5 2 0 9 0 1
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Singapore Airlines aanbiedingen

Bezoek de winkel
Acties geverifieerd op 29-02-2016


Singapore Airlines-logo

Singapore Airlines actie | Vlieg naar Phuket voor slechts €659

Een vakantie in Phuket klinkt iedereen natuurlijk als muziek in de oren. En met de extra korting die je krijgt als je nu boekt wordt het helemaal een paradijs. Als je voor 30 juni 2016 boekt krijg je de beste prijs om met Singapore Airlines naar Phuket te vliegen.

Singapore Airlines-logo

Dieetwensen? Geef het tijdig door aan Singapore Airlines

Mag je bijvoorbeeld geen varken of heb je een bepaalde allergie, geef het dan minimaal 48 uur voor de vlucht door. Dan kunnen zij rekening met jou houden en heb je toch een smaakvol diner ontbijt of lunch.

Singapore Airlines-logo

Naar Singapore voor minder dan €700

Singapore Airlines, de naam zegt het al. Singapore is natuurlijk de stad van de business, maar ook voor toeristen is dit een geweldige stad om naar af te reizen. In de meeste gevallen kan Singapore Airlines al voor minder dan €700 vluchten naar Singapore vliegen.

Verlopen Singapore Airlines kortingscodes

Deze kortingscodes zijn officieel verlopen, maar je kunt het altijd nog even proberen. Misschien heb je mazzel!

Singapore Airlines-logo

Boek nu en ontvang €23 cadeau bij Singapore Airlines

Als je nu een reis boekt bij Singapore Airlines krijg je een Changi Dollar Voucher cadeau ter waarde van €23 als je een overstap hebt in Singapore. Deze voucher kun je op de luchthaven inwisselen bij super veel restaurants en winkels. Op deze manier wordt overstappen minder vervelend.

Plaats een reactie

Eén of meer verplichte velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Vul deze velden alsnog (correct) in en klik op "Verzenden"
Vul je naam in
Vul je reactie in

Bezoekers van Actiecode.nl beoordelen Singapore Airlines en de kortingsacties van deze shop gemiddeld met een:

9.0
Aantal stemmen:3
Verzenden

Over Singapore Airlines

Singapore Airlines is een kwalitatief goede vliegtuigmaatschappij, met scherpe prijzen voor verre reizen! Met een Singapore Airlines aanbieding bezoek jij de Oriënt of het Verre Oosten met een flinke korting op je tickets. Hoewel we op Actiecode.nl dagelijks vele kortingscodes en coupons toevoegen voor honderden webshops, nemen we ook de meest interessante aanbiedingen mee. Zo vind je in dit korting-overzicht de speciale aanbiedingen van Singapore Airlines, voor extra korting op je vliegtickets!


Top 3 Mode

Top 3 Reizen