5 2 0 0 2 9
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Sola Fabriekswinkel kortingscodes 2016

Bezoek de winkel
Acties geverifieerd op 17-06-2015


Sola Fabriekswinkel-logo

Tot 60% korting op de Sola Fabriekswinkel aanbiedingenpagina

Neem eens een kijkje op de aanbiedingenpagina van Sola Fabriekswinkel. Hier vind je heel veel keukenspullen die je met tot 60% korting kunt bestellen. Van bestek tot pannen, je vindt het er allemaal.

Sola Fabriekswinkel-logo

Betaal geen verzendkosten bij Sola Fabriekswinkel

Bij bestellingen vanaf €50 betaal je geen verzendkosten bij Sola Fabriekswinkel. Geen zorgen dus over extra bijkomende kosten.

Sola Fabriekswinkel-logo

Ceramic Line koekenpannen met korting bij Sola Fabriekswinkel

Bakken en braden in een Sola ceramic line koekenpan is heel makkelijk. Je bestelt deze pannen direct en voordelig bij de Sola Fabriekswinkel. Voor alle Sola producten kan je op deze shop terecht voor de beste deal.

Sola Fabriekswinkel-logo

6-delig bestekset vanaf €11,95 uit de Sola Fabriekswinkel

In de outlet van Sola Fabriekswinkel kan je besteksets met veel korting bestellen. Je kunt kiezen uit 4-6-8 en 9-delige sets. Afhankelijk van het seizoen heb je verschillende acties in de Sola Fabriekswinkel. Zo kan je ook makkelijk besparen op pannen en keukenmessen.

Verlopen Sola Fabriekswinkel kortingscodes

Deze kortingscodes zijn officieel verlopen, maar je kunt het altijd nog even proberen. Misschien heb je mazzel!

Sola Fabriekswinkel-logo

€5 korting op een coffee to go beker bij Sola Fabriekswinkel

Gek op koffie, maar heb je 's ochtends geen tijd om op je gemak een kop koffie te drinken? Neem je versgemaakte koffie dan to go mee met een coffee to go beker van Sola Fabriekswinkel. Je bespaart nu €5 op deze mok en betaalt er slechts €4,95 voor.

Sola Fabriekswinkel-logo

€16 korting op een koekenpan bij Sola Fabriekswinkel

Op zoek naar een nieuwe, goede koekenpan? Bij Sola Fabriekswinkel bestel je nu een 20cm Stonehenge Line koekenpan met €16 korting.

Plaats een reactie

Eén of meer verplichte velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Vul deze velden alsnog (correct) in en klik op "Verzenden"
Vul je naam in
Vul je reactie in

Bezoekers van Actiecode.nl beoordelen Sola Fabriekswinkel en de kortingsacties van deze shop gemiddeld met een:

9.5
Aantal stemmen:2
Verzenden

Over Sola Fabriekswinkel

Sola is een Nederlands familiebedrijf dat al sinds 1868 keukenartikelen produceert. Tegenwoordig hebben ze naast hun 18 vestigingen in het land ook een online shop. In de online Sola fabriekswinkel vind je het complete aanbod van Sola producten en de beste aanbiedingen, rechtstreeks uit de fabriek. Ben je dus op zoek naar een nieuwe pan, messenset of nieuw bestek? Kijk dan zeker even in de Sola Fabriekswinkel. Vergeet niet om daar op de speciale aanbiedingen pagina te kijken voor de laatste koopjes.

Alle kortingen, Sola kortingscodes, vouchercodes en andere aanbiedingen zetten wij voor jou in dit overzicht op een rijtje. Kijk daarom altijd even op Actiecode.nl voor je iets koopt, zo weet je altijd zeker dat je de laagste prijs betaalt! 


Top 3 Mode

Top 3 Reizen