5 4 9 8 5 5
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

UnitedConsumers kortingen

Codes, acties en korting van UnitedConsumers in januari


UnitedConsumers, is een webshop die samenwerkingen aangaat met grote bedrijven in Nederland om extra korting te kunnen bedingen voor consumenten. Zo hebben ze een tankpas voor 6 cent korting of geven ze kortingen op energie zoals aardgas en elektra en niet te vergeten korting op de zorgverzekering. De zorgverzekering voor 2015 loopt in samenwerking met VGZ. Hieronder houden we bij welke acties bij Unitedconsumers er allemaal lopen. Meestal is er flink wat korting te behalen!


Bezoek de winkel
UnitedConsumers

UnitedConsumers kortingscode: Bespaar tot €340 op energie

UnitedConsumers levert altijd stroom en gas met korting. Stap dus snel over en gebruik deze kortingscode. Dan bespaar je tot €340 over 3 jaar aan energiekosten.

Klik hier voor de kortingscode

UnitedConsumers

Ontvang een maandpremie terug via deze UnitedConsumers code

Vind jij verzekeringen ook altijd zo duur? Begrijpelijk! Gelukkig snapt het team achter UnitedConsumers dat en geven zij jou nu een maand premie terug op je autoverzekering bij gebruik van deze kortingscode! Dat scheelt toch weer even wat!

Klik hier voor de kortingscode

UnitedConsumers

UnitedConsumers kortingscode voor een gratis MeMO Pad 10

Als je via UnitedConsumers een VGZ zorgverzekering afsluit, krijg je er na gebruik van deze kortingscode gratis een MeMO Pad 10 bij. Je kunt er ook voor kiezen om 10% korting te krijgen. Klik op de roze button voor de code.

Klik hier voor de kortingscode

UnitedConsumers

UnitedConsumers actiecode: Krijg een gratis XBOX One Pakket

Als je een VGZ zorgverzekering afsluit via UnitedConsumers, krijg je er met deze kortingscode gratis een XBOX One pakket bij! Super toch! Je kunt er trouwens ook voor kiezen om in plaats van het cadeau 10% korting te krijgen. Klik op de roze button voor de code.

Klik hier voor de kortingscode

UnitedConsumers

Gratis Apple Ipad Air 2 met deze UnitedConsumers kortingscode

Als je een zorgverzekering afsluit met deze kortingscode, krijg je er een gratis Ipad Air 2 bij! Je kunt er ook voor kiezen om 10% korting te krijgen. Klik op de roze button om naar de website te gaan.

Klik hier voor de kortingscode

UnitedConsumers

UnitedConsumers kortingscode: 10% korting op VGZ zorgverzekering

Met deze UnitedConsumers kortingscode krijg je 10% korting op een VGZ zorgverzekering. De basis premie komt daardoor uit op slechts €86,35 per maand. Je kunt er ook voor kiezen om een cadeau te ontvangen i.p.v. de korting, waaronder een iPad Air 2. Klik op de roze button voor de code.

Klik hier voor de kortingscode

UnitedConsumers

UnitedConsumers kortingscode - 5% korting op autoverzekeringen

Voor een autoverzekering moet je bij United Consumers zijn. Je vergelijkt 100 verzekeringen en kiest de verzekering die het beste bij jouw autogebruik past. Bovendien krijg je 5% premiekorting wanneer je deze kortingscode gebruikt bij het afsluiten van de verzekering.

Klik hier voor de kortingscode

UnitedConsumers

UnitedConsumers heeft de goedkoopste Apple iPhone deals

Bellen en appen met een iPhone kan het meest voordeligst als je een abonnement afsluit via UnitedConsumers. Je krijgt zelfs het toestel gratis. Natuurlijk kan je ook meer besparen door voor een sim-only te kiezen.

UnitedConsumers

UnitedConsumers biedt een jaarpremie van €1165 aan

Goedkoper dan CZ, OHRA en Salland. UnitedConsumers biedt een van de laagste premies aan, namelijk maar €1165 per jaar. De Polissen in het zorgcollectief zijn echter wel beperkt, dus wees er snel bij.

Stel een vraag of deel een korting

Winkel Actie Geldig t/m
UnitedConsumers UnitedConsumers actiecode: 1 maandpremie autoverzekering gratis 18.01.2015
UnitedConsumers Unitedconsumers kortingscode - ontvang nu €340,- korting op je energierekening 31.12.2014
UnitedConsumers UnitedConsumers actiecode voor 10% korting op je zorgverzekering 31.12.2014
UnitedConsumers UnitedConsumers actie: 10% korting op aanvullende verzekeringen 31.12.2014
UnitedConsumers UnitedConsumer aanbieding - probeer nu gratis een Tele2 Sim only 31.12.2014

Kortingscode UnitedConsumers en acties

Op deze pagina bieden wij kortingen en aanbiedingen voor UnitedConsumers. Vind je niet de juiste korting voor www.unitedconsumers.nl? Schrijf je dan in voor de UnitedConsumers nieuwsbrief. Op die manier kunnen we je op de hoogte brengen als er een nieuwe actie voor deze winkel op Actiecode.nl wordt toegevoegd.

UnitedConsumers

Rating:
9.2
Aantal Stemmen: 6

Top 3 Mode

Top 3 Reizen