4 1 9 0 3 8
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

UnitedConsumers kortingen

Codes, acties en korting van UnitedConsumers in april


UnitedConsumers, is een webshop die samenwerkingen aangaat met grote bedrijven in Nederland om extra korting te kunnen bedingen voor consumenten. Zo hebben ze een tankpas voor 6 cent korting of geven ze kortingen op energie zoals aardgas en elektra en niet te vergeten korting op de zorgverzekering. Hieronder houden we bij welke acties bij Unitedconsumers er allemaal lopen.


Bezoek de winkel
UnitedConsumers

UnitedConsumers komt met aantrekkelijke Paasdeals

Ontvang tijdens de Paasdeals een super voordelig abonnement met een gratis smartphone zoals de Galaxy S5 of de Samsung S4 Active. Wees er wel snel bij want het formulier moet voor 30 april bij UnitedConsumers binnen zijn!

UnitedConsumers

UnitedConsumers actie: ontvang 10% korting of een zonnebril

Als je nu een autoverzekering afsluit bij UnitedConsumers krijg je ofwel 10% korting op deze verzekering, ofwel een zonnebril cadeaubon in samenwerking met Pearle opticiens. Deze actie is geldig bij verzekeringen die voor 30 april worden afgesloten met een ingangsdatum voor 1 augustus 2014.

UnitedConsumers

Stapelkorting United Consumers energie

Met de stapelkorting krijg je tot wel €340 korting per jaar op je energierekening. Overstappen is eenvoudig, gegarandeerde korting vanwege het groot inkopen van energie en United Consumers is onlangs uitgeroepen tot beste energieleverancier van Nederland! Surf naar de website met de roze button.

Winkel Actie Geldig t/m
UnitedConsumers 1 Maandpremie terug op jouw autoverzekering via UnitedConsumers 31.03.2014
UnitedConsumers UnitedConsumers: 1 maandpremie gratis bij elke autoverzekering 31.01.2014
UnitedConsumers United Consumers: 10% korting op je zorgverzekering 31.01.2014
UnitedConsumers United Consumers: korting op energie, autoverzekering en meer 31.12.2013
UnitedConsumers 10% korting op zorgverzekering van VGZ bij United Consumers 31.12.2013

Kortingscode UnitedConsumers en acties

Op deze pagina bieden wij kortingen en aanbiedingen voor UnitedConsumers. Vind je niet de juiste korting voor www.unitedconsumers.nl? Schrijf je dan hierboven in voor de UnitedConsumers nieuwsbrief. Op die manier kunnen we je op de hoogte brengen als er een nieuwe actie voor deze winkel op Actiecode.nl wordt toegevoegd.

UnitedConsumers

Rating:
8.5
Aantal Stemmen: 2

Top 3 Mode

Top 3 Reizen