5 1 9 9 4 3
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Korting in
Leiden

Voor lokale kortingen en kortingsbonnen voor winkels in Leiden kun je bij Actiecode.nl terecht. Het enige wat je hoeft te doen is de kortingsbonnen uitprinten en deze mee te nemen naar de winkel. Winkelen in jouw buurt wordt zo nog leuker.

Slim shoppen

Leiden staat bekend om haar charme en klasse. Daarnaast is Leiden ook nog eens heel gezellig. Je kunt er niet alleen cultuur opsnuiven, maar ook goed winkelen. Na het winkelen kun je altijd bij een van de vele restaurantjes terecht en je dag afsluiten met een drankje op een gezellig Leids terras. In Leiden is het dus altijd genieten. Op Actiecode.nl vind je kortingen en kortingsbonnen voor verschillende winkels in Leiden. Daarnaast word je op de hoogte gehouden van al het winkelnieuws. 

Actueel Leiden

Nacht van Kunst & Kennis

11 september 2015

Op 19 september vindt de Nacht van Kunst & Kennis plaats in Leiden. De Leidse binnenstad zal tijdens dit evenement veranderen in een podium voor kunst en wetenschap. Daarnaast kunnen bezoekers genieten van muziek en heel veel gezelligheid.

Rrrollend Leiden

24 augustus 2015

Op 28, 29 en 30 augustus vindt de tweede editie van 2015 van Rrrollend Leiden plaats. Tientallen mobiele eetgelegenheden zullen zich weer aan het Pieterskerkplein vestigen. Naast het genieten van lekker eten zal er ook voldoende entertainment zijn.

OPEN Leiden

3 augustus 2015

Elke laatste zondag van de maand vindt OPEN plaats in de Leidse binnenstad. Een combinatie van een cultureel festival met winkelen. Met muziek en optredens staat de stad geheel in het teken van gezelligheid.

Nieuw MANGO filiaal naar Leiden

29 juni 2015

Leiden wordt binnenkort een nieuw filiaal van de Spaanse modeketen MANGO rijker. Het filiaal zal zich vestigen in de Catharinasteeg, dé nieuwe shopspot van Leiden. Verwacht wordt dat het eind 2016 zal worden opgeleverd.

Koopavond & zondag

In Leiden kun je 7 dagen in de week winkelen. Doordeweeks en op zaterdag zijn de winkels geopend van 09:00 tot 18:00 uur. Elke donderdag is het in het centrum van Leiden koopavond. Dan zijn de winkels tot 21:00 uur open. Ideaal dus als je na je werk nog even wilt winkelen. Mocht je een keer op een zondag niks te doen hebben? Bezoek Leiden dan eens op een zondag. Ook dan zijn de winkels van 12:00 tot 17:00 open. Genoeg winkelmogelijkheden dus.

Leuk om te doen

Tip 1: Markt in Leiden

Elke woensdag en zaterdag vind je in Leiden aan de Botermarkt, Vismarkt, Aalmarkt en Nieuwe Rijn een uitgebreide warenmarkt. Je kunt hier van alles vinden, zoals groente, vis, bloemen en kleding.

Tip 2: De Leidse Boerenmarkt

Houd je van ecologische producten? Op woensdag heeft Leiden de speciale 'boerenmarkt'. Hier vind je een ruim aanbod aan ecologische producten. De markt is van 08:00 tot 17:00 uur.

Tip 3: Genieten aan de Beestenmarkt

Heb je een hele dag geshopt in Leiden? Tijd om uit te rusten. Op de Beestenmarkt vind je leuke terrasjes waar het altijd gezellig is. Lekker aan het water, zodat je ook nog eens naar de rondvaartboten kunt kijken.


Zelf een tip of bon?

Heb je een tip voor de redactie over shoppen en/of besparen in Leiden? Of ben je een lokale winkelier die een actie of kortingsbon met ons wil delen? Mail de redactie via info@actiecode.nl.