6 0 0 4 6 8
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Pixum Fotoservice aanbiedingen en korting

Codes, acties en korting van Pixum in mei


Pixum is de toonaangevende, onafhankelijke aanbieder van online-fotoservices in Nederland en Europa. Met een Pixum kortingscode kun je met korting allerlei soorten fotoproducten laten afdrukken zoals canvasprints, posters en fotogeschenken.  

 

Omdat Pixum regelmatig een tegoedboncode uitbrengt, kun je hiermee voordeel krijgen op diverse producten uit het assortiment. Met een Pixum tegoedboncode invoeren tijdens het bestellen en op die manier extra leuke kortingen ontvangen. Deze tegoedboncodes vind je uiteaard op Actiecode.nl waar je altijd terecht kan voor de beste aanbiedingen!


Bezoek de winkel
Pixum

Pixum kortingscode: ontvang €25 korting tijdens de stapelkorting

Bij Pixum ontvang je via deze kortingscodes hele fijne stapelkorting. Hoe hoger de waarde van je bestelling, hoe meer korting je ontvangt! Deze kortingscode geeft je €25 korting bij minimale besteding van €125. De code is eenmaal geldig per huishouden en adres en geldt alleen voor nieuwe klanten. De code geldt niet voor verzendkosten en is niet te combineren. Met deze korting is dit het moment om dan eindelijk dat fotoboek te laten maken, of die leuke gezinsfoto op canvas af te drukken!

Klik hier voor de kortingscode

Pixum

Stapelkorting van Pixum: ontvang korting €10 via de kortingscode

Ja, je leest het goed, via deze kortingscode ontvang je stapelkorting bij Pixum! Dat betekent hoe meer je bestelt, hoe hoger je korting is! Via deze kortingscode ontvang je €10 korting op je bestelling bij besteding vanaf €75. Laat die vakantieherinneringen dan ook eindelijk een keer afdrukken! De korting is eenmaal per huishouden en adres geldig, voor nieuwe klanten. Een combinatie van meerdere codes is niet mogelijk. Ten slotte geldt de korting niet op verzendkosten.

Klik hier voor de kortingscode

Pixum

Pixum kortingscode: ontvang €5 korting op je bestelling

Bij Pixum kun je terecht voor al je fotoafdrukken, welk formaat, soort of afdruk het ook is. Via deze kortingscode ontvang je €5 korting op je bestelling bij Pixum. De code is geldig bij minimale besteding van €25. De korting is alleen geldig voor nieuwe klanten en kan eenmaal gebruikt worden per huishouden en adres. Een combinatie van de codes is niet mogelijk en de korting geldt niet voor verzendkosten.

Klik hier voor de kortingscode

Pixum

Foto op canvas met €10 korting

Een foto op canvas laten afdrukken is en blijft een zeer gewild product en daarom kan je nu bij Pixum een exemplaar met korting bestellen. €10 om precies te zijn.
Canvas maken, bestelling plaatsen en de kortingscode en klaar is kees.

Klik hier voor de kortingscode

Pixum

Fotocadeaus met €3 korting

Wil je iemand verrassen met een kadootje dan kan je bij Pixum vast iets leuks vinden. En het leuke is je ontvang nu ook nog eens €3 korting op fotocadeaus. Zo maak je het presentje direct een stuk persoonlijker.

Klik hier voor de kortingscode

Pixum

Tegoedbon voor een gratis foto op posterformaat

Wil je een extra poster ontvangen van Pixum, vergeet dan niet deze kortingscode in te voeren in je winkelmandje. Op deze manier ontvang je een fotoposter meegestuurd met je zending. Gewoon helemaal gratis.

Klik hier voor de kortingscode

Pixum

Kortingscode voor gratis verzending

Staat je fotocadeau of foto op canvas klaar om besteld te worden en naar je toe te worden verscheept. Dan moet je niet vergeten om deze Pixum kortingscode in te voeren. Want daarmee zorg je dat je hiervoor geen verzendkosten betaald.

Te gebruiken bij een bestelling ter waarde van minimaal €5.

Klik hier voor de kortingscode

Pixum

Fotoboek met €10 korting

Heb jij dit jaar al weer zoveel foto's gemaakt dat je weer een fotoboek kan vullen. Gebruik dan nu deze Pixum kortingscode voor fotoboeken met €10 korting.

Klik hier voor de kortingscode

Pixum

25% korting op wanddecoratie? Gebruik de Pixum kortingscode

Wanneer je nu jouw foto's bijvoorbeeld op canvas of aluminium laat afdrukken en de kortingscode van Pixum gebruikt dan ontvang je 25% korting op jouw aankopen.

Klik hier voor de kortingscode

Pixum

Bestel 100 foto's voor slechts €9 | Pixum kortingscode

Heb jij ook nog zoveel foto's op jouw laptop of smartphone staan die je eigenlijk zou willen afdrukken? Grijp dan nu je kans. Met de Pixum kortingscode betaal je nu slechts €9 voor 100 foto's met een formaat van 10cm.

Klik hier voor de kortingscode

Pixum

Pixum stapelkorting | €20 korting op fotoboeken met de kortingscode

Wanneer je nu een fotoboek besteld vanaf €100 en de Pixum kortingscode invult, ontvang je €20 korting. Tijdens de stapelkortingen lopen de kortingen steeds hoger op.

Klik hier voor de kortingscode

Pixum

€10 korting op fotoboeken met de Pixum kortingscode

De kortingscode van Pixum geeft jou bij een fotoboek vanaf €50, €10 korting op jouw bestelling. Het enige dat je hoeft te doen is de code in te vullen voor je jouw bestelling plaatst. Een excuus om eindelijk de vakantiefoto's van vorig jaar in te bundelen.

Klik hier voor de kortingscode

Pixum

€5 korting op fotoboeken met de Pixum kortingscode

Wanneer je nu een fotoboek laat afdrukken bij Pixum gebruik dan de kortingscode. De code geeft jouw namelijk €5 korting op elke fotoboek bestelling. Binnenkort een verjaardag van een dierbare? Verras diegene met een persoonlijk fotoboek.

Klik hier voor de kortingscode

Pixum

Pixum kortingscode: 25% lente korting op alle wanddecoratie

Sta je op het punt om wanddecoratie te bestellen bij Pixum? Vergeet dan niet deze kortingscode in te vullen! Hiermee ontvang je namelijk 25% korting op je bestelling.

Klik hier voor de kortingscode

Plaats een reactie

Eén of meer verplichte velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Vul deze velden alsnog (correct) in en klik op "Verzenden"

Vul je naam in


Vul je reactie in

Reacties

korting kerstwensen met foto op voorkant en middenblad

gmnimberg@hotmail.com | 13-12-2014 | 18:11 uur

Reageer

20% korting op je bestelling: VRIENDEN-65HTN

Alexandra | 04-11-2014 | 08:12 uur

Reageer
Winkel Actie Geldig t/m
Pixum Pixum kortingscode voor gratis verzending 18.05.2015
Pixum Gratis High-end fotoposter met Pixum kortingscode 17.05.2015
Pixum Ontvang €20 korting op jouw Pixum fotoboek met deze kortingscode 02.02.2015
Pixum Ontvang €10 korting met deze Pixum kortingscode 02.02.2015
Pixum Pixum kortingscode: €5 korting op jouw fotoboek 02.02.2015

Kortingscode Pixum en acties

Op deze pagina bieden wij kortingen en aanbiedingen voor Pixum. Vind je niet de juiste korting voor www.pixum.nl? Schrijf je dan in voor de Pixum nieuwsbrief. Op die manier kunnen we je op de hoogte brengen als er een nieuwe actie voor deze winkel op Actiecode.nl wordt toegevoegd.

Pixum

Rating:
9.4
Aantal stemmen: 5

Top 3 Mode

Top 3 Reizen