4 9 2 0 9 9
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Praxis kortingsbonnen

Codes, acties en korting van Praxis in juli


Met welke klus je ook bezig bent, bij Praxis slaag je altijd. Bovendien kun je in de webshop genieten van extra korting, door gebruik te maken van de Praxis kortingscode of kortingsbon. Je profiteert bovendien dan ook van standaard een jaar garantie en wanneer je op werkdagen voor 15:00 uur hebt besteld, kun je veelal de volgende dag al aan de slag.

Profiteer van webvoordeel en houd Actiecode.nl goed in de gaten, want hier worden de nieuwste Praxis kortingscodesen aanbiedingen als eerste geplaatst. Daarnaast vind je hier de allerlaatste Praxis kortingsbonnen (coupons) voor korting in de winkel:)


Bezoek de winkel
Praxis

Ontvang 20% keuzekorting met de Praxis kortingsbon

Bij Praxis is het weer tijd om korting te scoren. Met deze kortingsbon ontvang je 20% korting op een artikel naar keuze. Je kunt kiezen uit het hele assortiment. Ideaal toch? Print de kortingsbon uit, lever deze in bij een Praxis filiaal en shop met korting.

Praxis

Praxis kortingsbon: Ontvang 15% korting op een artikel naar keuze

Praxis heeft weer nieuwe kortingsbonnen. Je ontvangt nu 15% korting op een artikel naar keuze. De kortingsbon is geldig op het hele assortiment. Handig als je thuis lekker aan het klussen bent en nog klusmateriaal nodig hebt. Het enige wat je hoeft te doen is de kortingsbon uit te printen en in te leveren bij een Praxis filiaal.

Praxis

Print de Praxis kortingsbonnen uit en neem ze mee naar de winkel

Wist je dat je op de website van Praxis altijd kortingsbonnen kan vinden? Zo kan je er bijvoorbeeld een kortingsbon vinden die jou 25% korting geeft op een artikel naar keuze of die jou 20% korting geeft op tuinmeubelen. Neem dus altijd even een kijkje op de website van Praxis, print de kortingsbon uit en neem deze mee naar de winkel. Happy Shopping!

Winkel Actie Geldig t/m
Praxis Praxis kortingsbon - voor 20% korting op één artikel naar keuze 06.07.2014
Praxis 20% korting op 2 tuinmeubelen naar keuze bij Praxis 29.06.2014
Praxis Ontvang 20% korting op tuinmeubelen met de Praxis kortingsbon 29.06.2014
Praxis Praxis kortingsbon: 25% korting op elektrisch tuingereedschap 15.06.2014
Praxis Praxis kortingsbon voor 25% korting op een artikel naar keuze 04.06.2014

Kortingscode Praxis en acties

Op deze pagina bieden wij kortingen en aanbiedingen voor Praxis. Vind je niet de juiste korting voor www.praxis.nl? Schrijf je dan hierboven in voor de Praxis nieuwsbrief. Op die manier kunnen we je op de hoogte brengen als er een nieuwe actie voor deze winkel op Actiecode.nl wordt toegevoegd.

Praxis

Rating:
9.0
Aantal Stemmen: 3

Top 3 Mode

Top 3 Reizen