5 3 8 1 0 3
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

UnitedConsumers kortingen

Codes, acties en korting van UnitedConsumers in december


UnitedConsumers, is een webshop die samenwerkingen aangaat met grote bedrijven in Nederland om extra korting te kunnen bedingen voor consumenten. Zo hebben ze een tankpas voor 6 cent korting of geven ze kortingen op energie zoals aardgas en elektra en niet te vergeten korting op de zorgverzekering. De zorgverzekering voor 2015 loopt in samenwerking met VGZ. Hieronder houden we bij welke acties bij Unitedconsumers er allemaal lopen. Meestal is er flink wat korting te behalen!


Bezoek de winkel
UnitedConsumers

Unitedconsumers kortingscode voor 10% korting op je zorg

Weet je al of je gaat overstappen met je zorgverzekering? United Consumers helpt je een handje. Met je keuze en met deze korting. Wanneer je via United Consumers je zorgverzekering afsluit krijg je met deze code 10% korting of een kado naar keuze.

Klik hier voor de kortingscode

UnitedConsumers

UnitedConsumers actiecode voor 10% korting op je zorgverzekering

Met deze UnitedConsumers kortingscode krijg je 10% korting op je zorgverzekering! Dat scheelt weer! Wil je gebruik maken van deze kortingscode? Klik dan op de roze button.

Klik hier voor de kortingscode

UnitedConsumers

Unitedconsumers kortingscode - ontvang nu €340,- korting op je energierekening

Iets waar we allemaal niet op zitten te wachten is de energierekening, maar het vooruitzicht tot de rekening op de mat komt wordt iets beter wanneer je je bij Unitedconsumers aansluit. Je ontvang namelijk met deze kortingscode maar liefst €340,- korting op je energierekening.

Pak de code en bekijk de aanbieding online!

Klik hier voor de kortingscode

UnitedConsumers

UnitedConsumers kortingscode voor een gratis MeMO Pad 10

Als je via UnitedConsumers een VGZ zorgverzekering afsluit, krijg je er na gebruik van deze kortingscode gratis een MeMO Pad 10 bij. Je kunt er ook voor kiezen om 10% korting te krijgen. Klik op de roze button voor de code.

Klik hier voor de kortingscode

UnitedConsumers

UnitedConsumers actiecode: Krijg een gratis XBOX One Pakket

Als je een VGZ zorgverzekering afsluit via UnitedConsumers, krijg je er met deze kortingscode gratis een XBOX One pakket bij! Super toch! Je kunt er trouwens ook voor kiezen om in plaats van het cadeau 10% korting te krijgen. Klik op de roze button voor de code.

Klik hier voor de kortingscode

UnitedConsumers

Gratis Apple Ipad Air 2 met deze UnitedConsumers kortingscode

Als je een zorgverzekering afsluit met deze kortingscode, krijg je er een gratis Ipad Air 2 bij! Je kunt er ook voor kiezen om 10% korting te krijgen. Klik op de roze button om naar de website te gaan.

Klik hier voor de kortingscode

UnitedConsumers

UnitedConsumers kortingscode: 10% korting op VGZ zorgverzekering

Met deze UnitedConsumers kortingscode krijg je 10% korting op een VGZ zorgverzekering. De basis premie komt daardoor uit op slechts €86,35 per maand. Je kunt er ook voor kiezen om een cadeau te ontvangen i.p.v. de korting, waaronder een iPad Air 2. Klik op de roze button voor de code.

Klik hier voor de kortingscode

UnitedConsumers

UnitedConsumers kortingscode - 5% korting op autoverzekeringen

Voor een autoverzekering moet je bij United Consumers zijn. Je vergelijkt 100 verzekeringen en kiest de verzekering die het beste bij jouw autogebruik past. Bovendien krijg je 5% premiekorting wanneer je deze kortingscode gebruikt bij het afsluiten van de verzekering.

Klik hier voor de kortingscode

UnitedConsumers

UnitedConsumers actie: 10% korting op aanvullende verzekeringen

Je krijgt bij UnitedConsumers niet alleen 10% korting op een VGZ basisverzekering, maar ook op aanvullende verzekeringen, tandverzekeringen en complete alles-in-1 Pakketten. Klik op de roze button om van de aanbieding gebruik te maken.

UnitedConsumers

UnitedConsumer aanbieding - probeer nu gratis een Tele2 Sim only

Loopt jouw abonnement binnekort af en wil je graag een Sim Only abonnement proberen? Bij United Consumers hebben ze nu een waanzinnige actie dat je een Tele2 Sim Only helemaal gratis kunt uitproberen!

Bekijk de actievoorwaarden via onderstaande knop en shop gratis jouw Tele2 Sim Only.

UnitedConsumers

UnitedConsumers actie: 10% korting op aanvullende verzekeringen

Sluit je je aanvullende verzekering oor 31 december af bij UnitedConsumers en ontvang maar liefst 10% korting. Er zijn een beperkt aantal polissen over, dus reageer snel.

UnitedConsumers

UnitedConsumers biedt een jaarpremie van €1165 aan

Goedkoper dan CZ, OHRA en Salland. UnitedConsumers biedt een van de laagste premies aan, namelijk maar €1165 per jaar. De Polissen in het zorgcollectief zijn echter wel beperkt, dus wees er snel bij.

Stel een vraag of deel een korting

Winkel Actie Geldig t/m
UnitedConsumers Onvang nu €100,- korting op brandstofkosten met de Unitedconsumers kortingscode 19.11.2014
UnitedConsumers Unitedconsumers kortingscode - 10% korting of cadeau bij je zorgverzekering 19.11.2014
UnitedConsumers Autoverzekering met €100 korting via UnitedConsumers 31.07.2014
UnitedConsumers UnitedConsumers actiecode: 10% korting op je zorgverzekering 31.05.2014
UnitedConsumers UnitedConsumers actiecode: bespaar tot €100 p.j. op brandstof 31.05.2014

Kortingscode UnitedConsumers en acties

Op deze pagina bieden wij kortingen en aanbiedingen voor UnitedConsumers. Vind je niet de juiste korting voor www.unitedconsumers.nl? Schrijf je dan in voor de UnitedConsumers nieuwsbrief. Op die manier kunnen we je op de hoogte brengen als er een nieuwe actie voor deze winkel op Actiecode.nl wordt toegevoegd.

UnitedConsumers

Rating:
9.0
Aantal Stemmen: 3

Top 3 Mode

Top 3 Reizen