5 1 5 2 3 3
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

NS acties 2014

Kortingen en aanbiedingen van NS


NS, de Nationale Spoorwegen, wie kent dit bedrijf niet? Op de website ns.nl vind je allerlei informatie, je kunt bijvoorbeeld je reis plannen, je kunt er informatie vinden over storingen en werk aan het spoor en ook kun je alles vinder over verschillende vervoersbewijzen en kosten van het openbaar vervoer. Ook vind je er informatie over NS Hispeed, de service van de Nationale Spoorwegen voor internationale reizen. De NS Hispeed heeft ook een eigen website en wij hebben een speciale winkelpagina hieraan gewijd. Hier gaat u naar NS Hispeed. De NS heeft regelmatig leuke...  Lees meer »


Bezoek de winkel
NS

Bespaar met een NS eticket couponcode

Sinds kort maakt ook de NS gebruik van couponcodes voor extra voordeel bij het online bestellen van je treinkaartje. Via www.ns.nl/eticket kun je de couponcodes invoeren. Regelmatig zijn ook via www.ah.nl/ns dagkaarten te bestellen voor nog meer korting op het... Meer info »

NS

Betaal slechts €29 per maand voor een NS Weekend Vrij abonnement

NS heeft tot het einde van het jaar een leuke aanbieding. Je betaald voor een Weekend Vrij abonnement in de 2e klas slechts €29 in plaats van €40 en voor een Weekend Vrij abonnement in de 1e klas slechts €45 in plaats van €65. Met het Weekend Vrij abonnement kan je in het weekend vrij reizen en doordeweeks reis je tijdens de daluren met 40% korting. Dat is voordelig reizen.

NS

Bespaar tijd door een NS e-ticket van te voren te kopen

Moet je vaak met de trein reizen? Of heb je vaak haast wanneer je met de trein gaat? Dan is een NS e-ticket misschien een handige uitkomst. De e-ticket kan je van te voren online kopen, zalf uitprinten en meenemen wanneer je met de NS reist. Zo voorkom je stress en het missen van de trein.

NS

Dit jaar afgestudeerd? Ontvang gratis een NS Dal Voordeel kaart

Studeer je dit jaar af of studeer je langer door dan jouw reisproduct duurt? Zorg dan dat je binnen 3 maanden na het beëindigen van jouw reisproduct een Dal Voordeel abonnement afsluit. Je ontvangt dit abonnement dan 1 jaar gratis. Klik op onderstaande link voor verder informatie betreft kortingen voor afgestudeerden.

Winkel Actie Geldig t/m
NS Betaal slechts €14,95 voor een NS Dal Vrij Dagkaart 07.09.2014
NS NS couponcode bemachtigd via de HEMA actie, verzilver hem hier 31.08.2014
NS NS Dalvrij Dagkaart van €50,80 voor slechts €15,50 19.01.2014
NS NS kortingsbonnen: €25,- korting op het station 30.11.2013
NS NS actie: Dal Voordeel abonnement van €50 voor €29 15.11.2013

Kortingscode NS en acties

Op deze pagina bieden wij kortingen en aanbiedingen voor NS. Vind je niet de juiste korting voor www.ns.nl? Schrijf je dan hierboven in voor de NS nieuwsbrief. Op die manier kunnen we je op de hoogte brengen als er een nieuwe actie voor deze winkel op Actiecode.nl wordt toegevoegd.

NS

Rating:
5.9
Aantal Stemmen: 13

Top 3 Mode

Top 3 Reizen