5 2 0 8 3 9
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Menzis acties en kortingen

Bezoek de winkel
Acties geverifieerd op 23-12-2015


Menzis-logo

Een aanvullende verzekering van Menzis vanaf €6,95

Bij Menzis kun je heel eenvoudig een aanvullende verzekering afsluiten. Hiermee worden zorgkosten die niet door de basisverzekering worden vergoed ook gedekt. Vanaf slechts €6,95 kun je al een aanvullende verzekering afsluiten. Bekijk de mogelijkheden op de website en bekijk welke aanvullende verzekering voor jou het meest geschikt is.

Menzis-logo

Spaar voor voordeel met SamenGezond van Menzis

Het SamenGezond programma van Menzis is een spaarprogramma waarmee je voor verschillende kortingen, uitjes en producten kunt sparen. Door middel van een gezonde leefstijl kun je voor punten sparen. Op deze manier probeert Menzis mensen te stimuleren gezonder te leven. Bekijk de mogelijkheden van het spaarprogramma op de website.

Menzis-logo

Menzis: elk jaar 20% korting op de premie van je reisverzekering

Ben jij een echte reisliefhebber? Bekijk dan eens de voordelen van een reisverzekering bij Menzis. Bij Menzis zijn kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd, kun je schade 24 uur per dag melden en is de kwaliteit van de schadeafhandeling beoordeeld door klanten met een 8,4.

Verlopen Menzis kortingscodes

Deze kortingscodes zijn officieel verlopen, maar je kunt het altijd nog even proberen. Misschien heb je mazzel!

Menzis-logo

Zorgverzekering Menzis €90,75 per maand - €385,- eigen risico

Als je bij je Menzis zorgverzekering voor een verhoogd eigen risico kiest kan je al een basisbeurs zorgverzekering afsluiten voor €70,75. Wanneer je verwacht weinig zorg nodig te hebben kan dit zeker interessant zijn. Denk goed na over je te verwachten kosten voordat je een zorgverzekering afsluit en neem dit zeker mee in je overwegen

Menzis-logo

Korting op Menzis zorgverzekering via een collectiviteit

Via een collectiviteit kun je korting krijgen op je zorgverzekering. Bekijk de website of jouw werkgever, of ledenorganisatie jou korting kan opleveren.

Menzis-logo

Menzis SamenGezond | Spaar korting voor gezondheidsartikelen

Iedereen die kiest voor een verzekering bij Menzis kan genieten van de voordelen van SamenGezond. Met SamenGezond stimuleert Menzis verzekerden om een gezond leven te leiden. Je kan bijvoorbeeld punten verdienen door niet te roken of een vragenlijst over je gezondheid in te vullen. Met deze punten kan je dan weer korting scoren op artikelen uit de Menzis webshop. Ook beloont Menzis via GezondSparen loyale klanten; je krijgt namelijk ook punten voor het aantal jaren dat je verzekerd bent!

Menzis-logo

Menzis zorgverzekering 2016 - €90,75 per maand - €385,- eigen risico

Ook bij Menzis ben je dit jaar voordelig verzekerd, zo heb je bij Menzis al een basisverzekering voor slechts €90,75 per maand. Daarnaast heb je ook de keuze je eigen risico te verhogen om je maandelijkse premie te verlagen. Iets voor jou?

Menzis-logo

Menzis zorgverzekering voor €90,75

Op zoek naar een nieuwe zorgverzekering? Menzis heeft zojuist de premies voor zorgverzekeringen in 2016 bekend gemaakt en lanceert de zorgverzekering voor 2016 voor €90,75 per maand voor de basisbeurs.

Plaats een reactie

Eén of meer verplichte velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Vul deze velden alsnog (correct) in en klik op "Verzenden"
Vul je naam in
Vul je reactie in

Reacties

Als ik de prijsopgave opvraag is de maandpremie 107,= p.p. voor de basisverzekering ipv 90,65 zal op de site staat (zie boven). ;waar is de korting gebleven?

Jan van Staveren | 27-12-2015 | 20:35 uur

Reageer

Beste Jan, de prijs voor een Menzis Basis Voordelig is €90,75 per maand. Kies je voor een Menzis Basis verzekering dan zijn de kosten €107 per maand. Op Menzis.nl vind je alle informatie over wat welke verzekering precies inhoudt. Succes!

Dorti (Actiecode.nl) | 28-12-2015 | 10:57 uur

Reageer

wil ook graag de polis via de post ontvangen, pc weigerd wel eens

claassen | 31-12-2014 | 07:18 uur

Reageer

wanneer kan ik van Menzis het polisblad verwachten dit i.v.m evt overgaan naar andere verzekering alvast bedankt

ajh v der brom | 30-12-2014 | 18:44 uur

Reageer

Vragen over uw zorgverzekering kunt u aan uw zorgverzekering stellen. Dit is een kortingswebsite.

Dorti (Actiecode) | 30-12-2014 | 13:10 uur

Reageer

Beste mhulst, Daarvoor kunt u het beste bij Menzis zijn. Wij zijn een kortingswebsite. Succes.

Myrthe (Actiecode) | 05-12-2014 | 13:58 uur

Reageer

Ik ben 68 jaar en train 3x inde week , nu is mijn vraag waarom is fitt for free de sport school niet bij menzis aan gesloten, gaat om de korting grt hulst

mhulst | 05-12-2014 | 12:37 uur

Reageer

Bezoekers van Actiecode.nl beoordelen Menzis en de kortingsacties van deze shop gemiddeld met een:

8.1
Aantal stemmen:8
Verzenden

Over Menzis

Verzekeren bij Menzis gaat snel en makkelijk bovendien profiteer je van het Menzis ledenvoordeel. Online kun je een zorgverzekering 2015 of een reisverzekeringen afsluiten. Sluit je bij Menzis een zorgverzekering af, dan heb je recht op TopZorg. Bij de Menzis reisverzekeringen kun je kiezen voor een kortlopende en een doorlopende reisverzekering.

 

Op Actiecode.nl verzamelen we actuele acties en kortingen die jou voor het jaar 2015 weer aan extra voordelige premie kunnen helpen.


Top 3 Mode

Top 3 Reizen