5 2 0 8 3 7
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Korting Negenmaandenbeurs 2016

Bezoek de winkel
Acties geverifieerd op 13-04-2016


Negenmaandenbeurs-logo

Kinderen tot 4 jaar gaan gratis mee

Neem lekker je kinderen mee naar de negenmaandenbeurs. Kinderen tot 4 jaar gaan helemaal gratis mee naar binnen. Kinderen t/m 12 jaar gaan voor €5,50 naar binnen.

Negenmaandenbeurs-logo

Koop een avondkaart en bespaar

Wil je besparen op je kaart voor de negenmaandenbeurs? Overweeg dan een avondkaart. Je bent dan vanaf 17:00 welkom, maar je betaalt een stukje minder. De prijs van een avondkaart is €11,50.

Negenmaandenbeurs-logo

Krijg 2 kaarten voor de prijs van 1

Ga je naar de negenmaanden beurs? Koop dan kaarten met de 2=1 actie. Je betaalt slechts 1 kaartje. Ga lekker met je man en future daddy, of misschien vindt een vriendin het leuk om met je mee te gaan. Je betaalt slechts €19,50 voor beide kaarten.

Verlopen Negenmaandenbeurs kortingscodes

Deze kortingscodes zijn officieel verlopen, maar je kunt het altijd nog even proberen. Misschien heb je mazzel!

Negenmaandenbeurs-logo

Bestel de beursttas voor slechts €3 bij je toegangskaartje

Bij de aanschaf van je toegangskaartje voor de Negenmaandenbeurs kan je voor slechts €3 een handige beurstas bestellen. De beurstas is speciaal voor de Negenmaandenbeurs ontworpen en de gele gansjes Gonnie en Gijsje staan hierop gedrukt. Handig voor al die leuke aankopen die je vast en zeker op de beurs gaat doen!

Negenmaandenbeurs-logo

Een Negenmaandenbeurs VIP Verwenarrangement voor maar €49

Tijdens de volgende Negenmaandenbeurs kan je voor €49 genieten van het VIP Verwenarrangement. Dit arrangement bestaat uit een les yoga, een voetencheck, een lekker lunch en een VIp Beautycase met verrassing. Ook heb je de hele dag toegang tot de speciale VIP lounge, waar je lekker tot rust kan komen.

Negenmaandenbeurs-logo

Bestel je Negenmaandenbeurs kaarten met €4,55 korting

De Negenmaandenbeurs is pas over een paar maanden, maar het is verstandig om nu je kaartje al aan te schaffen. Als je nu namelijk je toegangskaart online bestelt, betaal je in plaats van €19,50, slechts €14,95. Lekker voordelig dus!

Plaats een reactie

Eén of meer verplichte velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Vul deze velden alsnog (correct) in en klik op "Verzenden"
Vul je naam in
Vul je reactie in

Negenmaandenbeurs-logo

Bezoekers van Actiecode.nl beoordelen Negenmaandenbeurs en de kortingsacties van deze shop gemiddeld met een:

9.6
Aantal stemmen:5
Verzenden

Over Negenmaandenbeurs

De Negenmaandenbeurs is het grootste evenement over zwangerschap en baby's. Dit evenement wordt jaarlijks gehouden in combinatie met de Huishoudbeurs. Van 24 tot en met zondag 28 februari zal de Negenmaandenbeurs 2016 plaatsvinden in de Amsterdam RAI. Je kunt als (aanstaande) moeder een leuke dag beleven vol scherpe beurasnaabiedingen, modeshows en stylingadvies voor de babykamer. Op Actiecode.nl vind je korting op je entreekaartjes voor de Negenmaandenbeurs, koop je kaartjes direct online want dat is altijd veel goedkoper!


Top 3 Mode

Top 3 Reizen