5 1 0 6 7 3
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Burgers Zoo korting op tickets

Codes, acties en korting van Burgers Zoo in augustus


Bekijk onderstaand kortingoverzicht voor Burgers Zoo korting. Burgers Zoo, het prachtige dierenpark gelegen in Arnhem, heeft alles voor een gezellig dagje uit. Neem alleen de dieren al. Je komt ze tegen van klein naar groot. Naast de dieren vindt je bij Burgers Zoo het mangrove bos, het tropische eb- en vloedbos, het gebied met de oceaan en kun je mee op safari door de savanne met giraffen, zebra's en leeuwen. Kijk voor online kortingen en leuke actie arrangementen zoals het vieren van je verjaardag of een tropisch dagje voor volwassenen. Profiteer van kortingsbonnen en voordeelkaarten en beleef zo extra voordelig het meest natuurlijke dagje Burgers Zoo met de...  Lees meer »


Bezoek de winkel
Burgers Zoo

50% kortingscode voor de zaterdagavonden van Burgers Zoo

Op de zaterdagavonden in augustus mogen de dieren in Burgers' Zoo wat langer opblijven. Het park is dan geopend tot 21.00. Niet alleen de dieren zijn langer te zien, maar ook de restaurants zijn dan langer open. Als je alleen in de avond gaat kun je met deze code voor de helft van de prijs naar binnen. Je ticket is dan geldig vanaf 16.00. Open de code om van deze actie gebruik te maken.

Klik hier voor de kortingscode

Burgers Zoo

Burgers Zoo abonnement: gratis toegang tot evenementen

Iedereen die een Burger Zoo abonnement afsluit kan gebruik maken van hele leuke extraatjes. Zo ben je bijvoorbeeld altijd welkom op evenementen en lezingen van Burgers Zoo en dat helemaal gratis. Bekijk alle voordelen van een Burgers Zoo abonnement op de website.

Winkel Actie Geldig t/m
Burgers Zoo €9,50 korting op je kaartje met deze Burgers Zoo kortingscode 02.05.2014
Burgers Zoo Burgers Zoo kaartjes online kopen: €1,- korting 30.04.2014

Kortingscode Burgers Zoo en acties

Op deze pagina bieden wij kortingen en aanbiedingen voor Burgers Zoo. Vind je niet de juiste korting voor www.burgerszoo.nl? Schrijf je dan hierboven in voor de Burgers Zoo nieuwsbrief. Op die manier kunnen we je op de hoogte brengen als er een nieuwe actie voor deze winkel op Actiecode.nl wordt toegevoegd.

Burgers Zoo

Rating:
7.8
Aantal Stemmen: 4

Top 3 Mode

Top 3 Reizen