5 8 1 9 6 9
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Pixum Fotoservice aanbiedingen en korting

Codes, acties en korting van Pixum in mei


Pixum is de toonaangevende, onafhankelijke aanbieder van online-fotoservices in Nederland en Europa. Met een Pixum kortingscode kun je met korting allerlei soorten fotoproducten laten afdrukken zoals canvasprints, posters en fotogeschenken.  

 

Omdat Pixum regelmatig een tegoedboncode uitbrengt, kun je hiermee voordeel krijgen op diverse producten uit het assortiment. Met een Pixum tegoedboncode invoeren tijdens het bestellen en op die manier extra leuke kortingen ontvangen. Deze tegoedboncodes vind je uiteaard op Actiecode.nl waar je altijd terecht kan voor de beste aanbiedingen!


Bezoek de winkel
Pixum

Pixum kortingscode: ontvang €25 korting tijdens de stapelkorting

Bij Pixum ontvang je via deze kortingscodes hele fijne stapelkorting. Hoe hoger de waarde van je bestelling, hoe meer korting je ontvangt! Deze kortingscode geeft je €25 korting bij minimale besteding van €125. De code is eenmaal geldig per huishouden en adres en geldt alleen voor nieuwe klanten. De code geldt niet voor verzendkosten en is niet te combineren. Met deze korting is dit het moment om dan eindelijk dat fotoboek te laten maken, of die leuke gezinsfoto op canvas af te drukken!

Klik hier voor de kortingscode

Pixum

Stapelkorting van Pixum: ontvang korting €10 via de kortingscode

Ja, je leest het goed, via deze kortingscode ontvang je stapelkorting bij Pixum! Dat betekent hoe meer je bestelt, hoe hoger je korting is! Via deze kortingscode ontvang je €10 korting op je bestelling bij besteding vanaf €75. Laat die vakantieherinneringen dan ook eindelijk een keer afdrukken! De korting is eenmaal per huishouden en adres geldig, voor nieuwe klanten. Een combinatie van meerdere codes is niet mogelijk. Ten slotte geldt de korting niet op verzendkosten.

Klik hier voor de kortingscode

Pixum

Pixum kortingscode: ontvang €5 korting op je bestelling

Bij Pixum kun je terecht voor al je fotoafdrukken, welk formaat, soort of afdruk het ook is. Via deze kortingscode ontvang je €5 korting op je bestelling bij Pixum. De code is geldig bij minimale besteding van €25. De korting is alleen geldig voor nieuwe klanten en kan eenmaal gebruikt worden per huishouden en adres. Een combinatie van de codes is niet mogelijk en de korting geldt niet voor verzendkosten.

Klik hier voor de kortingscode

Plaats een reactie

Eén of meer verplichte velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Vul deze velden alsnog (correct) in en klik op "Verzenden"

Vul je naam in


Vul je reactie in

Reacties

korting kerstwensen met foto op voorkant en middenblad

gmnimberg@hotmail.com | 13-12-2014 | 18:11 uur

Reageer

20% korting op je bestelling: VRIENDEN-65HTN

Alexandra | 04-11-2014 | 08:12 uur

Reageer
Winkel Actie Geldig t/m
Pixum Ontvang €20 korting op jouw Pixum fotoboek met deze kortingscode 02.02.2015
Pixum Ontvang €10 korting met deze Pixum kortingscode 02.02.2015
Pixum Pixum kortingscode: €5 korting op jouw fotoboek 02.02.2015
Pixum Kortingscode Pixum: 100 fotoafdrukken voor slechts €9 31.12.2014
Pixum Tegoedbon code Pixum voor 20% korting op wanddecoratie 31.12.2014

Kortingscode Pixum en acties

Op deze pagina bieden wij kortingen en aanbiedingen voor Pixum. Vind je niet de juiste korting voor www.pixum.nl? Schrijf je dan in voor de Pixum nieuwsbrief. Op die manier kunnen we je op de hoogte brengen als er een nieuwe actie voor deze winkel op Actiecode.nl wordt toegevoegd.

Pixum

Rating:
9.8
Aantal stemmen: 4

Top 3 Mode

Top 3 Reizen