5 1 4 4 4 3
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Durlinger Schoenen actiecodes

Codes, acties en korting van Durlinger Schoenen in september


Bij Durlinger Schoenen vind je een groot overzicht aan schoenen, laarzen, slippers, sneakers en ballerina's van merken als Nike, Converse, Birkenstock en Esprit. Dames, heren en kids collecties plus een grote selectie aan leren tassen. Met een Durlinger Schoenen actiecode krijg je extra korting op je aankoop. Regelmatig plaatsen wij deze codes online. Verder valt er veel voordeel te halen met de Family Card, in de sale of bij aanmelding voor de nieuwsbrief.

 

Veel shoppingplezier!


Bezoek de winkel
Durlinger Schoenen

Ontvang een gratis giftset bij Durlinger Schoenen

Wanneer je nu op de webshop van Durlinger Schoenen een paar schoenen van het bekende merk Gaastra koopt, krijg je een giftset erbij cadeau. In deze giftset vind je onder meer verschillende items om je schoenen elke dag zo schoon mogelijk te houden.

Durlinger Schoenen

Ontvang tot wel 50% korting in de Durlinger Schoenen sale

In de sale sectie van Durlinger Schoenen vind je altijd schoenen voor een mooie prijs. Verschillende topmerken zoals Replay en Gaastra zijn er te vinden met fikse kortingen. Klik op de button hieronder om naar de sale sectie van Durlinger Schoenen te gaan.

Durlinger Schoenen

Durlinger Schoenen verzendt jouw bestelling gratis

Wanneer je een paar schoenen (of meer) bestelt op de site van Durlinger Schoenen, wordt jouw bestelling altijd gratis verzonden ongeacht het aankoopbedrag. Deze regelen is alleen geldig voor personen die wonen in Nederland, Duitsland of België.

Winkel Actie Geldig t/m
Durlinger Schoenen €5 korting bij aanmelding voor de nieuwsbrief 13.09.2014
Durlinger Schoenen €15 korting met de Durlinger Schoenen Family Card 13.09.2014
Durlinger Schoenen Durlinger Schoenen 20% extra korting op 1ste paar 31.08.2014
Durlinger Schoenen Durlinger Schoenen: nu 40% extra korting op zomerschoenen 31.08.2014
Durlinger Schoenen Hoge korting in de sale bij Durlinger Schoenen 26.07.2014

Kortingscode Durlinger Schoenen en acties

Op deze pagina bieden wij kortingen en aanbiedingen voor Durlinger Schoenen. Vind je niet de juiste korting voor www.durlinger.com? Schrijf je dan hierboven in voor de Durlinger Schoenen nieuwsbrief. Op die manier kunnen we je op de hoogte brengen als er een nieuwe actie voor deze winkel op Actiecode.nl wordt toegevoegd.

Durlinger Schoenen

Rating:
9.5
Aantal Stemmen: 2

Top 3 Mode

Top 3 Reizen