4 2 1 8 9 0
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Megapool actiecodes 2014

Codes, acties en korting van Megapool in april


De webshop van Megapool richt de winkel zich op het aanbieden van elektronica en witgoed tegen zeer lage prijzen. Hiermee passen ze prima in het rijtje tussen de BCC en de MediaMarkt. Via Actiecode.nl kun je actiecodes vinden voor korting bij Megapool. Vooral bij het doen van een wat grotere aankoop, zoals witgoed, een tv of een computer, loont het zeker om eerst in dit overzicht te kijken of er misschien een actiecode is. Zo weet je zeker dat je de laagste prijs betaalt!


Bezoek de winkel
Megapool

Actuele Megapool weekaanbieding

Iedere week heeft Megapool een speciale weekaanbieding, waarbij je een bepaald product een week lang voor een hele scherpe prijs kunt aanschaffen. Ben je benieuwd naar de weekaanbieding van deze week? Klik dan op de roze button hieronder om gelijk doorgelinkt te worden naar de Megapool website.

Megapool

Gratis verzending bij Megapool ongeacht bestelbedrag

Bestellen bij Megapool kan in de winkel, maar minstens zo voordelig online in de webwinkel. Want bij Megapool betaal je geen verzendkosten, wat je bestelbedrag ook is! Kijk op de Megapool website naar alle koopjes en bestel direct zonder bijkomende verzendkosten! Meer info »

Winkel Actie Geldig t/m
Megapool Megapool actiecode voor €10,- korting 20.04.2014
Megapool Megapool kortingsactie: €25 korting op wasmachines 09.02.2014
Megapool Megapool actie: tot €45 cashback op Canon producten 19.01.2014
Megapool Actiecode Megapool: 10% korting op reisartikelen 29.12.2013
Megapool €100 retour op een Miele 1600 toeren wasmachine 15.12.2013

Megapool actiecodes en aanbiedingen

Bij Megapool kan je regelmatig actiecodes gebruiken om zo korting te krijgen op je bestelling. Actiecode.nl communiceert deze codes, met toestemming van Megapool. Als je op de hoogte wilt blijven van alle Megapool actiecodes, kan je je inschrijven voor de Megapool nieuwsbrief. Zo ontvang jij automatisch alle aanbiedingen en actiecodes van Megapool.

Megapool

Rating:
7.3
Aantal Stemmen: 3

Top 3 Mode

Top 3 Reizen