6 3 5 9 6 9
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Korting in
Den Haag

Hier vind je de lokale kortingen van Den Haag. Gebruik de kortingsbonnen en kortingscodes om geen aanbieding te missen. Print ze uit en neem ze mee naar de winkel om ze in te leveren of te laten zien.

Ontvang €3 korting op entree bij Drievliet

Deze zomer een dagje naar familiepark Drievliet? Lever deze kortingsbon dan in bij de kassa. Je ontvangt dan €3 korting op entree per persoon. Dat scheelt weer toch? De bon is geldig voor maximaal 4 personen en kan niet gecombineerd worden met andere acties en/of aanbiedingen.

Zomerse kortingen met de La Place kortingsbonnen

La Place heeft weer nieuwe kortingsbonnen beschikbaar! Deze keer bestel je een heerlijke salade, pizza of huisgemaakte limonade met korting. En heb je een La Place extra's kaart of de app? Laat deze dan ook bij de kassa zien, want dan ontvang je nog eens extra 15% korting op alle coupons. Deze zomer is het dus extra genieten bij La Place.

Ontvang €5 korting bij Dolcis

Goed nieuws voor als je weer toe bent aan een nieuw paar schoenen. Bij Dolcis ontvang je namelijk €5 korting op je aankoop. Je hoeft hiervoor alleen gebruik te maken van de onderstaande kortingsbon. Print de bon uit en lever deze in bij de kassa.

Let op: minimale aankoopbedrag is €30. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Broodjes nu voor €1 bij Bakker Bart

Een lekker saucijzenbroodje of een appelflap? Je haalt de 2e nu voor slechts €1 bij Bakker Bart. Lever hiervoor de onderstaande kortingsbonnen in bij de kassa. De bonnen kunnen niet gecombineerd worden in combinatie met andere acties.

Kortingsbon Pizza Hut: Elke donderdag een Pan Pizza voor €9,95

Bij de Pizza Hut bestel je elke donderdag een Pan Pizza naar keuze voor slechts €9,95. Je hoeft hiervoor alleen de bijbehorende kortingsbon in te leveren. Deze bon is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Eet smakelijk!

Scoor 20% korting bij Karwei Den Haag

Korting scoren bij Karwei? Dat kan! Met de nieuwste kortingsbon ontvang je namelijk 20% korting op één artikel naar keuze. Ideaal voor als je deze zomer flink gaat klussen. Print de kortingsbon uit en lever deze in bij de kassa.

Knip tot 25% korting op een artikel naar keuze bij DA

Bij DA kun je de laatste spulletjes voor de vakantie nu met korting halen. De nieuwste kortingsbonnen zijn namelijk beschikbaar en deze keer kun je tot wel 25% korting op een artikel naar keuze knippen.

Gratis flesje frisdrank bij Délifrance Den Haag

Heb je bij Délifrance een heerlijke belegde, 1/2 baguette besteld? Lever deze kortingsbon dan in. Je ontvangt hier dan namelijk gratis flesje frisdrank mee. Zo heb je je hele lunch compleet.

25% korting op horren en buitenzonwering bij Gamma

De nieuwste kortingsbonnen van Gamma zijn er. Ook deze week kun je weer voldoende korting knippen. Zo bespaar je 25% op horren of op alle buiten- en tuinverlichting. Heb je deze spullen toevallig nodig? Print de bonnen dan snel uit en lever deze in bij de kassa.

Pizza Hut

Ontvang met de Pizza kortingsbon 10% korting op een Supreme

Bij Pizza Hut kun je nu een heerlijke Supreme Pizza met 10% korting bestellen. Hiervoor hoef je alleen de onderstaande kortingsbon in te leveren. Dat is nog eens extra genieten van je pizza.

?
Vul jouw e-mail adres in en ontvang de bon direct in de mailbox.

Volledig overzicht van Pizza Hut korting

Slim shoppen

Je kunt het zo gek niet bedenken of Den Haag heeft het. Een groot scala aan winkels in alle soorten en maten, restaurants met gerechten uit alle windstreken en uitgaansgelegenheden en evenementen voor iedere leeftijdscategorie. Je kan genieten van de prachtige winkelstraten en lekker uitblazen op een tarrasje op één van de gezellige pleinen. En wat Den Haag ook te bieden heeft zijn acties, zoals leuke kassakortingen en aantrekkelijke aanbiedingen. En die vind je hier allemaal overzichtelijk op een rij. Actiecode.nl verzamelt alle kortingsbonnen en uitverkoop data en plaatst die op deze handige website. Ga je dus een avondje uit of een middagje winkelen in Den Haag, kijk dan eerst even hier zodat je geen aanbieding hoeft te missen.

Actueel Den Haag

Volvo ocean Race Festival

Tot 20 juni vindt het Volvo Ocean Race Festival plaats. Het festival staat geheel in het teken van de meest uitdagende zeilrace van de wereld. Bezoekers van het festival kun genieten van een vol programma met activiteiten en optredens van onder andere Nielson, Typhoon en Gers Pardoel.

ShoppingNight Den Haag

Het aftellen is begonnen, op vrijdag 26 juni vindt namelijk Den Haag ShoppingNight weer plaats. Dat betekent dat je tot middernacht in de binnenstad kunt shoppen en kunt profiteren van speciale kortingen en acties. Zet de datum maar in je agenda, want dit wil je natuurlijk niet missen.

Bevrijdagsfestival Den Haag

Kom op dinsdag 5 mei de vrijheid vieren op het Bevrijdingsfestival in Den Haag. Het festival, dat gratis is, heeft een programma vol optredens van onder andere Typhoon en Kensington.

Opening nieuwe Bang & Olufsen winkel

Gister is de nieuwe Bang & Olufsen winkel in Den Haag geopend. De winkel bevindt zich aan het Noordeinde 126. In mei zal nog een officiele opening plaatsvinden, maar bezoekers kunnen er nu al onder andere terecht voor het aanschaffen van nieuwe, kwalitatieve televisie, audiosysteem of luidsprekers.

Koopavond & zondag

Bijna alle winkels in de binnenstad zijn iedere zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Dit is wel met uitzondering van de feestdagen. Iedere donderdag is het koopavond in Den Haag, de meeste winkels zijn dan tot 21.00 uur geopend. 

Leuk om te doen

Tip 1: Blufmarkt

In de Haagsche Bluf 39 kun je iedere week van donderdag tot en met zondag komen proeven van het aanbod en de authentieke marktsfeer.

Tip 2: Prinsestraat en het het Hofkwartier

Ben jij altijd op zoek naar de laatste trends? Hier vind je de nieuwste mode, design interieur en heerlijke restaurantjes.

Tip 3: Biologische Boerenmarkt

Iedere woensdag tussen 10.00 en 18.00 uur kun je terecht op de Hofplaats. Een kleine markt met eerlijke producten.

Tip 4: Bezoek nieuwe events & hotspots

Den Haag is volop in ontwikkeling. Blijf op de hoogte van de laatste events, markten en hotspots.


Zelf een tip of bon?

Heb je zelf ook een goede tip over (voordelig) shoppen in Den Haag? Of misschien een leuk nieuwtje? Mail het de redactie: info@actiecode.nl.