6 8 1 3 9 8
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Korting in
Haarlem

Bekijk op deze pagina een overzicht van lokale kortingen die je kunt gebruiken in Haarlem. Print de kortingsbon uit, neem hem mee naar de winkel en bespaar zo een boel euro's.

Slim shoppen

In de hoofdstad van Noord-Holland vind je een ruim aanbod van winkels. In het overzichtelijke centrum loop je gemakkelijk van de hoofdstraat met de bekende grote ketens, naar bijvoorbeeld de Warmoesstraat en Gierstraat. Deze straten bieden een verrassend aanbod winkels en boetiekjes. Wij houden voor veel van deze winkels de kortingen en acties in de gaten en deze delen we zo snel mogelijk via deze pagina.

Actueel Haarlem

Jutka & Riska verhuist

Jutka & Riska is verhuisd in Haarlem. Het nieuwe pand vind je nu aan de Grote Houtstraat 160. De winkel is iets kleiner dan voorheen, maar een stuk overzichtelijker. Het concept is nog steeds hetzelfde en modeliefhebbers kunnen nog steeds hun hart ophalen tussen vintage items en merken zoals Selected Femme en SuperTrash.

Haarlem Culinair

Van donderdag 6 t/m zondag 9 augustus is het op de Grote Markt in Haarlem weer culinair genieten tijdens Haarlem Culinair. Het evenement bestaat weer uit een programma waarbij Haarlemse restaurants hun specialiteiten presenteren. Daarnaast is er voldoende muziek waar onder het genot van een drankje genoten kan worden.

Yoghurt Barn komt naar Haarlem

Alle liefhebbers van yoghurt opgelet! Haarlem zal binnenkort een Yoghurt Barn rijker zijn. Hier kun je genieten van verse, heerlijke yoghurtcombinaties. De opening zal deze zomer plaatsvinden.

Koopavond & zondag

Op donderdag is het koopavond in Haarlem, de winkels blijven die avond open tot 21.00 uur. Alle winkels in het centrum van Haarlem mogen zelf beslissen of ze op zondag opengaan. De openingstijden zijn dan van 12.00 tot 18.00 uur. Rond de feestdagen wordt de koopzondag soms gecombineerd met een themamarkt door het hele centrum heen. 

Leuk om te doen

Tip 1: De Warmoesstraat

Deze knusse straat biedt je een divers aanbod winkels van kleding, interieur, lifestyle en je kan er ook nog eens heerlijk eten.

Tip 2: De biologische boerenmarkt

Elke vrijdag kan je op de botermarkt je lekkerste biologische producten kopen op de Biologische boerenmarkt. De markt start om 10.00 uur en is om 16.00 uur afgelopen.

Tip 3: Vintage in Haarlem

Haarlem heeft een groot aanbod vintage winkels en boetiekjes. Zowel voor meubels en natuurlijk voor de mooiste tweedehands kleding ben je in Haarlem op de juiste plaats.


Zelf een tip of bon?

Heb je zelf ook een goede tip over (voordelig) shoppen in Haarlem? Of misschien een leuk nieuwtje? Mail het de redactie: info@actiecode.nl.