5 1 2 2 6 4
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

De Kleine Zebra kortingscodes 2014

Trendy lifestyle spulletjes voor hippe kids


Ben je op zoek naar kinderspulletjes die niet alleen voor een vaste lage prijs worden aangeboden maar vooral ook trendy en hip zijn? Dan is De Kleine Zebra dé webwinkel voor jou! Je kan hier allerlei trendy hebbedingetjes, baby- en peuterkleding, accessoires voor de kinderkamer, leuk speelgoed en veel meer vinden! Hieronder vind je de meest actuele kortingscodes en aanbiedingen van De Kleine Zebra. Hierbij moet je denken aan gratis verzending of 5, 10, 15% korting op je online bestelling. 


Bezoek de winkel
De Kleine Zebra

Alle back 2 school artikelen met 10% korting bij de Kleine Zebra

Voor de meeste is de zomervakantie al weer eventjes bezig, dat betekend dat er weer aan het nieuwe schooljaar gedacht moet gaan worden. Met de funky tassen en hippe schoolspullen van de Kleine Zebra wordt dat meteen weer leuk. Maar het wordt nog leuker: met deze kortingscode krijg je namelijk 10% korting op alle artikelen in de back 2 school categorie. Pak de code en kijk wat je nog nodig hebt voor het nieuwe jaar.

Klik hier voor de kortingscode

De Kleine Zebra

Leuke tip: kadobon van De Kleine Zebra

De Kleine Zebra is de plek om trendy woonaccessoires en lifestyle-spulletjes voor hippe kids te scoren. Ken jij een hippe mama? Dan is een kadobon van De Kleine Zebra wellicht een leuk idee. Dat bespaart jou weer de kopzorgen van het uitzoeken van een cadeau, plus je weet zeker dat je uiteindelijk iets geeft wat in de smaak zal vallen. Er zijn in de webshop van De Kleine Zebra al vouchers vanaf €5 te vinden.

De Kleine Zebra

Altijd gratis verzending vanaf €100 bij De Kleine Zebra

Bij De Kleine Zebra worden klanten met grotere bestellingen beloond. Als je een bestelling plaatst van minimaal €100 hoef je namelijk niet te betalen om je pakketje te laten verzenden. Dat geld is dus weer makkelijk bespaard!

Winkel Actie Geldig t/m
De Kleine Zebra Kortingscode De Kleine Zebra: 14% korting 25.05.2014
De Kleine Zebra 14% kortingscode op het gehele assortiment bij de Kleine Zebra 19.05.2014
De Kleine Zebra Shop voor €50 en ontvang €10 korting op Claesen's Evergreen 31.03.2014
De Kleine Zebra Besteed €30 en ontvang €5 korting met de Kleine Zebra code 31.03.2014
De Kleine Zebra De Kleine Zebra kortingscode - €2,50 op Claesens Evergreen 31.03.2014

De Kleine Zebra kortingscode en aanbieding overzicht

Nooit meer de laatste kortingscodes en aanbiedingen missen van De Kleine Zebra en andere webwinkels? Schrijf je dan hierboven in voor de nieuwsbrief! Online shoppen wordt nu nog leuker met kortingscodes van Actiecode.nl!

De Kleine Zebra

Rating:
9.3
Aantal Stemmen: 3

Top 3 Mode

Top 3 Reizen