5 1 9 9 8 2
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Korting in
Dordrecht

Op zoek naar lokale acties en kortingsbonnen voor winkels in Dordrecht? Houd Actiecodenl in de gaten voor de nieuwste aanbiedingen en kortingen. 

Slim shoppen

Wist je dat Dordrecht de oudste stad is van Nederland? De historische binnenstad maakt het een sfeervolle stad om te winkelen. Veel van de grote, bekende winkelketens zoals V&D en C&A zijn gehuisvest in oude panden. Verscholen tussen de grote winkelketens vind je schattige kleine boetiekjes. Houd je van meevallers en blijf je graag op de hoogte van de ins en outs van Dordrecht? Hou dan Actiecode.nl goed in de gaten voor leuke acties, evenementen en kortingsbonnen. Vergeet de kortingsbon niet uit te printen voor je gaat winkelen! 

Actueel Dordrecht

Keramiekmarkt 2015

De 16e editie van de keramiekmarkt in Dordrecht vindt dit jaar plaats op 4 oktober. Bezoekers kunnen hier bij diverse kraampjes allemaal kunstwerken van keramiek bewonderen. De markt vindt plaats van 11:00-17:00 uur.

Winkelcentrum Bieshof elke zondag open

Sinds 6 september is het mogelijk om 7 dagen per week bij winkelcentrum Bieshof te winkelen. Diverse winkels zullen nu namelijk elke zondag hun deuren openen. Het winkelcentrum zal elke zondag geopend zijn van 12:00-17:00 uur.

Download de gratis Bieshof app

Kom je regelmatig bij winkelcentrum Bieshof in Dordrecht? Download dan de gratis app voor je smartphone en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom het winkelcentrum. Daarnaast kun je via de app alle huidige aanbiedingen bekijken.

Dordrecht in strijd voor de titel 'Beste Binnenstad'

Goed nieuws voor Dordrecht! De stad is namelijk finalist voor de verkiezing voor Beste Binnenstad 2015-2017. Dordrecht moet het opnemen tegen Rotterdam. Op 18 november zal de uitslag bekend worden gemaakt.

Koopavond & zondag

Iedere donderdag zijn de winkels in Dordrecht tot 21.00 uur geopend. Mocht je na het werk een chique feestje hebben of een verjaardag maar heb je nog geen passende outfit of een kado? Niet gevreesd, dan ren je op donderdagavond gewoon nog even de stad in! Komt donderdagavond ook niet uit? Dan kan je ook elke zondag winkelen in de stad. Op zondag zijn de winkels van 12.00 tot 17.00 uur geopend. 

Leuk om te doen

Tip 1: Cultuur proeven in Dordrecht

Naast een gezellige winkelstad, biedt Dordrecht ook een veelzijdigheid aan culturele uitjes. Denk bijvoorbeeld aan het Dordrechts Museum of het Huis van Gijn. Een mooie ervaring naast het shoppen.

Tip 2: Weekmarkt in Dordrecht

Iedere vrijdag en zaterdag vind je op het Statenplein en de Sarisgang een markt. De markt is op vrijdag geopend van 08.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 17.00 uur. De markt biedt o.a. mooie bloemen, heerlijke kazen en elegante stoffen.

Tip 3: Geniet van culinair Dordrecht

Dordrecht biedt een veelzijdigheid aan restaurants en gezellige horecagelegenheden. Of je nu van de Hollandse of de Italiaanse keuken houdt, Dordrecht biedt genoeg keuze op mooie locaties. Hou Actiecode.nl in de gaten voor leuke aanbiedingen of kortingsbonnen.


Zelf een tip of bon?

Heb je zelf een tip over shoppen en besparen in Dordrecht? Of wil je een leuk nieuwtje met ons delen? Mail het de redactie: info@actiecode.nl.