5 1 9 9 6 9
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Squla kortingscodes 2016

Bezoek de winkel
Acties geverifieerd op 17-05-2016


Squla-logo

Een jaarabonnement bij Squla is er al vanaf €7,95 per maand

Als het om onderwijs gaat moeten we al genoeg betalen, dus het is wel fijn als er dan iets tussendoor komt dat wat minder kost. Squla helpt je kind alle vakken goed te leren en kost maar €7,95 per maand, en het is ook nog eens leuk!

Squla-logo

Uw tweede of derde zoon of dochter ontvangt korting bij Squla

Met de familiekorting van Squla ontvangt jouw tweede of derde of misschien wel vierde zoon of dochter korting op een lidmaatschap. Je kan jouw andere dochter of zoon heel gemakkelijk lid maken via het ouderaccount.

Squla-logo

Korting bij Squla als je met de familie lid wordt

Je kind zit de hele tijd achter de computer op Squla, zegt hij of zij, maar is dat wel echt zo? Gaat je kind wel vooruit in de resultaten of lukt het eigenlijk niet? Met de familiekorting bij Squla krijg je gratis een ouderaccount als je een kinderaccount bestelt. Hiermee kan je je kind in de gaten houden en zien of het wel echt zo goed gaat.

Verlopen Squla kortingscodes

Deze kortingscodes zijn officieel verlopen, maar je kunt het altijd nog even proberen. Misschien heb je mazzel!

Squla-logo

Squla aanbieding: gratis typecursus bij lidmaatschap

Lekker leren tijdens de vakantie? Dat kan met Squla! Bij een jaarlidmaatschap ontvang je nu gratis een typecursus ter waarde van €95,40. Leuke actie toch?

Squla-logo

Download gratis het speelschema van Squla

Door een schema op te hangen in bijvoorbeeld de keuken kan je kind in de gaten houden hoeveel en welke dagen er die week of maand al geleerd is. Natuurlijk is dit ook handig om het zelf in de gaten te houden.

Squla-logo

Speel nu gratis quizzen bij Squla

Wil je Squla eerst uitproberen voor je een abonnement afsluit? Dat kan! Met de gratis quizzen kunnen jij en je kind eerst kijken hoe het programma bevalt zonder ergens aan vast te zitten.

Squla-logo

Bij Squla krijg je tijdelijk een gratis typecursus t.w.v. €95,40

Met Squla kan je kind spelenderwijs leren! Sluit je nu een jaarabonnement af, dan krijg je een gratis typecursus cadeau ter waarde van €95,40. Deze cursus komt met een erkend typediploma waar je kind altijd profijt van zal hebben.

Squla-logo

Gebruik Squla gratis als leerkracht

Als leerkracht op de basisschool kan het nog wel eens moeilijk zijn om de kinderen op een leuke manier les te geven en ze toch wat te leren. Door Squla in de klas te gebruiken is dit een stuk makkelijker én kan je van elk kind zien hoe ver deze is in de ontwikkeling van een bepaald vak. Helemaal gratis!

Plaats een reactie

Eén of meer verplichte velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Vul deze velden alsnog (correct) in en klik op "Verzenden"
Vul je naam in
Vul je reactie in

Reacties

Beste mijnheer/mevrouw,

Ik ben leerkracht op een sbo school en heb voor de kinderen uit mijn groep een gratis account aangemaakt, ze zijn dol enthousiast en ik ook. Vooral de begeleidende filmpjes en ondersteunende tekst zijn voor onze leerlingen erg fijn. Mijn vraag is: kunnen we de proeflicentie opnieuw aanvragen en zo nee, wat kost het onze school om een licentie te krijgen?

Wij horen graag van u.

Met vriendelijke groet,

Hetty Olie

sbo Beatrix de Burcht, Gorinchem

Hetty Olie | 11-03-2016 | 09:34 uur

Reageer

Beste Hetty,

Actiecode.nl plaatst kortingscodes voor online shops zoals Squla waar je met korting een bestelling kan plaatsen. Voor vragen over licenties wil ik u graag verwijzen naar de website van Squla.

Dorti (Actiecode.nl) | 14-03-2016 | 11:16 uur

Reageer

Bezoekers van Actiecode.nl beoordelen Squla en de kortingsacties van deze shop gemiddeld met een:

7.8
Aantal stemmen:12
Verzenden

Over Squla

Squla is de ideale leerhulp voor kids. De meer dan 50.000 quizvragen zijn in samenwerking met het CITO en online-game-experts ontwikkeld en bieden de perfecte leeromgeving voor jonge kinderen die daarnaast ook nog eens als erg leuk en uitdagend worden ervaren! Het is spelenderwijs leren en dat blijft toch het leukst. Met een Squla kortingscode ben je voordeliger uit bij het aanmelden voor een maand-, half jaar- of jaarabonnement. Je krijgt korting op de prijs en het verschilt daarbij ook nog voor hoeveel kinderen je een pakket aanschaft. Altijd even kijken bij Actiecode.nl dus voordat je op zoek gaat, want misschien is er een actuele korting die je een mooie extra oplevert!


Top 3 Mode

Top 3 Reizen