6 0 1 2 8 1
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Squla kortingscodes 2015

Codes, acties en korting van Squla in mei


Squla is de ideale leerhulp voor kids. De meer dan 50.000 quizvragen zijn in samenwerking met het CITO en online-game-experts ontwikkeld en bieden de perfecte leeromgeving voor jonge kinderen die daarnaast ook nog eens als erg leuk en uitdagend worden ervaren! Het is spelenderwijs leren en dat blijft toch het leukst. Met een Squla kortingscode ben je voordeliger uit bij het aanmelden voor een maand-, half jaar- of jaarabonnement. Je krijgt korting op de prijs en het verschilt daarbij ook nog voor hoeveel kinderen je een pakket aanschaft. Altijd even kijken bij Actiecode.nl dus voordat je op zoek gaat, want misschien is er een actuele korting die je een mooie extra oplevert!


Bezoek de winkel
Squla

Ontvang de Squla FlitsQuiz cadeau bij een jaarlidmaatschap op Squla.nl

Wil je jouw kinderen op een leuke manier laten leren? Neem dan een lidmaatschap op Squla.nl. Squla biedt een volledig oefenprogramma dat aansluit op de lesstof voor de groepen 1 t/m 8. Bij een Squla jaarlidmaatschap ontvang je de Squla FlitsQuiz cadeau.

Squla

Uw tweede of derde zoon of dochter ontvangt korting bij Squala

Met de familiekorting van Squla ontvangt jouw tweede of derde of misschien wel vierde zoon of dochter korting op een lidmaatschap. Je kan jouw andere dochter of zoon heel gemakkelijk lid maken via het ouderaccount.

Squla

Ontvang een leuke familiekorting bij Squala

Wist je dat je bij Squala een familie korting kunt ontvangen? Wanneer je een lidmaatschap voor jouw kind afsluit, dan ontvang je er een gratis ouderlidmaatschap bij. Zo kan je precies waar jouw kind mee bezig is.

Squla

Probeer Squla 30 dagen gratis uit

Probeer nu de eerste 30 dagen gratis Squla uit. Je gaat pas betalen na deze 30 gratis dagen. Zo kan jouw kind heel goedkoop leren typen.

Plaats een reactie

Eén of meer verplichte velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Vul deze velden alsnog (correct) in en klik op "Verzenden"

Vul je naam in


Vul je reactie in

Winkel Actie Geldig t/m
Squla Squla actie: Probeer Squla nu gratis een maand uit! 31.12.2014
Squla Ontvang nu €20,- korting op 12 maanden Squla abonnement 31.10.2014
Squla Probeer Squla 30 dagen gratis 23.10.2014
Squla Squla aanbieding - gratis kaartspel bij jaarlidmaatschap 18.10.2014
Squla 12 maanden Squla voor maar €7,50 per maand 10.10.2014

Kortingscode Squla en acties

Op deze pagina bieden wij kortingen en aanbiedingen voor Squla. Vind je niet de juiste korting voor www.squla.nl? Schrijf je dan in voor de Squla nieuwsbrief. Op die manier kunnen we je op de hoogte brengen als er een nieuwe actie voor deze winkel op Actiecode.nl wordt toegevoegd.

Squla

Rating:
5.0
Aantal stemmen: 5

Top 3 Mode

Top 3 Reizen