5 2 0 0 8 6
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Korting in
Arnhem

Shoppen in je eigen stad kan nu voordelig via Actiecode.nl. Je vindt hier de beste lokale kortingen en kortinsbonnen voor winkels bij jou in de buurt.  Print de bonnen uit, neem ze mee tijdens je dagje winkelen en bespaar. 

Slim shoppen

Arnhem is een stad met veel historie en staat nu vooral bekend als creatieve en bruisende stad. De vele kunstacademies en modeopleidingen zorgen voor veel nieuwe shops. Het centrum is compact en overzichtelijk. Je vindt er alle grote ketens en rondom Het Eiland zitten veel locale winkeliers. Voor veel van deze winkels kun je gebruik maken van kortingsbonnen en lokale kortingen die wij hier verzamelen. Je weet direct waneer de sale start, je blijft op de hoogte van de laatste winkelnieuwtjes en uiteraard kun je erg veel besparen, daar gaat het tenslotte om op Actiecode.nl!

Actueel in Arnhem

Musis Dag

Zet het maar alvast in je agenda; op 3 oktober vindt namelijk de Musis Dag plaats in winkelcentrum Musiskwartier. Tijdens deze dag kun je jezelf laten verwennen met heerlijke hapjes en make-overs, en kun je genieten van diverse modeshows.

UITboulevard

Op 5 en 6 september wordt het culturele seizoen van Arnhem & Gelderland officieel geopend tijdens UITboulevard. Tijdens dit gratis evenement zullen diverse culturele instellingen uit Gelderland hun werken tonen.

Opening Levi's store

Sinds kort is de nieuwe winkel van Levi's geopend in Arnhem. Klanten kunnen hier terecht voor mooie, kwalitatieve jeans.

Berijk Interieur Pop-up store

Op de Kerkstraat 34 bevindt zich de pop-up store van Berijk Interieur. Tot in ieder geval december van dit jaar kunnen bezoekers hier terecht voor alles op het gebied van wonen en interieur. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

Koopavond & zondag

Op donderdagavond is het koopavond in Arnhem. De winkels zijn dan geopend tot 21.00 uur. Zoals in veel Nederlandse steden mogen alle winkeliers op zondag van 12.00 tot 17.00/18.00 uur geopend zijn in het centrum en dat is dan ook het geval in Arnhem. 

Leuk om te doen

Tip 1:Het Modekwartier in Arnhem

Arnhem is al jaren de place to be voor alles op het gebied van mode. In het Modekwartier vind je, verspreid over meer dan een kilometer, ateliers en shops van opkomend ontwerptalent. Een dagje Modekwartier staat voor een gevarieerd aanbod mode en design.

Tip 2:Winkelgebied 'Het Eiland'

Deze winkelstraten bestaan voornamelijk uit lokale winkeliers. Het is een knus en klein winkelgebied midden in de stad. Struin langs de shops met brillen, couture, lingerie, kleding of rust even uit voor een kopje koffie!

Tip 3:Parkeren in Arnhem

Je auto veilig en goedkoper parkeren kan in een van de vele parkeergarages in Arnhem. Dit is meestal voordeliger dan parkeren in een van de straten rondom het centrum.


Zelf een tip of bon?

Heb je zelf een tip over shoppen en besparen in Arnhem? Of wil je een leuk nieuwtje met ons delen? Mail het de redactie: info@actiecode.nl.