5 1 1 8 4 0
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Informatique actiecodes

Codes, acties en korting van Informatique in augustus


Informatique bestaat al sinds 1995 en verkoopt computers, notebooks, componenten, randapparatuur, digitale fotografie, dvd en games, en netwerkapparatuur. Bekijk op deze pagina de actuele actiecodes van Informatique. Naast de twee winkels waar je terecht kan, bestel je producten van Informatique ook eenvoudig in de webshop. En dit is niet zomaar een webshop, Informatique is door het NLCW uitgeroepen tot beste computerwebwinkel van 2009!


Bezoek de winkel
Informatique

De Informatique nieuwsbrief houdt je up to date

Wanneer je jezelf aanmeldt voor de nieuwsbrief van Informatique word je altijd als eerst op de hoogte gebracht van de nieuwste acties, aanbiedingen en kortingen. Zo weet je altijd wanneer er bijvoorbeeld een Apple, Dell of Samsung laptop of tablet in de aanbieding is. Van kortingen worden we immers blij.

Informatique

Informatique: alle leuke aanbiedingen op een rij

Informatique heeft alle leuke aanbiedingen en acties met betrekking tot computers, laptops en printers voor jou op een rijtje gezet. Zo haal je extra voordeel uit de aankoop van bijvoorbeeld een nieuwe laptop of desktop! Meer info »

Winkel Actie Geldig t/m
Informatique Informatique actie: €40 korting op een Samsung LED Monitor 30.06.2014
Informatique €100 korting op Acer laptop bij Informatique 29.05.2014
Informatique Tot 70% korting in de opruiming Informatique 31.03.2014
Informatique Informatique actie: gratis game bij diverse producten 12.01.2014
Informatique Informatique: tot €300 retour op je oude mobiel of tablet 31.10.2013

Kortingscode Informatique en acties

Op deze pagina bieden wij kortingen en aanbiedingen voor Informatique. Vind je niet de juiste korting voor www.informatique.nl? Schrijf je dan hierboven in voor de Informatique nieuwsbrief. Op die manier kunnen we je op de hoogte brengen als er een nieuwe actie voor deze winkel op Actiecode.nl wordt toegevoegd.

Informatique

Rating:
8.0
Aantal Stemmen: 1

Top 3 Mode

Top 3 Reizen