5 2 0 0 3 7
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Korting in
Amsterdam

Op deze pagina vind je lokale kortingen die je kunt gebruiken in Amsterdam. Kortingsbonnen kun je uitprinten en meenemen naar de winkel, de lokale kortingscodes kun je laten zien in de winkel. 

Rijksmuseum-logo

Naar het Rijksmuseum met 5% korting - Tiqets kortingscode

Klik hier voor de kortingscode

Meer info over deze Rijksmuseum korting

Diversen-logo

Kortingscode: 10% korting op Ajax Arena Stadion tour

Klik hier voor de kortingscode

Meer info over deze Diversen korting

Amsterdam Dungeon-logo

Tiqets kortingscode: ontvang 10% korting op kaartjes voor Amsterdam Dungeon

Klik hier voor de kortingscode

Meer info over deze Amsterdam Dungeon korting

Diversen-logo

Gebruik deze kortingscode voor 10% korting op Boom Chicago tickets

Klik hier voor de kortingscode

Meer info over deze Diversen korting

Slim shoppen

In de hoofdstad Amsterdam kan je je 24 uur per dag vermaken. Maar zoveel vermaak wordt natuurlijk wel erg prijzig. Gebruik maken van de kortingsbonnen van Actiecode.nl helpt je een beetje extra besparen. Dankzij de Amsterdam pagina weet je direct waar de uitverkoop is begonnen, spot je leuke nieuwe winkelopeningen en vind je natuurlijk kortingsbonnen voor winkels en restaurants.

Actueel Amsterdam

Etq opent eerste winkel in Amsterdam

Het Amsterdamse sneakermerk Etq heeft zijn eerste flagshipstore geopend in, hoe kan het eigenlijk ook anders, Amsterdam. De winkel bevindt zich aan de Singel 459 en is ideaal voor alle sneakerlovers.

We Are Labels in Amsterdam

Shopliefhebbers opgelet! Modewinkel We Are Labels opent in de herfst van 2015 aan de Raadhuisstraat in Amsterdam een nieuw filiaal.

Grootste cosmetica-afdeling bij De Bijenkorf

Vanaf 3 november zal in de Amsterdamse Bijenkorf een nieuwe beauty-afdeling worden geopend van maar liefst 1200 vierkante meter. Klanten kunnen hier naast het kopen van make-up van exclusieve make-up lijnen terecht om zich te laten opmaken en gebruik te maken van een van de 125 beautydiensten.

Teufel opent winkel in Amsterdam

Dit najaar zal een nieuwe winkel van het Duitse Teufel haar deuren openen in Amsterdam. Bezoekers kunnen hier terecht voor audioapparatuur in hoogwaardige kwaliteit. De winkel zal te vinden zijn op de hoek van de Van Baerlestraat en de P.C Hooftstraat.

Koopavond & zondag

De winkels in Amsterdam mogen iedere zon- en feestdag open zijn van 06.00 tot 22.00 uur. Doorgaans zijn alleen de winkels op de Nieuwendijk en de Kalverstraat op zondag open tussen 12:00 en 17:00 uur. In de rest van de stad zijn slechts een paar winkels open. Woonmall Villa Arena is ook geopend en ook de bouwmarkten hebben vaak de deuren op zondag geopend.

Leuk om te doen

Tip 1: Besparen in de IJ-hallen

In de IJ-hallen in Amsterdam Noord vind je de grootste vlooienmarkt van Europa. In twee oude Industriële hallen staan 750 kramen met kleding en leuke tweedehands spulletjes. En dat voor een prikkie! Meer informatie vind je op ijhallen.nl.

Tip 2: 9 straatjes

Op een klein stukje lopen van de Kalverstraat vind je de 9 straatjes waar je nét even die specialere boetiekjes en gezellige koffietentjes vindt. En voor na het shoppen is er altijd een gezellig tentje te vinden voor een Belgisch biertje. Helemaal goed.

Tip 3: Haarlemmerdijk en -straat

In 2012 is deze lange straat uitgeroepen tot leukste winkelstraat van Nederland. Amsterdammers, toeristen en dagjesmensen vind je hier allemaal door elkaar en dat uit zich ook in het winkelaanbod.


Zelf een tip of bon?

Heb je een tip voor de redactie over shoppen en/of besparen in Amsterdam? Of ben je een lokale winkelier die een actie of kortingsbon met ons wil delen? Mail de redactie via info@actiecode.nl.