5 1 9 8 5 3
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Korting in
Enschede

Blijf op de hoogte van lokale kortingen en kortingsbonnen in Enschede. Gebruik ze bij winkelketens of in restaurants. Je vindt een handig overzicht, hier via Actiecode.nl.

Slim shoppen

Enschede heeft ontzettend veel te bieden op het gebied van uitgaan, uit eten en winkelen. Actiecode.nl helpt je extra te besparen in deze gezellige stad. Deze superhandige website zet alles overzichtelijk voor je op een rij, zodat je direct kunt zien of je voordeel kunt scoren bij je favoriete winkel. 

Actueel Enschede

Nieuw in Enschede: Planet of Sound

Vorige week is Planet of Sound geopend in Enschede. Een winkel gevuld met muziekplaten voor de muziekliefhebbers onder ons.

Uitfestival Enschede

Om het nieuwe culturele seizoen feestelijk te openen vindt op 19 september van 12:00-18:00 uur Uitfestival Enschede plaats. De evenement zal gehouden worden op de Oude Markt.

Culturele Zondag Enschede

Op zondag 30 augustus vindt de 3e Culturele Zondag van het jaar plaats aan het H.J. Van Heekplein. Het thema: Zomergroeten. Tijdens dit evenement kunnen bezoekers genieten van optredens, theater en workshops.

Grolsch Summer Sounds

Deze zomer is er in Enschede genoeg te beleven. Zo kun je elke donderdag genieten van Grolsch Summer Sounds. Tot 20 augustus zal er een programma zijn waar bezoekers kunnen genieten van diverse muzikale optredens.

Koopavond & zondag

De winkels in Enschede zijn open op de eerste en laatste zondag van de maand van 12:00 tot 17:00 uur. Daarnaast zijn de winkels in Enschede open op alle zondagen in de maand december. De koopavonden zijn op donderdagavond in het gebied binnen de singels en op vrijdagavond buiten de singels. 

Leuk om te doen

Tip 1: Check de webcam

Bekijk de drukte en de regen in het weer van Enschede op de webcam die gericht staat op het Ei van Ko.

Tip 2: Themamarkt H.J. van Heekplein

Elke koopzondag is er op de H.J. van Heekplein een speciale themamarkt. De markt is op elke eerste en laatste zondag van de maand van 12 tot 17 uur.


Zelf een tip of bon?

Heb je zelf ook een goede tip over (voordelig) shoppen in Enschede? Of misschien een leuk nieuwtje? Mail het de redactie: info@actiecode.nl.