5 3 7 2 4 5
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

La Place coupons

Codes, acties en korting van La Place in december

www.laplace.nl
La Place

Bij La Place kun je heerlijk eten en door gebruik te maken van de La Place kortingsbonnen eet je niet alleen lekker, maar ook nog eens zeer voordelig. Overheerlijke broodjes, heerlijke hapjes en natuurlijk een riante keuze uit diverse drankjes. Je kunt bij La Place ook de meest lekkere dingen online bestellen. Met de La Place kortingsbonnen, coupons, en aanbiedingen profiteer je ook online van de laagste prijs. Ideaal voor verjaardagen, feesten, de feestdagen of een jubileum! Zet de site bij je favorieten, naast Actiecode, want ook wij houden de site scherp in de gaten en plaatsen de nieuwste La Place kortingsbonnen.


La Place

La Place kortingsbonnen: Bestel broodjes en koffie met korting

Bij La Place kun je weer heerlijke broodjes, gebak en koffies met korting scoren. De nieuwste kortingsbonnen zijn er namelijk weer! Met deze kortingsbonnen krijg je in totaal meer dan €60 korting. Vul hieronder je e-mailadres in en de kortingsbonnen komen jouw kant op. Print en knip de kortingsbonnen uit en lever deze in bij een La Place bij jou in de buurt. Eet smakelijk!

?
Vul jouw e-mail adres in en ontvang de bon direct in de mailbox.

Stel een vraag of deel een korting

Beste mensen! Wij zijn een kortingscodesite die kortingscodes communiceert en niet V&D zelf. Voor onderstaande vragen of opmerkingen kunt u het beste contact opnemen met de klantenservice van V&D, zodat er iets met uw vraag of klacht gedaan kan worden. Veel succes!

Myrthe (Actiecode) | 11-12-2014 | 15:28 uur

Bij mijn volgende bezoek zou ik een kopje koffie gratis krijgen. waarbij kassabon getoond moet worden, en deze was geldig tot 16 dec. maar aan de kassa werd gezegd dat het zo niet werkte .steeds weer aan de kassa de bon laten zien .,maar steeds het antwoord dat het zo niet werkte !!!! maar er staat toch echt : bij je volgende bezoek etc. raar deze hele actie . ik hoop dat het nog word opgelost voor 16 dec. bvd.

R. Vollenberg | 10-12-2014 | 19:45 uur

Waarom is het nog steeds niet op gelost, dat ,als je 3 sterren hebt nog steeds geen tweede kopje koffie krijgt zonder problemen ??? je hebt gewoon woordenwisseling aan de kassa, en een hoop gedonder, om je recht te krijgen, vindt het een bar slechte actie. NOG STEEDS. je moet vechten voor een RIFIL. GR. A Aben.

a aben | 10-12-2014 | 17:48 uur

Slecht idee! Geef mij maar de kortingsbonnen. Klanten zitten niet te wachten op dat zgn. extra's ongevraagd!

B.de Vries | 09-12-2014 | 09:41 uur

Geachte.Op 16 december organiseer ik in Amsterdam een uitstapje voor 20 vrouwen van nu Heiloo met een low budget. Wij hebben een gratis lunchconcert in het Muziektheater aan het IJ en daarna lunchen wij in het la Pace restaurant in de Stads bibliotheek Amsterdam Dus een kerstsferen uitstapje en city light festival. Is het mogelijk dat ik nu voor het eerst vraag voor meer Bonnen? bij voorbaat mijn dank. Een vrioendelijke groet, Toos Engeringh 06-23852973..j

toos.engeringh | 08-12-2014 | 23:38 uur

Winkel Actie Geldig t/m
La Place La Place kortingsbonnen: o.a. broodjes en gebak met korting 07.12.2014
La Place La Place kortingsbonnen voor o.a. lekkere broodjes met korting 16.11.2014
La Place La Place kortingsbonnen: Korting op o.a. broodjes en soepen 12.10.2014
La Place Meer dan €60 korting met deze La Place kortingsbonnen 21.09.2014
La Place La Place kortingsbon: 35% korting op diverse producten 16.09.2014

Kortingscode La Place en acties

Op deze pagina bieden wij kortingen en aanbiedingen voor La Place. Vind je niet de juiste korting voor www.laplace.nl? Schrijf je dan in voor de La Place nieuwsbrief. Op die manier kunnen we je op de hoogte brengen als er een nieuwe actie voor deze winkel op Actiecode.nl wordt toegevoegd.

La Place

Rating:
7.5
Aantal Stemmen: 11

Top 3 Mode

Top 3 Reizen