5 3 0 2 8 7
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Kijkshop kortingscodes 2014

Codes, acties en korting van Kijkshop in november

www.kijkshop.nl
Kijkshop

Kijkshop.nl is de webshop met een uitgebreid en compleet assortiment van elektrische en huishoudelijke artikelen. Je kunt hier terecht voor onder andere beeld & geluid, persoonlijke verzorging en huishoudelijk, maar ook voor pc & accessoires, vrije tijd, telecom en sieraden & horloges en klussen ben je bij de Kijkshop aan het juiste adres. Spetterende prijzen en kortingen zijn hier niet meer weg te denken.

 

De webshop van Kijkshop is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. Je kunt ervoor kiezen om de bestelling thuis te laten bezorgen of deze af te halen in één van de vele filialen. Bij thuisbezorgen profiteer je van 24-uurs...  Lees meer »


Kijkshop

De grote Kijkshop OP=OP markt: alles met superkorting

Tot eind november kan je tijdens de OP=OP markt van Kijkshop shoppen met gigantische korting. Je hebt bijvoorbeeld al een horloge vanaf €5. En natuurlijk ook stofzuigers, hoofdtelefoons, telefoons en ga zo maar door voor heel lage prijzen.

Kijkshop

De Kijkshop folder: alle aanbiedingen op een rij

Kijkshop heeft elke maand meerdere folder met superaanbiedingen. Zo is er een algemene folder met alle productcategorieën die je kan inkijken op de homepage. Daarnaast is er een folder met meestal kort durende aanbiedingen voor één categorie speciaal bijvoorbeeld telecom. De folder word automatisch ge-update.

Kijkshop

Kijkshop nieuwsbrief lezen levert je een €5 kortingscode op

Je inschrijven voor de Kijkshop nieuwsbrief heeft twee grote voordelen.
1. Je mist geen enkele aanbieding of actie meer van Kijkshop. Je kunt als eerste bestellen met veel korting.
2. Je ontvangt direct een kortingscode die je €5 korting geeft op je volgende aankoop. De code staat in je mailbox nadat je inschrijving is voltooid.

Kijkshop

Betaal geen verzendkosten bij Kijkshop vanaf €30

Besparen doe je bij Kijkshop direct door bij een bestelling vanaf €30. Bij dit bedrag neemt Kijkshop de bezorgkosten op zich en verstuurd het pakketje gratis naar je huis.

Klik op de roze button en je kunt direct starten met besparen.

Stel een vraag of deel een korting

Kortingscode Kijkshop en acties

Op deze pagina bieden wij kortingen en aanbiedingen voor Kijkshop. Vind je niet de juiste korting voor www.kijkshop.nl? Schrijf je dan in voor de Kijkshop nieuwsbrief. Op die manier kunnen we je op de hoogte brengen als er een nieuwe actie voor deze winkel op Actiecode.nl wordt toegevoegd.

Kijkshop

Rating:
7.5
Aantal Stemmen: 2

Top 3 Mode

Top 3 Reizen