5 7 9 2 0 5
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Korting in
Dordrecht

Op zoek naar lokale acties en kortingsbonnen voor winkels in Dordrecht? Houd Actiecodenl in de gaten voor de nieuwste aanbiedingen en kortingen. 

Praxis

15% keuzekorting met de kortingsbon van Praxis

Gereedschap of klusmateriaal met korting scoren? Dat kan nu bij Praxis! Met de onderstaande kortingsbon ontvang je namelijk 15% korting op een artikel naar keuze. Dat scheelt weer een paar euro's.

?
Vul jouw e-mail adres in en ontvang de bon direct in de mailbox.

Volledig overzicht van Praxis korting

Praxis

Ontvang 20% korting op één artikel met de Praxis kortingsbon

Bij Praxis ontvang je nu 20% korting op één artikel naar keuze. Je hoeft hiervoor alleen gebruik te maken van de onderstaande kortingsbon. Print en knip de bon uit en lever deze in bij de kassa.

?
Vul jouw e-mail adres in en ontvang de bon direct in de mailbox.

Volledig overzicht van Praxis korting

Gamma

20% keuzekorting bij Gamma Dordrecht met de Gamma kortingsbonnen

Bij Gamma ontvang je deze week 20% keuzekorting. Ideaal voor als je tijdens de vrije dagen van plan bent om te gaan klussen. Lever de onderstaande kortingsbonnen in en de korting wordt automatisch verrekend.

Let op: de data van de kortingsbonnen zijn verschillend! Alleen geldig voor Gamma Voordeelpashouders.

?
Vul jouw e-mail adres in en ontvang de bon direct in de mailbox.

Volledig overzicht van Gamma korting

La Place

Bespaar op heerlijke broodjes met de La Place kortingsbonnen

Heerlijke broodjes, koffies en smoothies kun je bij La Place weer met korting bestellen. De nieuwste kortingsbonnen zijn namelijk beschikbaar! Print de kortingsbonnen uit en lever deze in bij een La Place bij jouw in de buurt. Eet smakelijk!

?
Vul jouw e-mail adres in en ontvang de bon direct in de mailbox.

Volledig overzicht van La Place korting

Praxis

Kortingsbon Praxis voor 20% keuzekorting op tuinmeubelen bij Praxis Dordrecht

Yes, de winter is voorbij, dus laat het mooie weer maar komen. De tijd om weer lekker te tuinieren en daarna heerlijk in de tuin te zitten. Heb jij nog nieuwe tuinmeubelen nodig? Bij Praxis hebben ze nu een mooie aanbieding. Je ontvangt namelijk 20% keuzekorting op tuinmeubelen. Tuinstoelen, tafels, ligbedden, je kunt uit heel veel spullen kiezen. Print de onderstaande kortingsbon uit en lever deze in bij een Praxis filiaal.

?
Vul jouw e-mail adres in en ontvang de bon direct in de mailbox.

Volledig overzicht van Praxis korting

Slim shoppen

Wist je dat Dordrecht de oudste stad is van Nederland? De historische binnenstad maakt het een sfeervolle stad om te winkelen. Veel van de grote, bekende winkelketens zoals V&D en C&A zijn gehuisvest in oude panden. Verscholen tussen de grote winkelketens vind je schattige kleine boetiekjes. Houd je van meevallers en blijf je graag op de hoogte van de ins en outs van Dordrecht? Hou dan Actiecode.nl goed in de gaten voor leuke acties, evenementen en kortingsbonnen. Vergeet de kortingsbon niet uit te printen voor je gaat winkelen! 

Actueel Dordrecht

Bevrijdingsrock Dordrecht

Na alle festiviteiten van Koningsdag maakt Dordrecht zich alweer op voor de volgende feestdag. Op 5 mei vindt Bevrijdingsrock plaats ter gelegenheid van Bevrijdingsdag.

Vernieuwde EyeWish Opticiens in winkelcentrum Sterrenburg

Vorige week opende het compleet vernieuwde EyeWish Opticiens filiaal in winkelcentrum Sterrenburg haar deuren. De winkel heeft een complete make-over gekregen.

Tijdelijke outlet bij Halfords

De Halfords winkel in Winkelcentrum Sterrenburg krijgt per 23 maart een tijdelijke outlet sportartikelen. Je kunt dan diverse sportartikelen voor een kleine prijs aanschaffen.

Italiaans restaurant bestaat 35 jaar

Italiaans restaurant Ristorante Piccola Italia in Dordrecht viert haar 35e verjaardag. Op 27 februari kunnen bezoekers genieten van een speciaal 3-gangen menu voor slechts €35.

Koopavond & zondag

Iedere donderdag zijn de winkels in Dordrecht tot 21.00 uur geopend. Mocht je na het werk een chique feestje hebben of een verjaardag maar heb je nog geen passende outfit of een kado? Niet gevreesd, dan ren je op donderdagavond gewoon nog even de stad in! Komt donderdagavond ook niet uit? Dan kan je ook elke zondag winkelen in de stad. Op zondag zijn de winkels van 12.00 tot 17.00 uur geopend. 

Leuk om te doen

Tip 1: Cultuur proeven in Dordrecht

Naast een gezellige winkelstad, biedt Dordrecht ook een veelzijdigheid aan culturele uitjes. Denk bijvoorbeeld aan het Dordrechts Museum of het Huis van Gijn. Een mooie ervaring naast het shoppen.

Tip 2: Weekmarkt in Dordrecht

Iedere vrijdag en zaterdag vind je op het Statenplein en de Sarisgang een markt. De markt is op vrijdag geopend van 08.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 17.00 uur. De markt biedt o.a. mooie bloemen, heerlijke kazen en elegante stoffen.

Tip 3: Geniet van culinair Dordrecht

Dordrecht biedt een veelzijdigheid aan restaurants en gezellige horecagelegenheden. Of je nu van de Hollandse of de Italiaanse keuken houdt, Dordrecht biedt genoeg keuze op mooie locaties. Hou Actiecode.nl in de gaten voor leuke aanbiedingen of kortingsbonnen.


Zelf een tip of bon?

Heb je zelf een tip over shoppen en besparen in Dordrecht? Of wil je een leuk nieuwtje met ons delen? Mail het de redactie: info@actiecode.nl.