5 1 5 2 9 4
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Hans Anders kortingscodes 2014

Codes, acties en korting van Hans Anders in september


Hans Anders is een grote bekende Nederlandse optiekketen waar je zowel fysiek als online terecht kunt voor al je brilwensen. Hans Anders heeft een groot aanbod aan lenzen, brillen, zonnebrillen, accessoires en ook hoorproducten. Regelmatig kun je bij Hans Anders fikse kortingen krijgen, bijvoorbeeld door een kortingscode te gebruiken. Brillen en lenzen zijn natuurlijk vrij prijzig waardoor je al snel aanzienlijke bedragen kunt besparen met een kortingscode of andere aanbieding. Kijk daarom altijd voor je iets bestelt even op Actiecode.nl voor de laatste kortingen. Wij houden hier in ons overzicht de meest actuele kortingen, kortingscodes en aanbiedingen voor je bij.


Bezoek de winkel
Hans Anders

Ontvang 25% korting op elk tweede doosje daglenzen

Goed en scherp kunnen zien is erg belangrijk. Dat weet Hans Anders als geen ander. Daarom heeft hij de beste lenzen voor een scherpe prijs voor jou. Je ontvangt nu 25% korting op het tweede doosje daglenzen. En ja, dat lees je goed! Deze actie geldt alleen online in de webwinkel van Hans Anders.

Hans Anders

25% korting op het 2e doosje daglezen bij Hans Anders

Als je contactlenzen draagt, kunnen de kosten snel hoog oplopen. Daarom wil Hans Anders diegene graag tegemoet komen. Daar ontvang je nu maar liefst 25% korting op het tweede doosje daglenzen. De actie geldt op ieder 2e doosje daglenzen, Easy Wear en merklenzen. Klik op de roze button voor deze aanbieding.

Winkel Actie Geldig t/m
Hans Anders Hans Anders actie: 15% korting op Easy Wear Lenzenvloeistoffen 21.09.2014
Hans Anders Gratis verzending van je bestelling bij Hans Anders 21.09.2014
Hans Anders Je 2e bril ontvang je helemaal gratis bij Hans Anders 21.09.2014
Hans Anders Hans Anders aanbieding: 50% korting op zonnebrillen 21.09.2014
Hans Anders Lenzenvloeistof met 15% korting bij Hans Anders 07.09.2014

Kortingscode Hans Anders en acties

Op deze pagina bieden wij kortingen en aanbiedingen voor Hans Anders. Vind je niet de juiste korting voor www.hansanders.nl? Schrijf je dan hierboven in voor de Hans Anders nieuwsbrief. Op die manier kunnen we je op de hoogte brengen als er een nieuwe actie voor deze winkel op Actiecode.nl wordt toegevoegd.

Hans Anders

Rating:
8.5
Aantal Stemmen: 2

Top 3 Mode

Top 3 Reizen