6 5 6 3 3 6
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

ANWB Wegenwacht kortingscode

Bezoek de winkel
Acties geverifieerd op 01-08-2015


ANWB

50% korting op alle ANWB pakketten

ANWB geeft tijdelijk hoge kortingen. Je kan nu een pakket afsluiten met 50% korting. Dat is wel heel voordelig en je hebt altijd een fijn gevoel als je de auto in stapt.

ANWB

ANWB actie | 50% korting op alle Wegenwacht pakketten

Met een ANWB Wegenwacht pakket ga je zeker de weg op en geniet je ten alle tijde van pechhulp in Nederland of Europa. Je ontvangt tijdelijk 50% korting op alle Wegenwacht pakketten, dus navigeer gauw naar de actiepagina!

ANWB

Ontvang als ANWB-lid altijd 5% korting op een fietsverzekering

Wist je dat je als ANWB-lid altijd 5% korting ontvangt bij het afsluiten van een Fietsverzekering? Wat moet je daarvoor doen? Bereken allereerst jouw premie en vul vervolgens bij het afrekenen jouw lidnummer in. En dan fiets je in het vervolg geheel verzekerd.

ANWB

Ontvang partnerkorting bij de ANWB Wegenwacht

Hebben jij en jouw partner een eigen auto? Maak dan gebruik van Partnervoordeel. Je ontvangt dan namelijk 30% korting op jouw pechhulp. Je hebt al een compleet pakket voor slechts €112,50 in plaats van de €159,50 die je normaal betaalt.

ANWB

Download gratis de ANWB Wegenwacht app

Waarom de ANWB Wegenwacht app downloaden? Met de app bespaar je tijd en moeite. Maar hoe dan? Wanneer je contact opneemt met de ANWB Wegenwacht wordt jouw locatie meteen doorgegeven doormiddel van de GPS tracker. De app is zowel voor iOS als Android beschikbaar. Daarnaast is de app geheel gratis, downloaden dus!

ANWB

Word voor maar €15 ANWB lid en ontvang veel voordelen

Je wordt al voor €15 per jaar lid van de ANWB. Als je lid bent, ontvang je veel voordelen waaronder tickets met korting voor een dagje uit en het ANWB verenigingsblad. Klik op de roze button om naar de website te gaan.

ANWB

€10 korting op ANWB Wegenwacht Standaard in Nederland

Als je nu een pechhulp pakket bestelt voor in Nederland ontvang je €15 korting bij ANWB Wegenwacht. Met deze extra korting betaal je slechts €55 voor Wegenwacht in Nederland.

ANWB

Laat jouw bestelling bij de ANWB gratis verzenden naar één van hun winkels

Wanneer je bij de ANWB webwinkel een bestelling plaatss, betaal je slechts €2,50 aan verzendkosten. Wanneer je helemaal geen kosten kwijt wil zijn aan je bestelling dan kan je jouw aankopen naar één van de winkels laten versturen en het gratis ophalen.

ANWB

ANWB Wegenwacht actie: 30% korting met Partnervoordeel

Hebben jij en je partner allebei een auto? Dan kan je bij ANWB Wegenwacht flink besparen. Met Partnervoordeel ontvang je 30% korting op jouw pechhulp. Je hebt al een compleet pakket voor €112,50 in plaats van de €159,50 die je normaal betaalt. Klik op de roze button om naar de website te gaan.

ANWB

Tot wel 5% extra ledenkorting op je ANWB reisverzekering

Met een Doorlopende Reisverzekering bent u het hele jaar verzekerd. Ook tijdens een spontaan weekendje weg of stedentrip. De ANWB Doorlopende Reisverzekering biedt een basisdekking die je kunt uitbreiden met aanvullende dekkingen. Ga niet onverzekerd op reis en laat je via onderstaande aanbieding met extra korting verzekeren!

ANWB

Een heel jaar ANWB Wegenwacht service al vanaf €55

Op zoek naar goede pechhulp? ANWB Wegenwacht service ben je altijd verzekerd van de beste pechhulp die je kunt wensen! Stap al in vanaf €55 per jaar!

ANWB

ANWB partnerpas en jongerenpas: gratis pechhulp voor je familie

Met een ANWB partnerpas ontvangt je partner gratis pechhulp als deze in jouw auto rijdt. De jongerenpas werkt hetzelfde. Dit betekent dat je bij de ANWB heel veel op wegenwacht kunt besparen door een van deze passen voor je familie te regelen! Maak snel gebruik van deze nieuwe dienst, zodat jouw familie altijd goed wordt geholpen!

ANWB

Laat je scooter met korting verzekeren bij ANWB

Bij de ANWB kun je nu heel voordelig je scooter verzekeren. ANWB heeft altijd 55 tot 75% no-claimkorting en ANWB-leden krijgen 5% korting bij een scooter verzekering. Klik snel op onderstaande aanbieding en bereken je premie!

ANWB

ANWB autoverzekering, het betrouwbaarst en goedkoopst bij ANWB

ANWB laat u nooit alleen, zeker niet als het om auto's gaat! We komen u niet alleen helpen als u pech onderweg heeft of de auto wil thuis niet starten, maar je kunt bij ANWB ook heel voordelig je autoverzekering afsluiten. Klik op onderstaande aanbieding om je premie te berekenen! Nu tot 17,5% korting!

ANWB

ANWB doorlopende reisverzekering voor maar €17,24 per jaar

Binnenkort op wintersport? Of lekker de zon opzoeken? Zorg dan dat je wel goed verzekerd bent! Bij de ANWB kan dat doorlopend vanaf €16,32 per jaar. Klik op onderstaande aanbieding, kies jouw doorlopende reisverzekering en bereken je premie!

Verlopen ANWB kortingscodes

Deze kortingscodes zijn officieel verlopen, maar je kunt het altijd nog even proberen. Misschien heb je mazzel!

ANWB

€43 korting op Europa Standaard met ANWB kortingscode

WEGPECH01

ANWB kortingscode voor een zorgeloze zomer. Je ontvangt nu €43 korting op het Europa Standaard abonnement. Zo stap je met een gerust gevoel de auto in naar jouw favoriete bestemming in het zomerse Europa.

ANWB

ANWB Standaard NL pakket met €30 korting

WEGPECH01

Ontvang nu tijdelijk €30 korting op pechhulp van de ANWB. Speciaal voor Actiecode.nl heeft ANWB een kortingscode beschikbaar gesteld voor het Standaard NL pakket. Via de onderstaande button kom je direct op de pagina waar je het pakket kan bestellen en waar je de kortingscode kortingscode kunt activeren.

ANWB

50% korting op de 2e voucher voor een slipcursus bij ANWB

Actiecode:vaderdag

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor Vaderdag, waarbij je zeker weet dat je je vader er mee blij maakt? Geef hem dan een slipcursus cadeau. Bij ANWB hebben ze nu een mooie aanbieding. Je ontvangt namelijk 50% korting op de 2e voucher door middel van deze kortingscode. Een leuk uitje met zijn tweeën dus.

ANWB

ANWB kortingscode: 25% korting op Wegenwacht Nederland Service

wegpech01

ANWB komt met een spetterende kortingscode, speciaal voor de zomer. Je ontvangt met de code namelijk tot 25% korting op ANWB Wegenwacht Nederland Service. Zo kan je met een fijn gevoel op vakantie.

ANWB

€20 korting op Wegenwacht Nederland Standaard met de ANWB kortingscode

wegpech01

Ga je binnenkort een dagje erop uit? Ga goed voorbereid op weg en schaf Wegenwacht Nederland Standaard aan met €20 korting dankzij de ANWB kortingscode. Je profiteert zo goedkoop van de beste pechhulp in Nederland en ontvangt gratis onafhankelijk advies.

Plaats een reactie

Eén of meer verplichte velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Vul deze velden alsnog (correct) in en klik op "Verzenden"
Vul je naam in
Vul je reactie in

Reacties

L.S. Is de pas persoonsgebonden dwz dat ik met een pas in elke auto die ik rij verzekerd ben van pech-hulp.?

Jos van Rossum | 21-07-2015 | 17:47 uur

Reageer

Beste Jos, ik heb het antwoord op deze vraag even voor je opgezocht en het antwoord is: Ja. Een ANWB lidmaatschap is persoonsgebonden, dat betekent dat als u een keer in een andere auto rijdt ook geholpen wordt door de Wegenwacht pechhulp.

Voor andere vragen over de voordelen van het ANWB lidmaatschap wil ik u verwijzen naar de site van de anwb. Dit is een kortingscodewebsite.

Dorti (Actiecode) | 22-07-2015 | 12:04 uur

Reageer

GAARNE WIL IK IN AANMERKING KOMEN VOOR EEN EVENTUELE KORTINSBON.

m.e.th. Kuijer

lid van de ANWB met nr 4208 818 744

kuijer | 18-05-2015 | 18:55 uur

Reageer

Beste Kuijer, iedereen kan gebruikmaken van ANWB kortingscodes. Voor bestaanden ANWB-leden kunnen nu met €50 een grip&slip training boeken. Door op de aanbiedingen te klikken zie je de kortingscode die je kunt gebruiken bij het reserveren van een training. Succes!

Dorti (Actiecode) | 19-05-2015 | 10:30 uur

Reageer

Ik ben vanaf 1980 lid, ik heb nooit jullie om hulp gevraagd . Sta ik met mij motor.in mijn woonplaats ,hij start niet meer, bel ik de ANWB om hulp krijg ik te horen dat ik eerst 40 € moet betalen voor dat ze mij komen helpen Sorry ik vind dat een kwalijke zaak. Dat ze je zo in de steek laten staan!! h.w.odijk@gmail.com

Henk | 20-04-2015 | 18:48 uur

Reageer

Beste Bert, helaas zijn er op dit moment geen kortingscodes voor ANWB beschikbaar. Hopelijk binnenkort weer! Tot dan!

Dorti (Actiecode) | 27-01-2015 | 14:45 uur

Reageer

Zijn er nog codes?

Bert | 27-01-2015 | 12:31 uur

Reageer

Beste Rozema, Voor deze vraag kunt u beter contact opnemen met de klantenservice van de ANWB. Wij zijn een kortingscodesite. Veel succes!

Myrthe (Actiecode) | 04-12-2014 | 16:39 uur

Reageer

Waar kan ik terecht voor een check-up van mijn auto, zo vlak voor de winter ?? Ik woon in Drachten . Graag met spoed een antwoord. Bij voorbaat dank. t.rozema8@upcmail.nl

T.Rozema | 04-12-2014 | 13:24 uur

Reageer

Wat voor korting krijg ik als ik een duurder pakket neem dan wat u mij aanraadt? En gelden dan de voorwaarden ook vanaf dan voor de rest van het jaar 2014 in plaats van mijn huidige pakket. Email: polfrison@telenet.be

L. Frison 4109399404 | 13-10-2014 | 12:16 uur

Reageer

IK wil graag mijn wegenwacht nl instap houden die van 55 euro per jaar moet ik nog iets doen of is dit voldoende ik woon in de Hart v brabantlaan 756 tilburg post code 5038 jc lidmaatschapnr. 232904901 graag hoor ik van u

MM van alphen | 10-10-2014 | 10:47 uur

Reageer

Voor deze vragen kunt u het beste even contact opnemen met de ANWB zelf. Dat kan via deze pagina: http://www.anwb.nl/contact-en-service

Jelle (Actiecode.nl) | 08-10-2014 | 16:15 uur

Reageer

Ik wil vanStandaard naar instap.Krijg ik een nieuwe rekening?

G.J.Rietveld | 06-10-2014 | 11:15 uur

Reageer

Ik kreeg vrijdag een brief van u met het voorstel van ga van Instap naar Standaard, hier zit meteen een acceptgiro bij voor het betalen van het standaard pakket. Ik wil mijn huidige abonnement houden, dus INSTAP. Ik hoef geen woonplaatsservice en ook geen vervangend vervoer, dus ik verwacht van jullie een nieuwe brief met een nieuwe acceptgiro er aan. Graag Uw reactie hierop. P.Beitler

P.Beitler | 06-10-2014 | 08:10 uur

Reageer

ik wil opzeggen

ilona kappers | 05-10-2014 | 19:54 uur

Reageer

Kortingscode ANWB en acties

Op deze pagina bieden wij kortingen en aanbiedingen voor ANWB. Vind je niet de juiste korting voor www.anwb.nl? Schrijf je dan in voor de ANWB nieuwsbrief. Op die manier kunnen we je op de hoogte brengen als er een nieuwe actie voor deze winkel op Actiecode.nl wordt toegevoegd.

Bezoekers van Actiecode.nl beoordelen ANWB en de kortingsacties van deze shop gemiddeld met een:

8.6
Aantal stemmen:28
Verzenden

Over ANWB

Maak handig gebruik van de ANWB kortingscodes die wisselend geldig zijn op de ANWB wegenwacht, in de webwinkel en op de verzekeringen. Als ANWB lid kun je vervolgens van nog meer voordeel gebruik maken. 

Top 3 Mode

Top 3 Reizen