5 5 0 9 2 9
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Shell kortingscodes 2015

Codes, acties en korting van Shell in januari

www.shell.nl
Shell

Met speciale Shell acties en codes kun je leuke kortingen pakken. Wat is een Shell kortingscode? In ruil voor een Shell kortingscode krijg je bijvoorbeeld korting bij Philips, korting op voorstellingen of kun je een coupon uitprinten waarmee je korting krijgt in de Shell Shop. Wij houden je op deze pagina op de hoogte van actuele Shell acties en aanbiedingen. Daarnaast vind je hier ook speciale Hhell kortingscodes en vouchers voor extra korting op Philips producten en meer!


Shell

Ontvang exclusief bij Shell een persoonlijk t-shirt gratis

Bij het tanken van 20 liter of bij aankoop van 2 flesjes coca cola ontvang je nu bij Shell een FOX Sport voucher. Met deze voucher betaal je slecht €10 voor de eerste 2 maanden FOX Sports. Shell geeft je daar nu een gratis t-shirt t.w.v. €24,95 bij kado, met een afbeelding van je zelf als voetballer! Op de shell website kan je de uitgebreide actievoorwaarden lezen.

Shell

Tank Shell V-power en spaar 4 Air Miles per liter

Door bij Shell te tanken kan je Air Miles sparen. Dat is bij veel mensen al wel bekend. Maar er zijn een paar manieren om sneller je punten te sparen. Dus als je veel onderweg bent, dan is dit een handige tip. Als je Shell V-power tankt dan ontvang je per liter 4 Air Miles, waar je normaal bij je tankbeurt 1 punt ontvangt. Lekker sparen dus!

Shell

Spaar voor Shell Bonus Miles

Ben je een vaste klant van Shell en spaar je Air Miles? Dan heb je geluk, bij Shell spaar je namelijk als vaste klant sneller Air Miles dan waar dan ook. Daarnaast kun je nóg sneller sparen als je Shell V-Power tankt. Mooi meegenomen toch? Kijk voor meer informatie op de website van Shell via de onderstaande button.

Stel een vraag of deel een korting

Heb nog vele zegelboekjes gevonden kan ik daar nog wat mee ??

s.weistra | 30-01-2015 | 16:17 uur

waar is de coupon voor extra airmiles bij een volle tankbeurt

elshot | 01-11-2014 | 16:33 uur

Kortingscode Shell en acties

Op deze pagina bieden wij kortingen en aanbiedingen voor Shell. Vind je niet de juiste korting voor www.shell.nl? Schrijf je dan in voor de Shell nieuwsbrief. Op die manier kunnen we je op de hoogte brengen als er een nieuwe actie voor deze winkel op Actiecode.nl wordt toegevoegd.

Shell

Rating:
6.5
Aantal Stemmen: 6

Top 3 Mode

Top 3 Reizen