4 1 8 2 1 1
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Burgers Zoo korting op tickets

Codes, acties en korting van Burgers Zoo in april


Bekijk onderstaand kortingoverzicht voor Burgers Zoo korting. Burgers Zoo, het prachtige dierenpark gelegen in Arnhem, heeft alles voor een gezellig dagje uit. Neem alleen de dieren al. Je komt ze tegen van klein naar groot. Naast de dieren vindt je bij Burgers Zoo het mangrove bos, het tropische eb- en vloedbos, het gebied met de oceaan en kun je mee op safari door de savanne met giraffen, zebra's en leeuwen. Kijk voor online kortingen en leuke actie arrangementen zoals het vieren van je verjaardag of een tropisch dagje voor volwassenen. Profiteer van kortingsbonnen en voordeelkaarten en beleef zo extra voordelig het meest natuurlijke dagje Burgers Zoo met de...  Lees meer »


Bezoek de winkel
Burgers Zoo

€9,50 korting op je kaartje met deze Burgers Zoo kortingscode

Was je van plan om in de meivakantie naar de dierentuin te gaan? Dan zit je hier goed. Je ontvangt namelijk met deze exclusief bij Actiecode.nl verkrijgbare kortingscode van Burgers Zoo maar liefst €9,50 korting op je kaartje. Deze kaartjes zijn geldig op 30 april, 1 mei of 2 mei tussen 16.00 uur en 20.00.

Klik hier voor de kortingscode

Burgers Zoo

Burgers Zoo kaartjes online kopen: €1,- korting

Koop je toegangskaartjes voor Burgers Zoo online met €1,- korting! Zo hoef je niet te wachten bij de ingang en kun je gelijk alle dieren gaan bekijken.

Burgers Zoo

Burgers Zoo abonnement: gratis toegang tot evenementen

Iedereen die een Burger Zoo abonnement afsluit kan gebruik maken van hele leuke extraatjes. Zo ben je bijvoorbeeld altijd welkom op evenementen en lezingen van Burgers Zoo en dat helemaal gratis. Bekijk alle voordelen van een Burgers Zoo abonnement op de website.

Kortingscode Burgers Zoo en acties

Op deze pagina bieden wij kortingen en aanbiedingen voor Burgers Zoo. Vind je niet de juiste korting voor www.burgerszoo.nl? Schrijf je dan hierboven in voor de Burgers Zoo nieuwsbrief. Op die manier kunnen we je op de hoogte brengen als er een nieuwe actie voor deze winkel op Actiecode.nl wordt toegevoegd.

Burgers Zoo

Rating:
7.0
Aantal Stemmen: 3

Top 3 Mode

Top 3 Reizen