5 1 0 4 9 8
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Met korting naar de Efteling

Een wereld vol wonderen


De Efteling… "De plek waar dromen waarheid worden". Dit bekende attractiepark in Kaatsheuvel is leuk voor jong en oud. Actiecode.nl houdt voor de Efteling alle kortingen, aanbiedingen en eventuele kortingcodes en actiescodes bij. Ben je dus op zoek naar een leuk dagje weg met korting? Dan zou dat maar zo mogelijk zijn hier bij Actiecode.nl. Ga dus nooit meer een dagje weg zonder te kijken naar een korting of aanbiedingen, ook voor de beste arrangementen en hotels voor een overnachting bij de Efteling.


Bezoek de winkel
Efteling

Een overnachting vlakbij Breda en toegang tot de Efteling nu €59

De Efteling blijft het meest betoverende familiepark van Nederland. Een overnachting bij het Tullip Inn Oosterhout inclusief ontbijt en toegang tot het pretpark gaat nu weg voor een zomerse actie prijs van €59 in plaats van €119.
De boekingskosten zijn er nog niet bij inbegrepen.

Efteling

Gratis Efteling toegangskaartje voor je verjaardag

Wanneer je je aanmeldt op de Efteling website en je geboortedatum invult, dan ontvang je op je verjaardag een GRATIS Efteling toegangskaartje.

Je ontvangt op je verjaardag een actiecode toegestuurd waarbij je bij aankoop van 3 Tickets Extra, het vierde ticket gratis krijgt. Deze actie is geldig binnen 15 dagen na je verjaardag.

Efteling

Efteling abonnement: Alle voordelen op een rij

Voor alle trouwe fans van de Efteling! Ontvang veel voordeel bij het afsluiten van een Efteling abonnement. Zo zijn er exclusieve voorstellingen en parades, speciale activiteiten, maar ook 25% korting op alle overnachtingen en exclusieve kortingen bij andere attractieparken als Diergaarde Blijdorp, Phantasialand en Movie Park Germany! Voor de echte pretpark liefhebber dus een zekere aanrader!

Efteling

Ontvang €3 korting op je Efteling ticket

Een dag struinen door het sprookjesbos en genieten van de vele attracties in de Efteling kan nu met €3 korting. . Bestel nu online en je betaald €32 in plaats van €35 per persoon. Bestel direct online via de roze button dat scheelt ook weer wachten in de rij van de kassa.

Efteling

Gratis naar de Efteling op je verjaardag

Ga gratis naar de Efteling op je verjaardag! Als je je aanmeldt op de Efteling website en je geboortedatum invult, dan ontvang je op je verjaardag een GRATIS Efteling toegangskaartje. Meer info »

Winkel Actie Geldig t/m
Efteling Efteling actie: €7,50 korting op een abonnement 12.05.2014
Efteling Korting op de Winterefteling met Douwe Egberts actiecodes 31.03.2014
Efteling Ontvang gratis een extra nacht én dag bij de Efteling 31.03.2014
Efteling Exclusieve koopavond bij Efteling - 20% korting met de code 26.02.2014
Efteling Topaanbieding: Winterefteling + hotel voor slechts €59,50 31.01.2014

Efteling cadeaukaart 2013

Geef de Efteling cadeau! Een toegangsticket? Een diner in één van de restaurants? Een souvenir uit de winkels? Een overnachting in het Efteling Hotel? Met de cadeaukaart van de Efteling kan de ontvanger zelf het ideale cadeau kiezen. Het saldo op de Efteling Cadeaukaart blijft nog 3 jaar na aankoop geldig.De cadeaukaart is online en bij alle Primera winkels te koop.

Efteling

Rating:
8.3
Aantal Stemmen: 7

Top 3 Mode

Top 3 Reizen