5 2 0 0 5 6
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

ANWB kortingscodes 2016

Bezoek de winkel
Acties geverifieerd op 06-06-2016


ANWB-logo

Als ANWB-lid tank je goedkoper bij ruim 600 tankstations

Wie wil er niet goedkoper tanken? Meld je gratis aan voor Tanken met ANWB ledenvoordeel en tank voortaan bij een van de ruim 600 tankstations die aangesloten zijn bij de actie. Laat bij het afrekenen je ANWB ledenpas zien. Download de 'Onderweg' app en je kunt direct zien welke benzinestations meedoen.

ANWB-logo

€10 korting op ANWB Wegenwacht Standaard in Nederland

Als je nu een pechhulp pakket bestelt voor in Nederland ontvang je €10 korting bij ANWB Wegenwacht. Met deze extra korting betaal je slechts €55 voor Wegenwacht in Nederland.

ANWB-logo

Ontvang altijd 5% korting op een fietsverzekering

Wist je dat je als ANWB-lid altijd 5% korting ontvangt bij het afsluiten van een fietsverzekering? Wat moet je daarvoor doen? Bereken allereerst jouw premie en vul vervolgens bij het afrekenen jouw lidnummer in. En dan fiets je in het vervolg geheel verzekerd.

ANWB-logo

40% korting via de ANWB jongerenpas

Met een ANWB jongerenpas ontvang je maar liefst 40% korting. Ben je jonger dan 25 jaar en heb je een auto? Dan bespaar je flink op een ANWB pakket. Zo ga je veilig, goed voorbereid én voordelig de weg op.

ANWB-logo

Laat je scooter met 5% korting verzekeren bij ANWB

Bij de ANWB kun je nu heel voordelig je scooter verzekeren. ANWB heeft altijd 55-80% no-claimkorting en leden krijgen 5% korting op een scooter verzekering. Bereken vandaag nog je premie!

ANWB-logo

Ontvang tot 17,5% korting op je ANWB autoverzekering

ANWB is de snelste en meest betrouwbare wanneer het gaat om pechhulp en verzekeringen. Dus heb je nog geen pechhulp óf autoverzekering, neem dan nu een lidmaatschap. Je ontvangt namelijk tot wel 17,5% korting op je pakket.

ANWB-logo

Ontvang 30% korting via ANWB partnervoordeel

Hebben jij en je partner allebei een auto? Dan kan je bij ANWB Wegenwacht flink besparen. Via ANWB Partnervoordeel ontvang je 30% korting op pechhulp. Zo heb je al een compleet pakket voor €112,50 in plaats van €159,50.

ANWB-logo

Download gratis de ANWB Wegenwacht app

Waarom de ANWB Wegenwacht app downloaden? Met de app bespaar je tijd en moeite. Maar hoe dan? Wanneer je contact opneemt met de ANWB Wegenwacht wordt jouw locatie meteen doorgegeven door middel van de GPS tracker. De app is zowel voor iOS als Android beschikbaar. Daarnaast is de app geheel gratis, downloaden dus!

ANWB-logo

Word voor €15 ANWB lid en profiteer van veel voordeel

Je wordt al voor €15 per jaar lid van de ANWB. Als je lid bent, ontvang je veel voordelen waaronder tickets met korting voor een dagje uit en het ANWB verenigingsblad. Klik op de link om naar de webshop te gaan.

ANWB-logo

Tot wel 5% extra ledenkorting op je ANWB reisverzekering

Met een Doorlopende Reisverzekering ben je het hele jaar verzekerd. Ook tijdens een spontaan weekendje weg of stedentrip. De ANWB Doorlopende Reisverzekering biedt een basisdekking die je kunt uitbreiden met aanvullende dekkingen. Ga niet onverzekerd op reis en laat je via deze aanbieding met extra korting verzekeren!

ANWB-logo

ANWB reisverzekering met tot 17,5% korting

Ga je binnenkort op vakantie? Lekker snowboarden in de Franse Alpen, of juist lekker de zon opzoeken? Zorg dan dat je wel goed verzekerd bent! Bij de ANWB kan dat doorlopend vanaf €16,32 per jaar. En je ontvangt tijdelijk tot wel 17,5% korting op je verzekering. Klik hier en bereken je premie.

Verlopen ANWB kortingscodes

Deze kortingscodes zijn officieel verlopen, maar je kunt het altijd nog even proberen. Misschien heb je mazzel!

ANWB-logo

€10 korting op NL Instap met deze ANWB kortingscode

DE CODE IS VERREKEND IN UW MANDJE

Zorg ervoor dat je goed verzekerd de weg op gaat. Het is vervelend als je met pech langs de weg komt te staan en je hebt niets geregeld. Bij de ANWB heb je een Instap abonnement en daar krijg je nu €10 korting op. Je hoeft alleen op de knop te klikken en je korting is automatisch verrekend.

ANWB-logo

Krijg €20 korting op de NL Standaard verzekering

DE CODE IS TOEGEVOEGD AAN UW MANDJE

Een ANWB verzekering zorgt ervoor dat je met een geruster gevoel in de auto zit. Wil je zo'n verzekering met korting? Maak dan gebruik van deze actie. Door op de actie te klikken krijg je €20 korting op NL Standaard. Deze korting wordt dan automatisch verrekend op je bestelling.

ANWB-logo

Hoge korting op de NL Standaard verzekering: maar liefst 50%

DE KORTING IS AAN UW MANDJE TOEGEVOEGD

Wauw! Op deze feestelijke dag maakt ANWB de NL Standaard verzekering wel heel goedkoop. Deze korting wordt automatisch verrekend in je winkelmandje en geldt alleen vandaag, dus wees er snel bij.

ANWB-logo

Je krijgt nu €25 korting op een ANWB NL Standaard verzekering

DE CODE IS TOEGEVOEGD AAN UW MANDJE

Een goede autoverzekering is wel zo fijn: zo weet je zeker dat je nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Je krijg van ons nu €25 korting op de NL Standaard verzekering van de ANWB! Deze korting wordt automatisch in je bestelling verrekend.

ANWB-logo

ANWB kortingscode: €25 korting op het Standaard Pechhulp Pakket

Wegpech05

Het Standaard Europa Pechhulp Pakket is het meest gekozen Wegenwacht Service pakket. Met dit pakket profiteer je van een aantal mooie voordelen. Zo heb je recht op o.a. de beste Pechhulp in Nederland en Europa en op een vervangende auto service. Nu voor €120 per jaar i.p.v. €145!

Plaats een reactie

Eén of meer verplichte velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Vul deze velden alsnog (correct) in en klik op "Verzenden"
Vul je naam in
Vul je reactie in

Reacties

Waarom geen kortingen voor bestaande trouwe leden? Mvg R.l.Ecoma Verstege

R.L.Ecoma Verstege | 10-03-2016 | 11:56 uur

Reageer

Er bestaat ANWB trouwe-ledenvoordeel. Hoe langer u lid bent, hoe meer voordeel. De voordelen staan allemaal op de ANWB site beschreven. Succes!

Dorti (Actiecode.nl) | 10-03-2016 | 16:42 uur

Reageer

graag wil ik het a n w b blad ontvangen,ben lid maar krijg het niet.

met groet.

A Wink | 07-01-2016 | 15:58 uur

Reageer

Beste Wink, voor vragen over een ANWB abonnement kan het contact center van ANWB u zeker verder helpen: 088 269 22 22

Actiecode.nl is een kortingscodewebsite waar kortingscodes voor onder andere ANWB te vinden zijn en waarmee u met korting een verzekering of wegenwacht afsluit.

Dorti (Actiecode.nl) | 07-01-2016 | 17:02 uur

Reageer

beste anwb,

ik wil online regenhoezen (over schoenen) bestellen, zie een actie 20 % korting, maar krijg geen coupon code??

ivo | 16-09-2015 | 13:01 uur

Reageer

Beste Ivo, de 20% korting op regenkleding van Human Nature is bij ANWB zonder kortingscode in de webwinkel te bestellen. Succes!

Dorti (Actiecode.nl) | 16-09-2015 | 14:49 uur

Reageer

L.S. Is de pas persoonsgebonden dwz dat ik met een pas in elke auto die ik rij verzekerd ben van pech-hulp.?

Jos van Rossum | 21-07-2015 | 17:47 uur

Reageer

Beste Jos, ik heb het antwoord op deze vraag even voor je opgezocht en het antwoord is: Ja. Een ANWB lidmaatschap is persoonsgebonden, dat betekent dat als u een keer in een andere auto rijdt ook geholpen wordt door de Wegenwacht pechhulp.

Voor andere vragen over de voordelen van het ANWB lidmaatschap wil ik u verwijzen naar de site van de anwb. Dit is een kortingscodewebsite.

Dorti (Actiecode) | 22-07-2015 | 12:04 uur

Reageer

GAARNE WIL IK IN AANMERKING KOMEN VOOR EEN EVENTUELE KORTINSBON.

m.e.th. Kuijer

lid van de ANWB met nr 4208 818 744

kuijer | 18-05-2015 | 18:55 uur

Reageer

Beste Kuijer, iedereen kan gebruikmaken van ANWB kortingscodes. Voor bestaanden ANWB-leden kunnen nu met €50 een grip&slip training boeken. Door op de aanbiedingen te klikken zie je de kortingscode die je kunt gebruiken bij het reserveren van een training. Succes!

Dorti (Actiecode) | 19-05-2015 | 10:30 uur

Reageer

Ik ben vanaf 1980 lid, ik heb nooit jullie om hulp gevraagd . Sta ik met mij motor.in mijn woonplaats ,hij start niet meer, bel ik de ANWB om hulp krijg ik te horen dat ik eerst 40 € moet betalen voor dat ze mij komen helpen Sorry ik vind dat een kwalijke zaak. Dat ze je zo in de steek laten staan!! h.w.odijk@gmail.com

Henk | 20-04-2015 | 18:48 uur

Reageer

Beste Bert, helaas zijn er op dit moment geen kortingscodes voor ANWB beschikbaar. Hopelijk binnenkort weer! Tot dan!

Dorti (Actiecode) | 27-01-2015 | 14:45 uur

Reageer

Zijn er nog codes?

Bert | 27-01-2015 | 12:31 uur

Reageer

Beste Rozema, Voor deze vraag kunt u beter contact opnemen met de klantenservice van de ANWB. Wij zijn een kortingscodesite. Veel succes!

Myrthe (Actiecode) | 04-12-2014 | 16:39 uur

Reageer

Waar kan ik terecht voor een check-up van mijn auto, zo vlak voor de winter ?? Ik woon in Drachten . Graag met spoed een antwoord. Bij voorbaat dank. t.rozema8@upcmail.nl

T.Rozema | 04-12-2014 | 13:24 uur

Reageer

Wat voor korting krijg ik als ik een duurder pakket neem dan wat u mij aanraadt? En gelden dan de voorwaarden ook vanaf dan voor de rest van het jaar 2014 in plaats van mijn huidige pakket. Email: polfrison@telenet.be

L. Frison 4109399404 | 13-10-2014 | 12:16 uur

Reageer

IK wil graag mijn wegenwacht nl instap houden die van 55 euro per jaar moet ik nog iets doen of is dit voldoende ik woon in de Hart v brabantlaan 756 tilburg post code 5038 jc lidmaatschapnr. 232904901 graag hoor ik van u

MM van alphen | 10-10-2014 | 10:47 uur

Reageer

Voor deze vragen kunt u het beste even contact opnemen met de ANWB zelf. Dat kan via deze pagina: http://www.anwb.nl/contact-en-service

Jelle (Actiecode.nl) | 08-10-2014 | 16:15 uur

Reageer

Ik wil vanStandaard naar instap.Krijg ik een nieuwe rekening?

G.J.Rietveld | 06-10-2014 | 11:15 uur

Reageer

Ik kreeg vrijdag een brief van u met het voorstel van ga van Instap naar Standaard, hier zit meteen een acceptgiro bij voor het betalen van het standaard pakket. Ik wil mijn huidige abonnement houden, dus INSTAP. Ik hoef geen woonplaatsservice en ook geen vervangend vervoer, dus ik verwacht van jullie een nieuwe brief met een nieuwe acceptgiro er aan. Graag Uw reactie hierop. P.Beitler

P.Beitler | 06-10-2014 | 08:10 uur

Reageer

ik wil opzeggen

ilona kappers | 05-10-2014 | 19:54 uur

Reageer

Bezoekers van Actiecode.nl beoordelen ANWB en de kortingsacties van deze shop gemiddeld met een:

8.8
Aantal stemmen:45
Verzenden

Over ANWB

Voordelig shoppen? Gebruik dan een kortingscode voor ANWB voor extra voordeel. We verwachten 18 nieuwe acties online in mei 2016. De ANWB is de meest betrouwbare pechhulpverlener van Nederland voor vele jaren. Wij kunnen met grote regelmaat kortingscodes van de ANWB laten zien die goed zijn voor bijvoorbeeld €25 korting op een pechpakket of €15 korting op een abonnement. Kijk dus altijd hier op Actiecode.nl voor een korting die bij jou past. Succes met besparen bij ANWB!

Top 3 Mode

Top 3 Reizen