5 3 7 4 3 0
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Telegraaf Tickets kortingen

Codes, acties en korting van Telegraaf Tickets in december


Bij Telegraaf Tickets bestel je voordelig kaartjes voor pretparken, musea, dierenparken en meer. Met Telegraaf Tickets aanbiedingen ben je vaak extra voordelig uit. Zo heeft Telegraaf Tickets regelmatig kortingen voor onder andere de Efteling, Drievliet, Plopsaland en Bobbejaanland. Op die manier kan je voordelig een leuk dagje uit met het hele gezin! Op Actiecode.nl plaatsen wij altijd alle top aanbiedingen en kortingen  van Telegraaf Tickets, dus check altijd eerst even Actiecode.nl zodat je nooit te veel betaalt!


Bezoek de winkel
Telegraaf Tickets

Telegraaf kortingscode voor jaarabonnement met €108 korting

Je kunt nu een jaarabonnement afsluiten op De Telegraaf met €108 korting. Het gaat om een weekendabonnement, wat je afsluit voor een jaar. Daarna kan je het opzeggen wanneer je wil. Je betaalt maandelijks een bedrag van slechts €11.

Klik hier voor de kortingscode

Telegraaf Tickets

Scoor Efteling korting bij Telegraaf Tickets

Heerlijk een dagje weg naar de Efteling met familie of vrienden? Kaartjes voor pretparken kunnen aardig prijzig zijn, maar wanneer je je tickets koopt via Telegraaf Tickets weet je zeker dat je ze met extra voordeel in huis haalt!

Shop nu je kaartje voor de efteling met korting via Telegraag Tickets!

Telegraaf Tickets

Aviodrome entreekorting via Telegraaf Tickets

Voor het Aviodrome kun je je tickets gewoon online bestellen. Dat scheelt tijd in de rij en daarnaast ben je ook nog eens €5,50 per ticket voordeliger uit. Bekijk de acties via de onderstaande link

Telegraaf Tickets

Dierenrijk entreekorting via Telegraaf Tickets

Korting op Dierenrijk tickets via De Telegraaf. Bekijk alle actiekortingen via deze link:

Dierenrijk is €5,50 korting.

Stel een vraag of deel een korting

achter op de tel van???? staat een advertentie betreffende een countryconcert op 3 jan 2015 Rai Amsterdam. Kan e.e.a. niet meer terug vinden

tweedy | 07-12-2014 | 15:45 uur

Treinkaartje van de Telegraaf vind je op www. telegraafshop.nl maar je moet wel snel zijn morgen is de laatste besteldag succes!

Lia | 11-10-2014 | 18:59 uur

Achter op de Telegraaf van 19 september staat een grote advertentie van 1 dagticket met koffie en koek voor € 18,- Waar vind ik die? Deze actie is geldig tot 12 oktober volgens de krant.

Joost | 09-10-2014 | 15:03 uur

Beste Bezoekers, Veel vragen zijn er binnen gekomen over een treinkaartjes actie van De Telegraaf. Uiteraard zijn wij meteen op zoek gegaan naar deze actie, maar ook wij konden deze niet terugvinden. Wellicht is deze Telegraaf actie inmiddels verlopen, of is hij alleen gecommuniceerd via de krant. Zodra er wél een treinkaartjes actie beschikbaar is, zullen wij die plaatsen op deze pagina.

Myrthe (Actiecode) | 08-10-2014 | 16:11 uur

Zoals velen dus ben ik op zoek naar de treinkaartjes voor 18 euro naar Amsterdam.

Nelleke | 07-10-2014 | 10:58 uur

Winkel Actie Geldig t/m
Telegraaf Tickets Neem een abonnement op de Telegraaf en ontvang een gratis iPod 31.10.2014
Telegraaf Tickets Snowworld entreekorting bij Telegraaf Tickets 30.09.2014
Telegraaf Tickets De Telegraaf 24-uursactie: nu 8 weken voor €9,95 01.08.2014
Telegraaf Tickets 10 weken De Telegraaf voor maar €3,50 p.w. met de kortingscode 31.05.2014
Telegraaf Tickets Ouwehands Dierenpark entreekorting via Telegraaf Tickets 30.04.2014

Kortingscode Telegraaf Tickets en acties

Op deze pagina bieden wij kortingen en aanbiedingen voor Telegraaf Tickets. Vind je niet de juiste korting voor www.telegraaf.nl? Schrijf je dan in voor de Telegraaf Tickets nieuwsbrief. Op die manier kunnen we je op de hoogte brengen als er een nieuwe actie voor deze winkel op Actiecode.nl wordt toegevoegd.

Telegraaf Tickets

Rating:
8.7
Aantal Stemmen: 3

Top 3 Mode

Top 3 Reizen