5 2 0 0 7 7
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Korting in
Rotterdam

Op deze pagina vind je kortingsbonnen en kortingscodes voor Rotterdam. Leuke lokale kortingen die je dagje shoppen extra leuk maken. Print ze uit en neem ze mee!

Slim shoppen

Het hele jaar door is Rotterdam shopstad bij uitstek. De winkels zijn 7 dagen per week geopend in het centrum, dus fanatieke kooplustigen kunnen dag in dag uit terecht in deze bruisende stad. Je vindt hier dan ook winkels in alle soorten en maten. Van populair tot zeer exclusief en van kleine boetiekjes tot megastores, overdekt of gezellig in de open lucht. De leukste aanbiedingen, scherpste kortingsacties, uitverkoopkortingen en kortingsbonnen van winkels aan de Lijnbaan, de Hooghstraat, de Koopgoot, de Meent, het Alexandrium en het Zuidplein kun je allemaal vinden op Actiecode.nl.

Actueel Rotterdam

Ace & Tate Pop-up store opent in Rotterdam

Sinds kort heeft het Amsterdamse brillenmerk Ace & Tate een pop-up store geopend in het centrum van Rotterdam. Aan de Lijnbaan 150 kunnen bezoekers terecht voor hippe brillen en zonnebrillen.

Urban Outfitters komt naar Rotterdam

Op 3 september mag Rotterdam weer een nieuwe bekende winkelketen aan het winkelaanbod toevoegen. Urban Outfitters opent dan een pop-up store in de stad. Dit zal het derde filiaal van de Amerikaans modeketen van ons land worden.

Nieuwe winkels in winkelcentrum Alexandrium

Na de zomervakantie zullen drie nieuwe winkels hun deuren openen in winkelcentrum Alexandrium, namelijk Equivalenza, Just Brands en G-Star. Nog meer shopplezier dus!

Forever 21 komt naar Rotterdam

Heel goed nieuws voor liefhebbers van Forever 21. De Engelse modeketen zal later dit jaar haar tweede vestiging in Nederland openen, en wel in Rotterdam. De winkel zal in de volledig gerenoveerde passage in de Koopgoot komen. Leuk!

Koopavond & zondag

In de binnenstad van Rotterdam is het iedere week koopzondag van 12.00 tot 18.00 uur. Ook buiten het centrum mogen winkels elke zondag open. Alleen op 1e kerstdag zijn bijna alle winkels gesloten. Sommige winkels in de binnenstad hanteren ruimere openingstijden. De koopavond in Rotterdam valt op vrijdag! Gebruik op deze avond de ruimere openingstijden voor je last minute shopping.

Leuk om te doen

Tip 1: Laurenskwartier

Dit heeft veel weg van een klein dorpje vol met leuke winkels en gezellige lunchzaakjes. Ook vind je er mooie restaurants en veel kleine knusse speciaalzaakjes.

Tip 3: De Koopgoot

Als je een dagje in Rotterdam gaat winkelen, is de Koopgoot niet te missen. Je vindt hier diverse, bekende modewinkels.


Zelf een tip of bon?

Heb je een tip voor de redactie over shoppen en/of besparen in Rotterdam? Of ben je een lokale winkelier die een actie of kortingsbon met ons wil delen? Mail de redactie via info@actiecode.nl.