6 8 0 4 0 5
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Menzis acties en kortingen

Bezoek de winkel
Acties geverifieerd op 21-01-2015


Menzis

€20 korting op jouw Menzis basisverzekering

Wanneer jij kiest voor een vrijwillig verhoogd eigen risico van €500 bij Menzis, ontvang je €20 korting per maand op jouw basisverzekering. Zo kun je flink besparen op jouw zorgkosten. Ben je geïnteresseerd? Bekijk dan de website van Menzis. Hier kun je alle informatie terugvinden over deze actie.

Menzis

Ontvang 3% korting op jouw Menzis zorgverzekering

Wanneer je nu jouw zorgverzekering volledig in één keer betaalt, ontvang je maar liefst 3% korting op het volledige bedrag. Op de website van Menzis vind je alle informatie én gegevens over deze actie.

Menzis

Menzis budget basispremie vanaf €68,75 per maand

Menzis heeft de Budget Basis zorgverzekering voor slechts €68,75 per maand. Dit bedrag geldt bij een aanvullend eigen risico van €500. Daarnaast kun je kiezen ui 5 diverse ziekenhuizen én hoef je jouw zorgkosten niet zelf voor te schieten.

Menzis

Een aanvullende verzekering van Menzis vanaf €6,95

Bij Menzis kun je heel eenvoudig een aanvullende verzekering afsluiten. Hiermee worden zorgkosten die niet door de basisverzekering worden vergoed ook gedekt. Vanaf slechts €6,95 kun je al een aanvullende verzekering afsluiten. Bekijk de mogelijkheden op de website en bekijk welke aanvullende verzekering voor jou het meest geschikt is.

Menzis

Spaar voor voordeel met SamenGezond van Menzis

Het SamenGezond programma van Menzis is een spaarprogramma waarmee je voor verschillende kortingen, uitjes en producten kunt sparen. Door middel van een gezonde leefstijl kun je voor punten sparen. Op deze manier probeert Menzis mensen te stimuleren gezonder te leven. Bekijk de mogelijkheden van het spaarprogramma op de website.

Menzis

Menzis: elk jaar 20% korting op de premie van je reisverzekering

Ben jij een echte reisliefhebber? Bekijk dan eens de voordelen van een reisverzekering bij Menzis. Bij Menzis zijn kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd, kun je schade 24 uur per dag melden en is de kwaliteit van de schadeafhandeling beoordeeld door klanten met een 8,4.

Plaats een reactie

Eén of meer verplichte velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Vul deze velden alsnog (correct) in en klik op "Verzenden"
Vul je naam in
Vul je reactie in

Reacties

wil ook graag de polis via de post ontvangen, pc weigerd wel eens

claassen | 31-12-2014 | 07:18 uur

Reageer

wanneer kan ik van Menzis het polisblad verwachten dit i.v.m evt overgaan naar andere verzekering alvast bedankt

ajh v der brom | 30-12-2014 | 18:44 uur

Reageer

Vragen over uw zorgverzekering kunt u aan uw zorgverzekering stellen. Dit is een kortingswebsite.

Dorti (Actiecode) | 30-12-2014 | 13:10 uur

Reageer

Beste mhulst, Daarvoor kunt u het beste bij Menzis zijn. Wij zijn een kortingswebsite. Succes.

Myrthe (Actiecode) | 05-12-2014 | 13:58 uur

Reageer

Ik ben 68 jaar en train 3x inde week , nu is mijn vraag waarom is fitt for free de sport school niet bij menzis aan gesloten, gaat om de korting grt hulst

mhulst | 05-12-2014 | 12:37 uur

Reageer

Kortingscode Menzis en acties

Op deze pagina bieden wij kortingen en aanbiedingen voor Menzis. Vind je niet de juiste korting voor www.menzis.nl? Schrijf je dan in voor de Menzis nieuwsbrief. Op die manier kunnen we je op de hoogte brengen als er een nieuwe actie voor deze winkel op Actiecode.nl wordt toegevoegd.

Bezoekers van Actiecode.nl beoordelen Menzis en de kortingsacties van deze shop gemiddeld met een:

7.8
Aantal stemmen:6
Verzenden

Over Menzis

Verzekeren bij Menzis gaat snel en makkelijk bovendien profiteer je van het Menzis ledenvoordeel. Online kun je een zorgverzekering 2015 of een reisverzekeringen afsluiten. Sluit je bij Menzis een zorgverzekering af, dan heb je recht op TopZorg. Bij de Menzis reisverzekeringen kun je kiezen voor een kortlopende en een doorlopende reisverzekering.

 

Op Actiecode.nl verzamelen we actuele acties en kortingen die jou voor het jaar 2015 weer aan extra voordelige premie kunnen helpen.

Top 3 Mode

Top 3 Reizen