4 1 8 0 3 8
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

De Slegte kortingscodes 2014

Codes, acties en korting van De Slegte in april


Boekhandel De Slegte is in de 20ste eeuw opgericht en staat bekend om zijn brede selectie tweedehands boeken, ramsj boeken en antiquariaat. Wanneer je een bestelling plaatst in de online shop bij De Slegte vind je in je winkelwagen aan de rechterzijde een kortingscode vak. Hier kun je een beschikbare De Slegte kortingscode invullen en vervolgens op toevoegen klikken, de korting wordt dan gelijk verrekend.

 

Op Actiecode.nl worden alle up-to-date kortingscodes van De Slegte in dit korting-overzicht geplaatst, zodat je direct ziet waar je op kunt besparen bij De Slegte!

 


Bezoek de winkel
De Slegte

Vele voordeelboeken vanaf €4,99 bij Polare

Leuk voor op vakantie of in de vrije tijd: voordeelboeken bij Polare. Er zijn vele (bekende en onbekende) boeken in de aanbieding, al vanaf €4,99 verkrijgbaar!

Niet alleen vind je hier mooie romans, maar ook kookboeken en informatieve boeken. Bekijk het aanbod via onderstaande link en sla je slag.

De Slegte

Lees een ebook voor slechts €7,99 bij Polare

De koude winterdagen zijn in volle gang en stiekem heb je geen zin om 's avonds nog de deur uit te moeten. Wat is er dan heerlijker dan met een dekentje op de bank te ploffen met een goed boek. Daarom zijn er 20 bestsellers in de vorm van ebooks sterk in prijs verlaagd: per stuk betaal je slechts €7,99. Zo kun je onder andere de nieuwste boeken van Arthur Japin, Isa Hoes, David Baldacci en Khaled Hosseini lezen. Echte aanraders!

Winkel Actie Geldig t/m
De Slegte Betaal geen verzendkosten voor de nieuwe NL boeken bij Polare 31.03.2014

Kortingscode De Slegte en acties

Op deze pagina bieden wij kortingen en aanbiedingen voor De Slegte. Vind je niet de juiste korting voor www.deslegte.com? Schrijf je dan hierboven in voor de De Slegte nieuwsbrief. Op die manier kunnen we je op de hoogte brengen als er een nieuwe actie voor deze winkel op Actiecode.nl wordt toegevoegd.

De Slegte

Rating:
9.0
Aantal Stemmen: 2

Top 3 Mode

Top 3 Reizen