5 3 1 2 5 7
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Vero Moda

Eigenlijk is het merk Vero Moda niet meer weg te denken uit het dagelijks straatbeeld. Met vele winkels in de bekende winkelstraten van Nederland, is Vero Moda een winkel die je zéker een keer binnengelopen moet zijn. Naast deze winkels is Vero Moda een groot merk. Via deze pagina over Vero Moda blijf je op de hoogte van de beste Vero Moda aanbiedingen in de verschillende shops waar dit merk verkocht wordt. Zo kun je onder andere korting op Vero Moda scoren in shops als Vimodos, Modeon, Intercity Online en Nelly.com.

Vero Moda korting

Vero Moda staat bekend om haar kleding voor jonge vrouwen, hip en betaalbaar. Vero Moda bestaat uit vier kledinglijnen: Vero Moda, Y.A.S., Vero Moda Intimates en Noisy May. Naast de winkels die je kunt bezoeken, kun je heerlijk shoppen in de overzichtelijke webshop die deze winkel rijk is. Inmiddels is Vero Moda een wereldwijd merk, en zo is het merk verspreid over diverse shops op het internet. Zo is Vero Moda onder andere te vinden in webshops als Nelly.com, Boozt, Mijnmodewereld en Otto. Wanneer er acties van deze shops verschijnen voor dit merk, dan verschijnen deze acties in onderstaand overzicht. De aanbiedingen die roze kleuren zijn 'gewone' aanbiedingen en acties met een blauw merkje zijn kortingscodes. Deze kortingscodes kun je gebruiken in de bijbehorende shop, door de code in te voeren in het winkelwagentje.

Deze shops verkopen Vero Moda

Huidige acties voor Vero Moda

Gebruik de Vimodos kortingscode en ontvang €5 korting op Vero Moda

Koop jij graag jouw kleding bij Vero Moda? Met de kortingscode van Vimodos ontvang je €5 kosting op een Vero Moda bestelling met een minimale waarde van €50.

De enige voorwaarde die geldt, is dat schoenen zijn uitgesloten voor de korting.

Klik hier voor de kortingscode

Volledig overzicht van Vimodos korting

Zalando kortingscode voor 10% korting op je bestelling

Bij Zalando is het weer korting scoren! Je ontvangt nu 10% korting bij een minimale besteding van €80. Het enige wat je hoeft te doen, is de onderstaande kortingscode in te vullen bij je bestelling. Enkele merken kunnen zijn uitgesloten van deze actie. De kortingscode is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingscodes.

Klik hier voor de kortingscode

Volledig overzicht van Zalando korting

Ontvang €5 korting met de Vimodos kortingscode

Bij Vimodos shop je nu je nieuwe outfit met €5 korting. Je hoeft hiervoor alleen voor minimaal €50 bij elkaar te shoppen en vervolgende de onderstaande kortingscode in te vullen. Deze kortingscode is alleen niet geldig op schoenen. Veel shopplezier!

Let op: Enkele merken kunnen zijn uitgesloten van deze actie.

Klik hier voor de kortingscode

Volledig overzicht van Vimodos korting

Vimodos actie: meer dan 150 spijkerbroeken met korting tot 70%

Een spijkerbroek is altijd een fijn basic kledingstuk om in je kast te hebben. Je kunt deze dragen bij vrijwel elke gelegenheid, ze zitten lekker, en zijn nooit uit de mode! Kortom: van spijkerbroeken heb je er nooit genoeg! Bij Vimodos ontvang je nu op meer dan 150 spijkerbroeken 40, 50, of 70% korting! Pak deze kans en sla groots in!

Nieuwtjes en blogs