4 9 2 9 1 3
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Korting in
heel Nederland

Pak een korting waar je in heel Nederland iets aan hebt. Bijvoorbeeld een kortingsbon voor een landelijke winkelketen of een kortingscode of -bon voor een pretpark, dierentuin of ander leuk dagje uit.

Deze kortingsbon geeft je €3 korting op Drievliet in Den Haag

Drievliet staat voor plezier met het hele gezin en daarom hebben we nu een kortingsbon voor je waarmee je €3 korting krijgt per persoon. Het enige wat je hoeft te doen is de bon uitprinten en aan de kassa laten zien. Deze kortingsbon is geldig voor maximaal 4 personen. Veel plezier!

Drouwenerzand kortingsbonnen: een nog goedkoper dagje uit

Drouwenerzand pretpark staat al bekend als het goedkoopste pretpark van Europa. En met de kortingsbonnen op de site kun je, je dagje uit zelfs nog goedkoper beleven. Print bijvoorbeeld de kortingsbon voor €1 korting op toegang uit. Dat scheelt toch net even!

Kortingsbon: €6 korting op ticket Walibi Holland

Je kunt nu met het hele gezin een dagje genieten in Walibi Holland met €6 korting. Hoe? Print deze bon uit en lever de kortingsbon in bij de kassa!
De bon is niet te combineren met andere acties maar is geldig voor zowel volwassenen als kinderen. Heel veel plezier!

Movie Park Germany coupon: ontvang verschillende kortingen

Het pretparkseizoen is alweer een tijdje begonnen en Movie Park Germany doet ook weer vrolijk mee. Als je deze bon uitprint en uitknipt, krijg je korting op vele items in het pretpark. Neem nou bijvoorbeeld een bon voor twee gratis desserts bij de pizzeria, of een gratis inscriptie wanneer je een Movie Park Award koopt. Klik op de button om te kijken of er iets leuks voor jou en je kinderen bij zit. Veel plezier!

Beekse Bergen kortingsbon: €4,50 korting op toegangstickets

Op safari in Nederland, het kan! Bij Beekse Bergen waan je je even in Afrika. Wil jij graag naar dit mooie park met je kids? Met deze kortingsbon krijg je €4,50 korting op maximaal 4 toegangskaartjes. De actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen en aanbiedingen. Print de bon uit en lever 'm in bij de kassa. Geldig voor kinderen en volwassenen.

Met deze kortingsbon krijg je €3 korting bij Dierenpark Emmen

Print deze kortingsbon uit, neem 'm mee en ga gezellig een dagje met het gezin dieren kijken in Emmen! Deze kortingsbon is geldig voor kinderen én volwassenen. Je kunt maximaal 5 mensen per coupon meenemen. Veel plezier!

Kortingsbon: €6 korting op tickets voor Koningin Juliana Toren

Wil jij de kids binnenkort meenemen naar een leuk pretpark? Bij Juliana Toren krijg je met deze kortingsbon €6 korting op maximaal 6 toegangskaartjes. Print de bon uit en lever 'm in bij de kassa. De actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties.

Kortingsbon: €6 korting op een dagje Dolfinarium

Dolfijnen, zeeleeuwen, walrussen en heel veel soorten vissen. Je kan je allemaal van dichtbij bekijken in het Dolfinarium in Harderwijk. Print je deze kortingsbon uit dan ontvang je voor maximaal 5 personen per coupon €6 korting! De bon is niet te combineren met andere acties en moet worden ingeleverd bij de kassa.
Heel veel flipper plezier!

Ontvang 20% keuzekorting met de Praxis kortingsbon

Bij Praxis is het weer tijd om korting te scoren. Met deze kortingsbon ontvang je 20% korting op een artikel naar keuze. Je kunt kiezen uit het hele assortiment. Ideaal toch? Print de kortingsbon uit, lever deze in bij een Praxis filiaal en shop met korting.

Movie Park Germany kortingsbon voor €8 korting op een ticket

Wil je binnenkort naar een pretpark? Ga op bezoek bij Bugs Bunny en zijn vriendjes in Movie Park Germany. Met deze kortingsbon krijgen jij en 4 vrienden €8 korting op een ticket. De bon is geldig voor kinderen en volwassenen. Print de bon uit en neem 'm mee naar het park. De actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en kortingscodes.

Délifrance voordeelbon: 25% korting

Deze bon kun je inleveren bij Délifrance en dan ontvang je 25% korting op je bestelling inclusief drankjes. Maximaal 4 personen per voucher.

Niet geldig bij Délifrance Schiphol, Délifrance corners in tankstations en Kwalitaria of in combinatie met andere aanbiedingen.

Print hier je gratis ticket voor de GAMMA Racing Day

Op 3 augustus vind de GAMMA Racing Day plaats op het TT Circuit in Assen. En jij kan hier heel makkelijk bij zijn, want je krijgt nu gratis tickets bij GAMMA. Print hier gratis tickest uit voor die dag en geniet samen met vrienden of je gezin van een mooie dag motor- en autosport.

2e kaartje Toverland nu met 50% korting

Geniet van een dagje Toverland met 50% korting. Je betaald met deze kortingsbon voor het tweede toegangsticket slechts het helft van de prijs. De korting is geldig voor maximaal zes personen en alleen voor kaartjes met het regulier tarief. Lever de bon in bij de kassa. Heel veel plezier!

€6 korting op tickets voor Madame Tussauds met deze kortingsbon

Madame Tussauds is een unieke belevenis. Je kunt alle grote sterren ontmoeten en met ze op de foto. Ze zijn net echt! Met deze kortingsbon krijg je €6 korting op een toegangsticket voor jou en 3 vrienden. De bon is geldig voor kinderen en volwassenen en niet combineerbaar met andere acties of kortingscodes. Print de bon uit en laat 'm zien bij de kassa.

Libris kortingsbonnen: koop goedkoper je nieuwe favoriete boek

Libris heeft kortingsbonnen voor heel veel boeken! Hiermee koop je boeken met kortingen van €2,50 tot wel €10! Zo kan jij voor de zomer nog even wat nieuwe boeken inslaan die je heerlijk relaxed op het strand of bij het zwembad kan lezen. Klik hieronder om de kortingen op de boeken te bekijken!

€4 korting op Toverland op vertoon van deze kortingsbon

Met deze kortingsbon ga je met het hele gezin een dagje goedkoop uit, want op vertoon van deze bon krijg je namelijk €4 korting per persoon. Dit kan voor maximaal 5 personen per coupon, dus neem vooral veel mensen mee. De kortingsbon geldt voor volwassenen en kinderen van 120 cm. Niet geldig in combinatie met andere acties.

Kortingsbon voor €8 korting op een dagje naar Plopsaland

Plopsaland staat in het teken van die leuke kabouter Plop. Dit park vinden jouw kids gegarandeerd geweldig. Met deze kortingsbon krijg je voor maximaal 5 personen €8 korting op tickets. Plopperdeplop, dat is nog eens een leuke actie! De korting is niet geldig in combinatie met andere acties. Print de bon uit en lever de bon in bij de kassa om de korting te ontvangen.

Kortingsbonnen Libris: korting op je nieuwe boek

De zomer staat weer voor de deur! Wat is er met dit fijne weer nou fijner dan om lekker een boek te lezen in het zonnetje? Juistem, een boek te lezen in het zonnetje die je met flinke korting op de kop hebt getikt! Pak extra korting op boeken met deze Libris kortingsbonnen. Deze zijn in te wisselen tegen korting bij de kasse in één van de libris boekenwinkels!

Let op de verloopdatum van de kortingsbon, deze kan nog wel eens verschillen!

Praxis kortingsbon: Ontvang 15% korting op een artikel naar keuze

Praxis heeft weer nieuwe kortingsbonnen. Je ontvangt nu 15% korting op een artikel naar keuze. De kortingsbon is geldig op het hele assortiment. Handig als je thuis lekker aan het klussen bent en nog klusmateriaal nodig hebt. Het enige wat je hoeft te doen is de kortingsbon uit te printen en in te leveren bij een Praxis filiaal.

20% keuzekorting met deze Hubo kortingsbon

Ga jij deze zomer klussen aan je nieuwe huis? Gebruik dan deze Hubo kortingsbon voor 20% korting op een artikel naar keuze. Want bij Hubo vind je alle spullen voor je nieuwe huis, maar ook voor gereedschap voor alle kleine klusjes kan je hier terecht. Dus print de bon uit en lever hem samen met het artikel in bij de kassa van Hubo.

€4 korting op een dagje Plopsa Indoor met deze kortingsbon

Neem jouw kleine eens mee naar Plopsa. Dit leuke park is geweldig voor kids. Met deze kortingsbon krijg je €4 korting op maximaal 5 tickets. Zowel geldig voor Plopsa Indoor Coevorden als Plopsa Indoor Hasselt op een individueel ticket vanaf 1 meter. Niet geldig bij voorverkoop tickets. Niet geldig in combinatie met andere kortingscodes. Print de bon uit en lever 'm in bij de kassa.

Hunkemöller kortingsbon voor 10% extra korting op alles

Goed nieuws voor de dames (en tegelijk ook wel voor de heren); wanneer je deze kortingsbon uitprint en vervolgens meeneemt naar de dichtstbijzijnde Hunkemöller, krijg je 10% extra korting op de hele collectie. Extra, dus bovenop de bestaande kortingen. Heb je geen printer? Geen probleem, laat dan gewoon de barcode op je smartphone zien. Happy shopping!

Bonnen voor overal
in Nederland

De oude vertrouwde kortingsbon is nog steeds mateloos populair. Printen, lekker scheuren of knippen en inleveren in de winkel voor een mooie extra korting. De landelijke aanbiedingen en kortingsbonnen zijn interessante acties die door heel Nederland gebruikt kunnen worden. Hierbij kun je denken aan kortingsbonnen van winkelketens, pretparken of kortingsbonnen voor andere leuke dagjes uit. Dan moeten deze uitjes wel een ritje naar de andere kant van het land waard zijn natuurlijk. 

Populaire coupons

Walibi korting La Place bonnen

Coupons per stad

Naast de online actiecodes die we op Actiecode.nl aanbieden die geldig zijn in webwinkels, hebben we ook pagina`s waar je kortingsbonnen en actiecodes kunt vinden die lokaal gebruikt kunnen worden. Zo vind je hier de Mc Donald`s en La Place kortingsbonnen maar ook online actiecodes voor korting bij New York Pizza bijvoorbeeld. Of je nu in Amsterdam, Enschede of Leiden woont, in alle grotere Nederlandse steden zijn kortingsbonnen beschikbaar. Filter op een stad of regio voor kortingsbonnen die je om de hoek kunt gebruiken.

Zelf een tip of bon?

Heb je een tip voor de redactie over shoppen en/of besparen? Of ben je een lokale winkelier die een actie of kortingsbon met ons wil delen? Mail de redactie via info@actiecode.nl.