5 3 7 1 2 4
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Pets Place kortingscodes 2014

Codes, acties en korting van Pets Place in december


Pets Place is niet alleen een online dierenwinkel, door het hele land vind je ook 180 Pets Place winkels waar je terecht kunt voor al je producten voor wat voor een heel aantal uiteenlopende diersoorten. De dierenwinkel richt zich voornamelijk op de meest gangbare huisdieren, te weten hond, kat, vis, vogel en knaagdier, maar ook is er een categorie reptielen en een categorie buitenleven waar je weer andere artikelen aantreft.

Ben je op zoek naar voordelige dierenartikelen? Kijk dan eens op Petsplace.nl en bestel als er een actuele aanbieding, korting of Pets Place kortingscode beschikbaar is. Deze vind je dan uiteraard op Actiecode.nl.


Bezoek de winkel
Pets Place

Met de Pets Place kortingscode ontvang je 20% korting

Bij Pets Place scoor je nu korting op spullen voor je huisdier. Met de onderstaande kortingscode ontvang je namelijk 20% korting op een artikel naar keuze. Ideaal! Deze kortingscode is alleen niet geldig i.c.m. andere kortingscodes en folderaanbiedingen. Verder geldt de korting niet op aquaria en aquariumkasten, levende have, verzendkosten, boeken en cadeaubonnen.

Klik hier voor de kortingscode

Pets Place

15% korting op een artikel naar keuze met de Pets Place kortingscode

Pets Place heeft nu een leuke aanbieding. Je ontvangt namelijk 15% korting op een artikel naar keuze. Het enige wat je hoeft te doen, is gebruik te maken van de onderstaande kortingscode. Neem een kijkje op de website om het aanbod te bekijken.

Let op: niet geldig i.c.m. andere kortingscodes. Ook niet geldig op folderaanbiedingen, aquaria, aquariumkasten, levende have, verzendkosten, boeken en cadeaubonnen.

Klik hier voor de kortingscode

Pets Place

Pets Place kortingscode: 10% korting op een artikel naar keuze

Bij Pets Place vind je alles voor je huisdier. Van honden tot knaagdieren tot reptielen, voor ieder huisdierbaasje is er vanalles te vinden. Met de onderstaande kortingscode bestel je nu één artikel naar keuze met 10% korting. Deze kortingscode is niet geldig i.c.m. andere kortingscodes en geldt niet op folderaanbiedingen, aquaria, aquariumkasten, levende have en verzendkosten.

Klik hier voor de kortingscode

Pets Place

Ontvang 5% korting met de Pets Place kortingscode

Alle baasjes van huisdieren opgelet! Als je nieuwe klant wordt bij Pets Place ontvang je 5% korting op je eerste bestelling. Het enige wat je vervolgens hoeft te doen is de bijbehorende kortingscode in te vullen. Bekijk de webshop van Pets Place en laat jouw huisdier eens goed verwennen.

Klik hier voor de kortingscode

Stel een vraag of deel een korting

Winkel Actie Geldig t/m
Pets Place Shop met 20% korting tijdens de Pets Place koopavond 26.11.2014
Pets Place Bij Pets Place betaal je tijdelijk geen verzendkosten 31.10.2014
Pets Place Pets Place welkomsactie: 5% korting 08.09.2014
Pets Place Pets Place kortingscode: 5% korting op je eerste bestelling 01.05.2014
Pets Place Pets Place aanbieding: 20% korting op alles 30.01.2014

Kortingscode Pets Place en acties

Op deze pagina bieden wij kortingen en aanbiedingen voor Pets Place. Vind je niet de juiste korting voor www.petsplace.nl? Schrijf je dan in voor de Pets Place nieuwsbrief. Op die manier kunnen we je op de hoogte brengen als er een nieuwe actie voor deze winkel op Actiecode.nl wordt toegevoegd.

Pets Place

Rating:
4.7
Aantal Stemmen: 15

Top 3 Mode

Top 3 Reizen