6 0 1 2 0 1
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Hans Anders kortingscodes 2015

Codes, acties en korting van Hans Anders in mei


Hans Anders is een grote bekende Nederlandse optiekketen waar je zowel fysiek als online terecht kunt voor al je brilwensen. Hans Anders heeft een groot aanbod aan lenzen, brillen, zonnebrillen, accessoires en ook hoorproducten. Regelmatig kun je bij Hans Anders fikse kortingen krijgen, bijvoorbeeld door een kortingscode te gebruiken. Brillen en lenzen zijn natuurlijk vrij prijzig waardoor je al snel aanzienlijke bedragen kunt besparen met een kortingscode of andere aanbieding. Kijk daarom altijd voor je iets bestelt even op Actiecode.nl voor de laatste kortingen. Wij houden hier in ons overzicht de meest actuele kortingen, kortingscodes en aanbiedingen voor je bij.


Bezoek de winkel
Hans Anders

Gratis hoortest bij Hans Anders

Heb je het gevoel dat je de mensen om je heen minder goed kan verstaan? Wil je graag testen hoe goed jouw gehoor is? Doe de gratis en vrijblijvende test bij Hans Anders om er achter te komen.

Hans Anders

10% korting op Easy Wear maandlenzen bij Hans Anders

Draag jij vaak maandlenzen? Bij Hans Anders krijg je 10% korting op Easy Wear maandlezen. Een goed moment om een voorraadje in te slaan.

Hans Anders

Hoortoestellen bij Hans Anders: al vanaf €0

Dat je gehoor achteruit gaat naarmate je ouder wordt, is geen geheim voor veel mensen. Wat echter niet iedereen weet, is dat je bij Hans Anders al een gehoortoestel kan aanschaffen voor €0. Je zorgverzekering betaalt dan alles en je hoeft zelf geen eigen bijdrage te betalen. Bekijk het hele assortiment gehoortoestellen door op de link hieronder te klikken.

Hans Anders

Bekijk hier alle acties van Hans Anders

De bekendste opticien van Nederland heeft het hele jaar door spetterende acties omtrent brillen, lenzen en zonnebrillen. Ben je van plan om een nieuw paar aan te schaffen? Klik dan eerst even op de onderstaande link.

Plaats een reactie

Eén of meer verplichte velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Vul deze velden alsnog (correct) in en klik op "Verzenden"

Vul je naam in


Vul je reactie in

Winkel Actie Geldig t/m
Hans Anders Ontvang 20% korting op Easy Wear lenzen bij Hans Anders 01.02.2015
Hans Anders Hans Anders aanbieding - 15% korting op lenzen van bekende merken 31.12.2014
Hans Anders Alleen vandaag & morgen: 50% korting op lenzen bij Hans Anders 24.12.2014
Hans Anders Hans Anders actie - ontvang 50% korting op je tweede doosje lenzen 06.12.2014
Hans Anders Weekendaanbieding: 20% korting op Lenzenvloeistof bij Hans Anders 30.11.2014

Kortingscode Hans Anders en acties

Op deze pagina bieden wij kortingen en aanbiedingen voor Hans Anders. Vind je niet de juiste korting voor www.hansanders.nl? Schrijf je dan in voor de Hans Anders nieuwsbrief. Op die manier kunnen we je op de hoogte brengen als er een nieuwe actie voor deze winkel op Actiecode.nl wordt toegevoegd.

Hans Anders

Rating:
8.7
Aantal stemmen: 3

Top 3 Mode

Top 3 Reizen