5 2 0 0 6 7
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Korting in
Den Haag

Hier vind je de lokale kortingen van Den Haag. Gebruik de kortingsbonnen en kortingscodes om geen aanbieding te missen. Print ze uit en neem ze mee naar de winkel om ze in te leveren of te laten zien.

Slim shoppen

Je kunt het zo gek niet bedenken of Den Haag heeft het. Een groot scala aan winkels in alle soorten en maten, restaurants met gerechten uit alle windstreken en uitgaansgelegenheden en evenementen voor iedere leeftijdscategorie. Je kan genieten van de prachtige winkelstraten en lekker uitblazen op een tarrasje op één van de gezellige pleinen. En wat Den Haag ook te bieden heeft zijn acties, zoals leuke kassakortingen en aantrekkelijke aanbiedingen. En die vind je hier allemaal overzichtelijk op een rij. Actiecode.nl verzamelt alle kortingsbonnen en uitverkoop data en plaatst die op deze handige website. Ga je dus een avondje uit of een middagje winkelen in Den Haag, kijk dan eerst even hier zodat je geen aanbieding hoeft te missen.

Actueel Den Haag

Twee nieuwe kinderwinkels in Den Haag

Alle Haagse mama's opgelet! Sinds kort vind je in de Prins Hendrikstraat twee nieuwe kinderwinkels: Taska 2.0 en Achtung! Baby. Zeker de moeite waard om een bezoekje aan te brengen en nieuwe spullen te scoren voor de kids.

Prinsjesmarkt

Op 15 september vindt in De Passage de 6e Prinsjesmarkt plaats. Winkeliers bieden dan speciale producten en acties. Daarnaast zullen er diverse optredens zijn.

Vuurwerkfestival Scheveningen

Op 21 & 22 augustus vinden prachtige vuurwerkshows plaats tijdens het Vuurwerkfestival Scheveningen. Daarnaast zijn er leuke activiteiten en optredens, dus gegarandeerd een leuk avondje uit aan de Haagse kust.

Jazz in de Gracht

Tijdens de zomermaanden is er in Den Haag genoeg te beleven. Zo vindt van 20 t/m 22 augustus Jazz in de Gracht plaats. Bezoekers kunnen genieten van jazzmuziek die op de grachten van Den Haag door bandjes worden gespeeld.

Koopavond & zondag

Bijna alle winkels in de binnenstad zijn iedere zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Dit is wel met uitzondering van de feestdagen. Iedere donderdag is het koopavond in Den Haag, de meeste winkels zijn dan tot 21.00 uur geopend. 

Leuk om te doen

Tip 1: Blufmarkt

In de Haagsche Bluf 39 kun je iedere week van donderdag tot en met zondag komen proeven van het aanbod en de authentieke marktsfeer.

Tip 2: Prinsestraat en het het Hofkwartier

Ben jij altijd op zoek naar de laatste trends? Hier vind je de nieuwste mode, design interieur en heerlijke restaurantjes.

Tip 3: Biologische Boerenmarkt

Iedere woensdag tussen 10.00 en 18.00 uur kun je terecht op de Hofplaats. Een kleine markt met eerlijke producten.

Tip 4: Bezoek nieuwe events & hotspots

Den Haag is volop in ontwikkeling. Blijf op de hoogte van de laatste events, markten en hotspots.


Zelf een tip of bon?

Heb je zelf ook een goede tip over (voordelig) shoppen in Den Haag? Of misschien een leuk nieuwtje? Mail het de redactie: info@actiecode.nl.