6 0 3 8 7 0
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Sola Fabriekswinkel kortingscodes 2015

Codes, acties en korting van Sola Fabriekswinkel in mei


Sola is een Nederlands familiebedrijf dat al sinds 1868 keukenartikelen produceert. Tegenwoordig hebben ze naast hun 18 vestigingen in het land ook een online shop. In de online Sola fabriekswinkel vind je het complete aanbod van Sola producten en de beste aanbiedingen, rechtstreeks uit de fabriek. Ben je dus op zoek naar een nieuwe pan, messenset of nieuw bestek? Kijk dan zeker even in de Sola Fabriekswinkel. Vergeet niet om daar op de speciale aanbiedingen pagina te kijken voor de laatste koopjes.

Alle kortingen, Sola kortingscodes, vouchercodes en andere aanbiedingen zetten wij voor jou in dit overzicht op een rijtje. Kijk daarom altijd even op Actiecode.nl voor je iets...  Lees meer »


Bezoek de winkel
Sola Fabriekswinkel

Ceramic Line koekenpannen met korting bij Sola Fabriekswinkel

Bakken en braden in een Sola ceramic line koekenpan is heel makkelijk. Je besteld deze pannen direct en voordelig bij de Sola Fabriekswinkel. Voor alle Sola producten kan je op deze shop terecht voor de beste deal.

Sola Fabriekswinkel

6-delig bestekset vanaf €11,95 uit de Sola Fabriekswinkel

In de outlet van Sola Fabriekswinkel kan je besteksets met veel korting bestellen. Je kunt kiezen uit 4-6-8 en 9-delige sets. Afhankelijk van het seizoen heb je verschillende acties in de Sola Fabriekswinkel. Zo kan je ook makkelijk besparen op pannen en keukenmessen.

Plaats een reactie

Eén of meer verplichte velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Vul deze velden alsnog (correct) in en klik op "Verzenden"

Vul je naam in


Vul je reactie in

Kortingscode Sola Fabriekswinkel en acties

Op deze pagina bieden wij kortingen en aanbiedingen voor Sola Fabriekswinkel. Vind je niet de juiste korting voor www.sola-fabriekswinkel.nl? Schrijf je dan in voor de Sola Fabriekswinkel nieuwsbrief. Op die manier kunnen we je op de hoogte brengen als er een nieuwe actie voor deze winkel op Actiecode.nl wordt toegevoegd.

Sola Fabriekswinkel

Rating:
9.0
Aantal stemmen: 1

Top 3 Mode

Top 3 Reizen