5 1 1 9 3 5
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Agis zorgverzekeringen

Korting op Agis zorgverzekeringen


Bij Agis ziet men zorg als meer dan enkel een verzekering. Agis ziet zichzelf naast verzekeraar als betrouwbare samenwerkingspartner in het zorgveld. Vandaar ook dat Agis de slogan ‘de zorgverbeteraar' voert. Een belangrijke focus van de onderneming ligt op de preventie en het verbeteren van de kwaliteit van zorg. In de periode - november, december, januari - dat u kunt switchen van zorgverzekeraar is Agis een van de zorgverzekeraars waarbij u terecht kunt. Indien deze organisatie bepaalde kortingen of acties heeft die u hierbij over de streep kunnen trekken om voor Agis te kiezen, zullen wij deze hier plaatsen.


Bezoek de winkel
Agis zorgverzekeringen

Klantvoordelen bij Agis Zorgverzekeringen

Als klant van Agis Zorgverzekeringen profiteer je altijd van fijne voordelen. Ben je benieuwd naar die voordelen? Bekijk ze dan snel op de website van Agis. Je kunt bijvoorbeeld korting krijgen op brillen of cosmetiche ingrepen, of je ontvangt korting op een fitnessabonnement.

Winkel Actie Geldig t/m
Agis zorgverzekeringen Ontdek de goedkope naturapolis van Agis 31.05.2014

Agis korting op Agis zorgverzekeringen overzicht 2013

Op zoek naar Agis korting? Deze kunt u na lang zoeken vinden op www.agiszorgverzekeringen.nl, maar op Actiecode.nl staan de Agis kortingen overzichtelijk bij elkaar. Naast het Agis declaratieformulier is een Agis kortingscode het belangrijkst om in huis te hebben. Een Agis zorgverzekering sluit u af via www.agiszorgverzekeringen.nl, oftewel Agis web. Agis zorgverzekeringen geven korting op vele fitness sportscholen in Nederland. Met Agis Take Care Now kunnen jongeren profiteren van kortingen op zorgverzekeringen.

Agis zorgverzekeringen

Rating:
8.0
Aantal Stemmen: 3

Top 3 Mode

Top 3 Reizen