5 3 0 1 7 4
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Nationale Postcode Loterij acties en aanbiedingen

Codes, acties en korting van Nationale Postcode Loterij in november


De Nationale Postcode Loterij staat bekend als de grootste Goede Doelen loterij van Nederland. De helft van alle inkomsten gaan direct naar in totaal 81 goede doelen. Bij de Nationale Postcode Loterij maak je kans op hoge geldprijzen. Speel met kans op een extra prijs of met gratis extra loten. Soms heeft de Nationale Postcode loterij ook leuke welkomscadeaus, bijvoorbeeld een cadeaukaart voor een bepaalde winkel. Al deze Postcode Loterij acties plaatsen wij hier op Actiecode.nl!


Bezoek de winkel
Nationale Postcode Loterij

Elke maand weer nieuwe prijzen bij de Nationale Postcode Loterij

Bij de Nationale Postcode Loterij maak je niet alleen kans op geldprijzen, maar je maakt elke maand kans op duizenden andere prijzen, zoals een fiets, trolley of cadeaukaart. Per maand worden de prijzen weer veranderd. Benieuwd waar je deze maand kans op maakt? Neem een kijkje op de website.

Nationale Postcode Loterij

Maak kans op €450 met de groene postcodeprijs van de Nationale Postcode Loterij

Bij de Nationale Postcode Loterij maak je elke week kans op de postcodestraatprijs. Daarnaast maak je ook elke week kans op €450 voor de groene postcodeprijs. Wil je ook kans maken op deze geldprijs? Bestel dan je loten via de website.

Nationale Postcode Loterij

Betaal slechts €11,75 voor een lot bij de Nationale Postcode Loterij

Wil je kans maken op geldprijzen en tegelijkertijd het goede doel steunen? Doe dan mee met de Nationale Postcode Loterij. Voor slechts €11,75 heb je een lot waarmee je elke week kans maakt op mooie prijzen. Je bestelt de loten heel eenvoudig via de website.

Nationale Postcode Loterij

Elke week maak je bij de Nationale Postcode Loterij kans op een BMW

Als je een lot bestelt bij de Nationale Postcode Loterij maak je niet alleen elke week kans op een geldprijs, maar je maakt ook kans op een nieuwe BMW. Dat is nog eens een mooie prijs! Je kunt je lot(en) bestellen via de website.

Nationale Postcode Loterij

Maak elke week kans op €25.000 bij de Nationale Postcode Loterij

Bij de Nationale Postcode Loterij maak je elke week kans op €25.000 per lot. Elke week maak een hele straat in Nederland kans op deze grote prijs. Wil jij meespelen? Koop dan nu je lot via de website.

Stel een vraag of deel een korting

Voor deze vragen kunt u het beste contact opnemen met de klantenservoce van De Nationale Postcode Loterij. Wij zijn Actiecode.nl, een kortingscodesite. Succes!

Myrthe (Actiecode) | 19-11-2014 | 13:49 uur

Moet ik de kaart uit het brief papier knippen??; Of is het de kaart van de Vriendenloterij? Weet niet hoe ik hem moet activeren!! Graag zo snel mogelijk bericht! Jullie maken het wel moeilijk! Straks moeten we stoppen! Omdat het te moeilijk wordt!!

J c Hensen wolfsbergenweg 4. 7822AW Emmen | 19-11-2014 | 12:17 uur

via onze postcode 1985 CP hebben wij een Hema appeltaart gewonnen. Hoe komen wij in het bezit daarvan? kor.brinkman@hetnet.nl

k.brinkman | 17-11-2014 | 14:28 uur

Mijn man en ik hebben beiden een lot bij de postcodeloterij,er wordt maar een kaart geactiveerd.We hebben allebei een ander rekeningnummer,hoe kan dit?

a.oldeweghuis@ziggo.nl | 14-11-2014 | 20:28 uur

Vandaag heb ik de fashion cadeaukaart van de V&D willen verzilveren.Helaas kon de kassa medewerkster er niets mee. Kunt u mij vertellen hoe ik de kaart wel kan verzilveren. Het is nl een erg leuk cadeau wat jullie ons hebben toegezonden. Groet Familie Wieringa

J.Wieringa | 02-10-2014 | 21:03 uur

Winkel Actie Geldig t/m
Nationale Postcode Loterij De groene postcodeprijs bij de Nationale Postcode Loterij 11.10.2014
Nationale Postcode Loterij Iedere week kans op €25000 bij de Nationale Postcode Loterij 04.10.2014
Nationale Postcode Loterij Postcode loterij fietsenactie - Win één van de speciale fietsen 31.07.2014
Nationale Postcode Loterij Koop een Nationale Postcode Loterij lot en win een fiets 27.07.2014
Nationale Postcode Loterij Win 2 weken ieder uur een BMW bij de Nationale Postcode Loterij 25.04.2014

Kortingscode Nationale Postcode Loterij en acties

Op deze pagina bieden wij kortingen en aanbiedingen voor Nationale Postcode Loterij. Vind je niet de juiste korting voor www.postcodeloterij.nl? Schrijf je dan in voor de Nationale Postcode Loterij nieuwsbrief. Op die manier kunnen we je op de hoogte brengen als er een nieuwe actie voor deze winkel op Actiecode.nl wordt toegevoegd.

Nationale Postcode Loterij

Rating:
6.7
Aantal Stemmen: 11

Top 3 Mode

Top 3 Reizen