5 1 6 3 8 4
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Squla kortingscodes 2016

Bezoek de winkel
Acties geverifieerd op 16-11-2015


Squla

Een extra typecursus bij Squla voor maar €5 extra

Vrijwel al het werk dat tegenwoordig gedaan wordt vindt plaats op de computer. Of je kind over een paar jaar verslagen moet gaan maken op de middelbare school of tijdens de studie gaat werken, typen is erg belangrijk geworden. Daarom is het verstandig om dit al vroeg aan te leren. Squla biedt voor €5 per maand een typecursus aan waarmee je kind klaargestoomd wordt voor de echte wereld.

Squla

Uw tweede of derde zoon of dochter ontvangt korting bij Squla

Met de familiekorting van Squla ontvangt jouw tweede of derde of misschien wel vierde zoon of dochter korting op een lidmaatschap. Je kan jouw andere dochter of zoon heel gemakkelijk lid maken via het ouderaccount.

Squla

Korting bij Squla als je met de familie lid wordt

Je kind zit de hele tijd achter de computer op Squla, zegt hij of zij, maar is dat wel echt zo? Gaat je kind wel vooruit in de resultaten of lukt het eigenlijk niet? Met de familiekorting bij Squla krijg je gratis een ouderaccount als je een kinderaccount bestelt. Hiermee kan je je kind in de gaten houden en zien of het wel echt zo goed gaat.

Verlopen Squla kortingscodes

Deze kortingscodes zijn officieel verlopen, maar je kunt het altijd nog even proberen. Misschien heb je mazzel!

Squla

Geef 3 maanden Squla cadeau voor €39,95

Geef dit jaar een keer een leerzaam cadeau aan je kind, kleinkind of misschien kind van je vrienden. Met Squla kunnen kinderen op een leuke manier leren en met deze actie krijgen ze ook nog eens de Flitsquiz of een bioscoopbon cadeau, de keuze is aan jou. Voor €39,95 geef je dit cadeau en wordt het binnen 5 werkdagen thuisbezorgd.

Squla

Ruim €20 korting per jaar per kind bij Squla

Kinderen spelen altijd liever dan dat ze leren en dat begrijpen wij maar al te goed. Maar wat als het leren en spelen gecombineerd kunnen worden? Dan gaat het leren automatisch een stuk makkelijker. Dit is precies wat Squla doet. Laat uw kind ook spelend leren en koop Squla nu met €24 korting per jaar.

Squla

Probeer Squla 30 dagen gratis uit

Probeer nu de eerste 30 dagen gratis Squla uit. Je gaat pas betalen na deze 30 gratis dagen. Zo kan jouw kind heel goedkoop leren typen.

Squla

Tot 30% korting op een jaarlidmaatschap van Squla

Met Squla leren kinderen spelenderwijs onder andere taal, rekenen en schrijven. Een leuke manier om alle schoolvakken beter onder de knie te krijgen. Op dit moment heeft Squla een topaanbieding. Je ontvangt namelijk tot 30% korting op een jaarabonnement. Bestel Squla nu online en bespaar.

Squla

Ontvang de Squla FlitsQuiz cadeau bij een jaarlidmaatschap op Squla.nl

Wil je jouw kinderen op een leuke manier laten leren? Neem dan een lidmaatschap op Squla.nl. Squla biedt een volledig oefenprogramma dat aansluit op de lesstof voor de groepen 1 t/m 8. Bij een Squla jaarlidmaatschap ontvang je de Squla FlitsQuiz cadeau.

Plaats een reactie

Eén of meer verplichte velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Vul deze velden alsnog (correct) in en klik op "Verzenden"
Vul je naam in
Vul je reactie in

Kortingscode Squla en acties

Op deze pagina bieden wij kortingen en aanbiedingen voor Squla. Vind je niet de juiste korting voor www.squla.nl? Schrijf je dan in voor de Squla nieuwsbrief. Op die manier kunnen we je op de hoogte brengen als er een nieuwe actie voor deze winkel op Actiecode.nl wordt toegevoegd.

Bezoekers van Actiecode.nl beoordelen Squla en de kortingsacties van deze shop gemiddeld met een:

6.8
Aantal stemmen:8
Verzenden

Over Squla

Squla is de ideale leerhulp voor kids. De meer dan 50.000 quizvragen zijn in samenwerking met het CITO en online-game-experts ontwikkeld en bieden de perfecte leeromgeving voor jonge kinderen die daarnaast ook nog eens als erg leuk en uitdagend worden ervaren! Het is spelenderwijs leren en dat blijft toch het leukst. Met een Squla kortingscode ben je voordeliger uit bij het aanmelden voor een maand-, half jaar- of jaarabonnement. Je krijgt korting op de prijs en het verschilt daarbij ook nog voor hoeveel kinderen je een pakket aanschaft. Altijd even kijken bij Actiecode.nl dus voordat je op zoek gaat, want misschien is er een actuele korting die je een mooie extra oplevert!


Top 3 Mode

Top 3 Reizen