4 1 7 9 5 9
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Menzis ledenvoordeel en meer

Codes, acties en korting van Menzis in april

www.menzis.nl
Menzis

Verzekeren bij Menzis gaat snel en makkelijk bovendoen profiteer je van het Menzis ledenvoordeel. Online kun je een Zorgverzekering of Reisverzekeringen afsluiten. Sluit je bij Menzis een zorgverzekering af, dan heb je recht op TopZorg. Bij de Menzis reisverzekeringen kun je kiezen voor een kortlopende en een doorlopende reisverzekering. Menzis acties, vouchers, kortingsbonnen en andere aanbiedingen vind je op Actiecode.nl.


Er is helaas geen actuele Menzis kortingscode of kortingsbon beschikbaar. Anderen waren ook geïnteresseerd in de onderstaande acties.

Vergelijkbare kortingen:

Western Union

Western Union code voor GRATIS wereldwijd geld verzenden

Wil je geld overmaken naar familie of vrienden in het buitenland? Maak dan gebruik van deze code van Western Union, want hiermee kan je GRATIS geld verzenden naar alle landen wereldwijd. Bespaar op de transactiekosten.

Einddatum onbekend.

Klik hier voor de kortingscode

Centraal Beheer Achmea

Centraal Beheer actiecode: €25,- retour op je autoverzekering

Sluit nu een autoverzekering af bij Centraal Beheer Achmea en ontvang €25,- retour met deze exclusieve actiecode. Bepaal zelf jouw eigen risico en aanvullende dekking. Profiteer van de aanschafwaarderegeling van drie jaar en de zeer behulpzame schadeherstelservice... Meer info »

Centraal Beheer Achmea

Centraal Beheer actiecode: €20,- retour op je inboedelverzekering

Met deze exclusieve actiecode van Centraal Beheer krijg je nu €20,- korting wanneer je een All-Risk inboedelverzekering afsluit. Met deze All-Risk inboedelverzekering ben je ook verzekerd tegen schade door eigen schuld of diefstal doordat je vergat de deur dicht te... Meer info »

Nuon

Gratis Samsung Galaxy Tab3 7.0 bij Nuon

Bij Nuon ontvang je nu een gratis Samsung Galaxy Tab3 7.0 cadeau bij 3 jaar stroom & gas van Nuon. De Samsung Galaxy Tab3 ter waarde van €199, met een 7 inch touchscreenscherm en Android 4.1, krijg je gratis cadeau! Verder profiteer je van de gratis overstapservice, dus stap snel over! Klik op de roze button om naar de aanbieding te gaan en te profiteren van deze topactie.

Interpolis

Meld schade via je smartphone met de Interpolis app

Je kan tegenwoordig ook met je smartphone schade melden. Via een app kan je de schade melden en foto’s van de schade of het ongeval toevoegen. De GPS van de smartphone vult automatisch de locatie in. Deze toepassing op uw smartphone maakt het afhandelen van schade een stuk eenvoudiger. Klik op de roze button om te zien waar je de app kan downloaden.

Univé

10% korting voor nieuwe én bestaande klanten bij Univé

Ben jij nog helemaal nieuw bij Univé dan krijg je een mooie kennismakingskorting op de Univé zorgverzekering van Univé. Heb je ook al een schadeverzekering lopen bij Univé, bijvoorbeeld voor je auto of huis, dan loopt je korting ook op en kun je via het ledencollectief korting ontvangen. Surf dus nu naar Univé en bereken je premie voor de basisverzekering en voeg de door jou gewenste modules toe.

Proteq

Ontvang 25% premie voordeel bij Proteq 'Dier & Zorg'

Voor wie zijn huisdier goed wilt verzekeren is er de voordelige verzekering "Dier & Zorg" van Proteq. Zij leveren de hoogste maximale vergoeding per verzekeraar, de optie om online te declareren natuurlijk en nemen ook heup- en elleboog problemen (veelvoorkomend bij honden) mee in de basisdekking. Een degelijke goede verzekering dus, waar je zeker bent over wat je krijgt.

Exclusief voor Actiecode.nl bezoekers nu tijdelijk met 25% korting op je premie.

ANWB Verzekeringen

ANWB Fietsverzekering actie: ontvang gratis fietsroute app

Heb je net een nieuwe fiets aangeschaft? Verzeker deze dan met de fietsverzekering van ANWB. Je kunt vrijblijvend en gemakkelijk online een berekening maken en bovendien ontvang je bij de verzekering helemaal gratis de leuke ANWB Fietsen app met meer dan 40 fietsroutes!

Bewuzt zorgverzekering

Voordelig verzekerd met de NO-claimkorting van Bewuzt

Bij Bewuzt betaal je alleen voor de zorg die je echt nodig hebt en niet voor de zorg die je niet nodig hebt. Je kiest dus zorgvuldig jouw aanvullende pakketten en je ontvangt een fikse korting wanneer jij uiteindelijk niets hebt gedeclareerd. Je gaat dan elk jaar tot wel 40% minder betalen!

Yarden

Bereken online bij Yarden je uitvaartverzekering premie

Je kunt zelf berekenen hoe hoog je premie is bij Yarden door online de premie check te doen. Zo weet je altijd van tevoren waar je aan toe bent en hoeveel je maandelijks kwijt bent. Regel je uitvaart nu goed en dan hoef je er daarna niet meer naar om te kijken.

Kortingscode Menzis en acties

Op deze pagina bieden wij kortingen en aanbiedingen voor Menzis. Vind je niet de juiste korting voor www.menzis.nl? Schrijf je dan hierboven in voor de Menzis nieuwsbrief. Op die manier kunnen we je op de hoogte brengen als er een nieuwe actie voor deze winkel op Actiecode.nl wordt toegevoegd.

Menzis

Rating:
8.5
Aantal Stemmen: 2

Top 3 Mode

Top 3 Reizen