5 9 8 8 1 4
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Korting in
Den Haag

Hier vind je de lokale kortingen van Den Haag. Gebruik de kortingsbonnen en kortingscodes om geen aanbieding te missen. Print ze uit en neem ze mee naar de winkel om ze in te leveren of te laten zien.

€4 korting op entreetickets met de Drievliet kortingsbon

Plan een leuk dagje uit met het gezin naar familiepark Drievliet. Zowel ouders als kids kunnen zich hier een hele dag vermaken. Bij inlevering van de onderstaande kortingsbon bij de kassa ontvang je nu €4 korting per persoon op entree. De bon is geldig voor maximaal 4 personen en is niet geldig in combinatie met andere acties. Enjoy!

La Place kortingsbonnen: Koffie's, broodjes en salades met korting

De nieuwste kortingsbonnen van La Place zijn beschikbaar! Je ontvangt nu korting op onder andere heerlijke broodjes, pizza's en smoothies. Print en knip de kortingsbonnen uit en lever deze in bij een La Place restaurant bij jouw in de buurt.

KFC kortingscoupons: Bespaar o.a. op Hot Wings en een Burger Meal

De nieuwste kortingscoupons van KFC zijn beschikbaar. Hiermee bestel je onder andere 2x een Burger Meal voor slechts €8 of 6 Hot Wings voor slechts €3. Print de coupons uit en lever deze in bij een KFC restaurant bij jouw in de buurt.

Ontvang tot 20% korting op een artikel naar keuze bij Gamma

De nieuwste kortingsbonnen van Gamma zijn beschikbaar. Deze week ontvang je tot 20% korting op een artikel naar keuze. Ook tijdens de Pinksterdagen kun je bij Gamma korting scoren met een bon. Ben je druk aan het klussen? Print dan de kortingsbonnen uit, race naar de bouwmarkt en lever de bonnen in bij de kassa.

Let op: de data van de kortingsbonnen zijn verschillend!

Ontvang 25% keuzekorting bij Praxis

Bij Praxis ontvang je nu 25% keuzekorting. Ideaal voor als je druk aan het klussen bent. Lever de kortingsbon in bij de kassa om de korting te ontvangen.

15% korting op een artikel naar keuze bij Praxis Den Haag

Bij Praxis ontvang je deze week 15% korting op een artikel naar keuze door gebruik te maken van de onderstaande kortingsbon. Print en knip de bon uit en lever deze in bij de kassa.

Kortingsbon Pizza Hut: Elke donderdag een Pan Pizza voor €9,95

Bij de Pizza Hut bestel je elke donderdag een Pan Pizza naar keuze voor slechts €9,95. Je hoeft hiervoor alleen de bijbehorende kortingsbon in te leveren. Deze bon is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Eet smakelijk!

Bespaar tot 20% bij Karwei Den Haag

Maak dit Pinksterweekend gebruik van de nieuwste Karwei kortingsbonnen. Hiermee ontvang je namelijk tot 20% korting op een artikel naar keuze. Print en knip de bonnen uit en lever ze in bij een Karwei bij jouw in de buurt.

Pinksteren bij Praxis Den Haag: 20% keuzekorting

Klussen tijdens de Pinksterdagen? Bij Praxis ontvang je nu 20% korting op een artikel naar keuze door gebruik te maken van de kortingsbon. Dat scheelt weer toch?

Délifrance

Voordeelbon Délifrance: De 5e gevulde koek gratis

Bij Délifrance kun je nu heerlijke gevulde koeken met korting halen. Als je de onderstaande voordeelbon inlevert, ontvang je namelijke de 5e gevulde koek helemaal gratis. Oftewel: 5 halen, is 4 betalen. Deze bon is niet geldig in combinatie met andere acties.

?
Vul jouw e-mail adres in en ontvang de bon direct in de mailbox.

Volledig overzicht van Délifrance korting

Pizza Hut

Ontvang met de Pizza kortingsbon 10% korting op een Supreme

Bij Pizza Hut kun je nu een heerlijke Supreme Pizza met 10% korting bestellen. Hiervoor hoef je alleen de onderstaande kortingsbon in te leveren. Dat is nog eens extra genieten van je pizza.

?
Vul jouw e-mail adres in en ontvang de bon direct in de mailbox.

Volledig overzicht van Pizza Hut korting

Praxis

Kortingsbon Praxis voor 20% keuzekorting op tuinmeubelen bij Praxis Den Haag

Yes, de winter is voorbij, dus laat het mooie weer maar komen. De tijd om weer lekker te tuinieren en daarna heerlijk in de tuin te zitten. Heb jij nog nieuwe tuinmeubelen nodig? Bij Praxis hebben ze nu een mooie aanbieding. Je ontvangt namelijk 20% keuzekorting op tuinmeubelen. Tuinstoelen, tafels, ligbedden, je kunt uit heel veel spullen kiezen. Print de onderstaande kortingsbon uit en lever deze in bij een Praxis filiaal.

?
Vul jouw e-mail adres in en ontvang de bon direct in de mailbox.

Volledig overzicht van Praxis korting

Slim shoppen

Je kunt het zo gek niet bedenken of Den Haag heeft het. Een groot scala aan winkels in alle soorten en maten, restaurants met gerechten uit alle windstreken en uitgaansgelegenheden en evenementen voor iedere leeftijdscategorie. Je kan genieten van de prachtige winkelstraten en lekker uitblazen op een tarrasje op één van de gezellige pleinen. En wat Den Haag ook te bieden heeft zijn acties, zoals leuke kassakortingen en aantrekkelijke aanbiedingen. En die vind je hier allemaal overzichtelijk op een rij. Actiecode.nl verzamelt alle kortingsbonnen en uitverkoop data en plaatst die op deze handige website. Ga je dus een avondje uit of een middagje winkelen in Den Haag, kijk dan eerst even hier zodat je geen aanbieding hoeft te missen.

Actueel Den Haag

Bevrijdagsfestival Den Haag

Kom op dinsdag 5 mei de vrijheid vieren op het Bevrijdingsfestival in Den Haag. Het festival, dat gratis is, heeft een programma vol optredens van onder andere Typhoon en Kensington.

Opening nieuwe Bang & Olufsen winkel

Gister is de nieuwe Bang & Olufsen winkel in Den Haag geopend. De winkel bevindt zich aan het Noordeinde 126. In mei zal nog een officiele opening plaatsvinden, maar bezoekers kunnen er nu al onder andere terecht voor het aanschaffen van nieuwe, kwalitatieve televisie, audiosysteem of luidsprekers.

Restaurantweek 2015

Van 5 t/m 15 maart is het weer tijd voor de Nationale Restaurantweek. Ook in Den Haag kun je genieten van een 3-gangenmenu voor slechts €27,50 bij een van de deelnemende restaurants. Vanwege de grote belangstelling is reserveren wel noodzakelijk.

Chinees Nieuwjaar in Den Haag

Op 21 februari wordt in de binnenstad van Den Haag het Chinese Nieuwjaar gevierd. De hele dag zullen rond het stadhuis en in Chinatown verschillende festiviteiten plaatsvinden, waaronder de traditionele Dragon & Lion Dance Show.

Koopavond & zondag

Bijna alle winkels in de binnenstad zijn iedere zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Dit is wel met uitzondering van de feestdagen. Iedere donderdag is het koopavond in Den Haag, de meeste winkels zijn dan tot 21.00 uur geopend. 

Leuk om te doen

Tip 1: Blufmarkt

In de Haagsche Bluf 39 kun je iedere week van donderdag tot en met zondag komen proeven van het aanbod en de authentieke marktsfeer.

Tip 2: Prinsestraat en het het Hofkwartier

Ben jij altijd op zoek naar de laatste trends? Hier vind je de nieuwste mode, design interieur en heerlijke restaurantjes.

Tip 3: Biologische Boerenmarkt

Iedere woensdag tussen 10.00 en 18.00 uur kun je terecht op de Hofplaats. Een kleine markt met eerlijke producten.

Tip 4: Bezoek nieuwe events & hotspots

Den Haag is volop in ontwikkeling. Blijf op de hoogte van de laatste events, markten en hotspots.


Zelf een tip of bon?

Heb je zelf ook een goede tip over (voordelig) shoppen in Den Haag? Of misschien een leuk nieuwtje? Mail het de redactie: info@actiecode.nl.