5 6 5 0 0 0
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Bose aanbiedingen en acties

Codes, acties en korting van Bose in april


Bose, opgericht in 1964  is continu op zoek naar vernieuwing, onderzoek en verbetering op het gebied van unieke geluidsoplossingen en geluidssystemen, om het leven van mensen te verrijken. Wie kiest voor Bose, kiest voor kwaliteit, geavanceerde mateialen en daarmee hoogwaardige home cinema, muziek en luidsprekersystemen. Uiteraard tegen de meest scherpe prijzen, want soms heeft Bose aantrekkelijke promoties, aanbiedingen en kortingen voor je in petto. Deze artikelen bieden zij in een aparte categorie aan.  Wij van Actiecode.nl houden deze categorie eveneens scherp voor je in de gaten, want wij willen (net als Bose) dat goede kwaliteit betaalbaar is voor...  Lees meer »


Bezoek de winkel
Bose

Bose TV sound system vanaf €399

Bose geluidsystemen zorgen voor het ideale geluid tijdens het televisiekijken. Lijkt het je wat om bijvoorbeeld films op tv met hoge geluidskwaliteit te bekijken? Neem dan een kijkje op de Bose website. Je hebt vanaf €399 een Bose TV Sound System.

Bose

Bose Sporthoofdtelefoons voor €149,95

Tijdens het sporten is het heel fijn om een lekker muziekje op te hebben. Met de hoofdtelefoons van Bose wordt het geluid zo gebalanceerd dat je work-out zeker zonder problemen zal verlopen. Je bestelt de Bose sporthoofdtelefoons al voor €149,95.

Bose

De stijlvolle Bose SoundDock® systems voor je iPhone of iPod

Makkelijk, handig, prachtig, kwaliteit. Dat zijn de vier steekwoorden voor de SoundDock® systems van Bose. Deze systemen leveren prachtig geluid en zien er nog eens elegant uit ook. Bekijk via onderstaande roze knop het aanbod SoundDock® sytems van Bose.

Plaats een reactie

Eén of meer verplichte velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Vul deze velden alsnog (correct) in en klik op "Verzenden"

Vul je naam in


Vul je reactie in

Bij het aanklikken van de aanbieding voor Bose TV sound system zie ik geen aanbieding maar de gewone adviesprijs van € 399,00. Wat is nu de aanbieding?????

Dieben | 22-10-2014 | 20:52 uur

Winkel Actie Geldig t/m
Bose Bose actie: Gratis in-ear headphones bij alle Wave® systems 31.12.2014

Kortingscode Bose en acties

Op deze pagina bieden wij kortingen en aanbiedingen voor Bose. Vind je niet de juiste korting voor www.bose.nl? Schrijf je dan in voor de Bose nieuwsbrief. Op die manier kunnen we je op de hoogte brengen als er een nieuwe actie voor deze winkel op Actiecode.nl wordt toegevoegd.

Bose

Rating:
6.0
Aantal stemmen: 1

Top 3 Mode

Top 3 Reizen