Ben je gek op pasta? Dan is het boek 'De Zilveren Lepel Pasta' zeker iets voor jou. Het boek staat vol met heerlijke pastagerechten. Ideaal voor als je gasten met een topmaaltijd wilt verrassen. Met de onderstaande kortingsbon van Libris haal je het boek nu met €3,99 korting. Print de kortingsbon uit en lever deze in bij een Libris filiaal.

?
Vul jouw e-mail adres in en ontvang de bon direct in de mailbox.

Volledig overzicht van Libris korting

Praxis

Kortingsbon Praxis voor 20% keuzekorting op tuinmeubelen

Yes, de winter is voorbij, dus laat het mooie weer maar komen. De tijd om weer lekker te tuinieren en daarna heerlijk in de tuin te zitten. Heb jij nog nieuwe tuinmeubelen nodig? Bij Praxis hebben ze nu een mooie aanbieding. Je ontvangt namelijk 20% keuzekorting op tuinmeubelen. Tuinstoelen, tafels, ligbedden, je kunt uit heel veel spullen kiezen. Print de onderstaande kortingsbon uit en lever deze in bij een Praxis filiaal.

?
Vul jouw e-mail adres in en ontvang de bon direct in de mailbox.

Volledig overzicht van Praxis korting

Bonnen voor overal
in Nederland

De oude vertrouwde kortingsbon is nog steeds mateloos populair. Printen, lekker scheuren of knippen en inleveren in de winkel voor een mooie extra korting. De landelijke aanbiedingen en kortingsbonnen zijn interessante acties die door heel Nederland gebruikt kunnen worden. Hierbij kun je denken aan kortingsbonnen van winkelketens, pretparken of kortingsbonnen voor andere leuke dagjes uit. Dan moeten deze uitjes wel een ritje naar de andere kant van het land waard zijn natuurlijk. 

Coupons per stad

Naast de online actiecodes die we op Actiecode.nl aanbieden die geldig zijn in webwinkels, hebben we ook pagina`s waar je kortingsbonnen en actiecodes kunt vinden die lokaal gebruikt kunnen worden. Zo vind je hier de Mc Donald`s en La Place kortingsbonnen maar ook online actiecodes voor korting bij New York Pizza bijvoorbeeld. Of je nu in Amsterdam, Enschede of Leiden woont, in alle grotere Nederlandse steden zijn kortingsbonnen beschikbaar. Filter op een stad of regio voor kortingsbonnen die je om de hoek kunt gebruiken.

Zelf een tip of bon?

Heb je een tip voor de redactie over shoppen en/of besparen? Of ben je een lokale winkelier die een actie of kortingsbon met ons wil delen? Mail de redactie via info@actiecode.nl.