5 1 6 3 3 4
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

ANWB kortingscodes 2016

Open alle codes
Acties geverifieerd op 12-02-2016


ANWB

€20 korting op NL Standaard met de ANWB kortingscode

Klik hier voor de kortingscode

Geen zorgen om je auto in het nieuwe jaar met een ANWB lidmaatschap. Met deze ANWB kortingscode krijg je €20 korting op NL Standaard lidmaatschap. Je hoeft alleen maar op de link te klikken en de korting wordt vanzelf verrekend, je hoeft dus geen code meer in te vullen.

ANWB

€6 korting op NL Instap Jongeren met de ANWB kortingscode

Klik hier voor de kortingscode

Je hoopt het niet nodig te hebben, maar het kan toch wel erg goed uitkomen als je langs de kant van de weg staat met een auto die het heeft opgegeven: een ANWB lidmaatschap. Als je jonger bent dan 24 jaar krijg je al veel voordelen met een jongeren lidmaatschap, maar met deze code kun je helemaal zorgeloos de weg op. Je krijgt namelijk €6 korting op je NL Instap Jongeren lidmaatschap. Klik op de code en je korting is direct geactiveerd, je hoeft de code dus niet in te vullen.

ANWB

Krijg €10 korting op NL Instap met de ANWB kortingscode

Klik hier voor de kortingscode

Niet zoveel vertrouwen in je oude auto? Met een ANWB abonnement hoef je je geen zorgen te maken. Sluit nu een NL instap ANWB lidmaatschap af. De ANWB kortingscode geeft je €10 korting. Je hoeft alleen maar op de code te klikken en de korting wordt automatisch verrekend, je hoeft dus geen code meer in te vullen.

ANWB

Als ANWB-lid tank je goedkoper bij ruim 600 tankstations

Wie wil er niet goedkoper tanken? Meld je gratis aan voor Tanken met ANWB ledenvoordeel en tank voortaan bij een van de ruim 600 tankstations die aangesloten zijn bij de actie. Laat bij het afrekenen je ANWB ledenpas zien.

ANWB

€10 korting op ANWB Wegenwacht Standaard in Nederland

Als je nu een pechhulp pakket bestelt voor in Nederland ontvang je €10 korting bij ANWB Wegenwacht. Met deze extra korting betaal je slechts €55 voor Wegenwacht in Nederland.

ANWB

Ontvang altijd 5% korting op een fietsverzekering

Wist je dat je als ANWB-lid altijd 5% korting ontvangt bij het afsluiten van een fietsverzekering? Wat moet je daarvoor doen? Bereken allereerst jouw premie en vul vervolgens bij het afrekenen jouw lidnummer in. En dan fiets je in het vervolg geheel verzekerd.

ANWB

40% korting via de ANWB jongerenpas

Met een ANWB jongerenpas ontvang je maar liefst 40% korting. Ben je jonger dan 25 jaar en heb je een auto? Dan bespaar je flink op een ANWB pakket. Zo ga je veilig, goed voorbereid én voordelig de weg op.

ANWB

Laat je scooter met 5% korting verzekeren bij ANWB

Bij de ANWB kun je nu heel voordelig je scooter verzekeren. ANWB heeft altijd 55-80% no-claimkorting en leden krijgen 5% korting op een scooter verzekering. Bereken vandaag nog je premie!

ANWB

Ontvang tot 17,5% korting op je ANWB autoverzekering

ANWB is de snelste en meest betrouwbare wanneer het gaat om pechhulp en verzekeringen. Dus heb je nog geen pechhulp óf autoverzekering, neem dan nu een lidmaatschap. Je ontvangt namelijk tot wel 17,5% korting op je pakket.

ANWB

Ontvang 30% korting via ANWB partnervoordeel

Hebben jij en je partner allebei een auto? Dan kan je bij ANWB Wegenwacht flink besparen. Via ANWB Partnervoordeel ontvang je 30% korting op pechhulp. Zo heb je al een compleet pakket voor €112,50 in plaats van €159,50.

ANWB

Download gratis de ANWB Wegenwacht app

Waarom de ANWB Wegenwacht app downloaden? Met de app bespaar je tijd en moeite. Maar hoe dan? Wanneer je contact opneemt met de ANWB Wegenwacht wordt jouw locatie meteen doorgegeven door middel van de GPS tracker. De app is zowel voor iOS als Android beschikbaar. Daarnaast is de app geheel gratis, downloaden dus!

ANWB

Word voor €15 ANWB lid en profiteer van veel voordeel

Je wordt al voor €15 per jaar lid van de ANWB. Als je lid bent, ontvang je veel voordelen waaronder tickets met korting voor een dagje uit en het ANWB verenigingsblad. Klik op de link om naar de webshop te gaan.

ANWB

Tot wel 5% extra ledenkorting op je ANWB reisverzekering

Met een Doorlopende Reisverzekering ben je het hele jaar verzekerd. Ook tijdens een spontaan weekendje weg of stedentrip. De ANWB Doorlopende Reisverzekering biedt een basisdekking die je kunt uitbreiden met aanvullende dekkingen. Ga niet onverzekerd op reis en laat je via deze aanbieding met extra korting verzekeren!

ANWB

ANWB reisverzekering met tot 17,5% korting

Ga je binnenkort op vakantie? Lekker snowboarden in de Franse Alpen, of juist lekker de zon opzoeken? Zorg dan dat je wel goed verzekerd bent! Bij de ANWB kan dat doorlopend vanaf €16,32 per jaar. En je ontvangt tijdelijk tot wel 17,5% korting op je verzekering. Klik hier en bereken je premie.

Verlopen ANWB kortingscodes

Deze kortingscodes zijn officieel verlopen, maar je kunt het altijd nog even proberen. Misschien heb je mazzel!

ANWB

ANWB kortingscode: €25 korting op het Standaard Pechhulp Pakket

Wegpech05

Het Standaard Europa Pechhulp Pakket is het meest gekozen Wegenwacht Service pakket. Met dit pakket profiteer je van een aantal mooie voordelen. Zo heb je recht op o.a. de beste Pechhulp in Nederland en Europa en op een vervangende auto service. Nu voor €120 per jaar i.p.v. €145!

ANWB

Nu €15 korting op Europa instappakket met ANWB kortingscode

Wegpech06

Wil jij lid worden van de ANWB Wegenwacht? Dan is er nu een mooie aanbieding. Met deze exclusieve kortingscode krijg je namelijk €15 op het Europa instappakket. Daarmee heb je meteen de beste pechhulp in Nederland en Europa en dat is wel zo handig, want in de winter heb je gemiddeld 2x zoveel kans op pech!

ANWB

ANWB kortingscode voor €11 korting op NL Standaard Jongeren

WEGPECH02

Daar sta je dan langs de kant van de weg; rook uit de motorkap, je gevarendriehoek netjes op 30 meter afstand van je auto, maar geen ANWB lidmaatschap. Dan kun je jezelf toch wel voor je hoofd slaan. Zeker als je weet dat je als jongere onder de 24 jaar behoorlijke korting kunt krijgen en met deze kortingscode nog meer voordeel krijgt. Namelijk €11 korting op je NL Standaard Jongeren lidmaatschap. Klik op de code en je korting is direct verrekend, je hoeft dus geen code meer in te vullen.

ANWB

ANWB Kortingscode | 4 maanden gratis lidmaatschap

WEGPECH01

Bij ANWB heeft met deze kortingscode een mooie actie: 16=12. Dit houdt in dat je de rest van 2015 gratis lidmaatschap ontvangt wanneer je lid wordt voor 2016. Je krijgt dus 16 maanden voor de prijs van 12.

ANWB

50% korting op alle Wegenwacht pakketten

WEGPECH01

Met een ANWB Wegenwacht pakket ga je zeker de weg op en geniet je ten alle tijde van pechhulp in Nederland of Europa. Je ontvangt tijdelijk 50% korting op alle Wegenwacht pakketten, dus navigeer gauw naar de actiepagina!

Plaats een reactie

Eén of meer verplichte velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Vul deze velden alsnog (correct) in en klik op "Verzenden"
Vul je naam in
Vul je reactie in

Reacties

graag wil ik het a n w b blad ontvangen,ben lid maar krijg het niet.

met groet.

A Wink | 07-01-2016 | 15:58 uur

Reageer

Beste Wink, voor vragen over een ANWB abonnement kan het contact center van ANWB u zeker verder helpen: 088 269 22 22

Actiecode.nl is een kortingscodewebsite waar kortingscodes voor onder andere ANWB te vinden zijn en waarmee u met korting een verzekering of wegenwacht afsluit.

Dorti (Actiecode.nl) | 07-01-2016 | 17:02 uur

Reageer

beste anwb,

ik wil online regenhoezen (over schoenen) bestellen, zie een actie 20 % korting, maar krijg geen coupon code??

ivo | 16-09-2015 | 13:01 uur

Reageer

Beste Ivo, de 20% korting op regenkleding van Human Nature is bij ANWB zonder kortingscode in de webwinkel te bestellen. Succes!

Dorti (Actiecode.nl) | 16-09-2015 | 14:49 uur

Reageer

L.S. Is de pas persoonsgebonden dwz dat ik met een pas in elke auto die ik rij verzekerd ben van pech-hulp.?

Jos van Rossum | 21-07-2015 | 17:47 uur

Reageer

Beste Jos, ik heb het antwoord op deze vraag even voor je opgezocht en het antwoord is: Ja. Een ANWB lidmaatschap is persoonsgebonden, dat betekent dat als u een keer in een andere auto rijdt ook geholpen wordt door de Wegenwacht pechhulp.

Voor andere vragen over de voordelen van het ANWB lidmaatschap wil ik u verwijzen naar de site van de anwb. Dit is een kortingscodewebsite.

Dorti (Actiecode) | 22-07-2015 | 12:04 uur

Reageer

GAARNE WIL IK IN AANMERKING KOMEN VOOR EEN EVENTUELE KORTINSBON.

m.e.th. Kuijer

lid van de ANWB met nr 4208 818 744

kuijer | 18-05-2015 | 18:55 uur

Reageer

Beste Kuijer, iedereen kan gebruikmaken van ANWB kortingscodes. Voor bestaanden ANWB-leden kunnen nu met €50 een grip&slip training boeken. Door op de aanbiedingen te klikken zie je de kortingscode die je kunt gebruiken bij het reserveren van een training. Succes!

Dorti (Actiecode) | 19-05-2015 | 10:30 uur

Reageer

Ik ben vanaf 1980 lid, ik heb nooit jullie om hulp gevraagd . Sta ik met mij motor.in mijn woonplaats ,hij start niet meer, bel ik de ANWB om hulp krijg ik te horen dat ik eerst 40 € moet betalen voor dat ze mij komen helpen Sorry ik vind dat een kwalijke zaak. Dat ze je zo in de steek laten staan!! h.w.odijk@gmail.com

Henk | 20-04-2015 | 18:48 uur

Reageer

Beste Bert, helaas zijn er op dit moment geen kortingscodes voor ANWB beschikbaar. Hopelijk binnenkort weer! Tot dan!

Dorti (Actiecode) | 27-01-2015 | 14:45 uur

Reageer

Zijn er nog codes?

Bert | 27-01-2015 | 12:31 uur

Reageer

Beste Rozema, Voor deze vraag kunt u beter contact opnemen met de klantenservice van de ANWB. Wij zijn een kortingscodesite. Veel succes!

Myrthe (Actiecode) | 04-12-2014 | 16:39 uur

Reageer

Waar kan ik terecht voor een check-up van mijn auto, zo vlak voor de winter ?? Ik woon in Drachten . Graag met spoed een antwoord. Bij voorbaat dank. t.rozema8@upcmail.nl

T.Rozema | 04-12-2014 | 13:24 uur

Reageer

Wat voor korting krijg ik als ik een duurder pakket neem dan wat u mij aanraadt? En gelden dan de voorwaarden ook vanaf dan voor de rest van het jaar 2014 in plaats van mijn huidige pakket. Email: polfrison@telenet.be

L. Frison 4109399404 | 13-10-2014 | 12:16 uur

Reageer

IK wil graag mijn wegenwacht nl instap houden die van 55 euro per jaar moet ik nog iets doen of is dit voldoende ik woon in de Hart v brabantlaan 756 tilburg post code 5038 jc lidmaatschapnr. 232904901 graag hoor ik van u

MM van alphen | 10-10-2014 | 10:47 uur

Reageer

Voor deze vragen kunt u het beste even contact opnemen met de ANWB zelf. Dat kan via deze pagina: http://www.anwb.nl/contact-en-service

Jelle (Actiecode.nl) | 08-10-2014 | 16:15 uur

Reageer

Ik wil vanStandaard naar instap.Krijg ik een nieuwe rekening?

G.J.Rietveld | 06-10-2014 | 11:15 uur

Reageer

Ik kreeg vrijdag een brief van u met het voorstel van ga van Instap naar Standaard, hier zit meteen een acceptgiro bij voor het betalen van het standaard pakket. Ik wil mijn huidige abonnement houden, dus INSTAP. Ik hoef geen woonplaatsservice en ook geen vervangend vervoer, dus ik verwacht van jullie een nieuwe brief met een nieuwe acceptgiro er aan. Graag Uw reactie hierop. P.Beitler

P.Beitler | 06-10-2014 | 08:10 uur

Reageer

ik wil opzeggen

ilona kappers | 05-10-2014 | 19:54 uur

Reageer

Kortingscode ANWB en acties

Op deze pagina bieden wij kortingen en aanbiedingen voor ANWB. Vind je niet de juiste korting voor www.anwb.nl? Schrijf je dan in voor de ANWB nieuwsbrief. Op die manier kunnen we je op de hoogte brengen als er een nieuwe actie voor deze winkel op Actiecode.nl wordt toegevoegd.

Bezoekers van Actiecode.nl beoordelen ANWB en de kortingsacties van deze shop gemiddeld met een:

8.8
Aantal stemmen:42
Verzenden

Over ANWB

Bespaar extra door het vinden van de juiste kortingscode of aanbieding van ANWB. De ANWB is de meest betrouwbare pechhulpverlener van Nederland voor vele jaren. Wij kunnen met grote regelmaat kortingscodes van de ANWB laten zien die goed zijn voor bijvoorbeeld €25 korting op een pechpakket of €15 korting op een abonnement. Kijk dus altijd hier op Actiecode.nl voor een korting die bij jou past. In februari 2016 verwachten we 24 nieuwe acties toe te voegen waarvan je gebruik kunt maken.

Top 3 Mode

Top 3 Reizen