5 2 2 3 7 2
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Squla kortingscodes 2014

Codes, acties en korting van Squla in oktober


Squla is de ideale leerhulp voor kids. De meer dan 50.000 quizvragen zijn in samenwerking met het CITO en online-game-experts ontwikkeld en bieden de perfecte leeromgeving voor jonge kinderen die daarnaast ook nog eens als erg leuk en uitdagend worden ervaren! Het is spelenderwijs leren en dat blijft toch het leukst. Met een Squla kortingscode ben je voordeliger uit bij het aanmelden voor een maand-, half jaar- of jaarabonnement. Je krijgt korting op de prijs en het verschilt daarbij ook nog voor hoeveel kinderen je een pakket aanschaft. Altijd even kijken bij Actiecode.nl dus voordat je op zoek gaat, want misschien is er een actuele korting die je een mooie extra oplevert!


Bezoek de winkel
Squla

Ontvang nu €20,- korting op 12 maanden Squla abonnement

Was jij al een tijdje van plan om het programma Squla voor jouw kind aan te schaffen? Doe dat dan nu, want ze hebben nu tijdelijk een topactie! Bestel je namelijk nu een abonnement voor 12 maanden, dan ontvang je €20 korting per kind! Bij twee kinderen is dit dus al €40.

Bestel hier je 12 maanden abonnement op Squla en bespaar tientallen euro's!

Squla

Probeer Squla 30 dagen gratis

Squla is een zeer waardevolle aanvulling voor kinderen van alle groepen van de basisschool. Met meer dan 34,000 quizvragen, simpele, heldere uitlegfilmpjes en talloze games zorg je ervoor dat je kinderen spelenderwijs verschillende vakken leren. Daarnaast kun je nu een maandabbonnement ter waarde van €11,95 helemaal gratis uitproberen. Klik op de onderstaande button om naar de site van Squla te gaan.

Stel een vraag of deel een korting

Winkel Actie Geldig t/m
Squla Squla aanbieding - gratis kaartspel bij jaarlidmaatschap 18.10.2014
Squla 12 maanden Squla voor maar €7,50 per maand 10.10.2014
Squla Ontvang €20 korting bij je kennismaking met Squla 31.08.2014
Squla Squla actie - Zomerspelpakket t.w.v. € 39,95 cadeau bij Squla 17.08.2014
Squla Squla: Gratis kwartetspel bij jaarbonnement 31.05.2014

Kortingscode Squla en acties

Op deze pagina bieden wij kortingen en aanbiedingen voor Squla. Vind je niet de juiste korting voor www.squla.nl? Schrijf je dan in voor de Squla nieuwsbrief. Op die manier kunnen we je op de hoogte brengen als er een nieuwe actie voor deze winkel op Actiecode.nl wordt toegevoegd.

Squla

Rating:
3.8
Aantal Stemmen: 4

Top 3 Mode

Top 3 Reizen