5 1 3 9 9 4
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

UnitedConsumers kortingen

Open alle codes
Acties geverifieerd op 27-11-2015


UnitedConsumers

UnitedConsumers kortingscode: Bespaar tot €340 op energie

Klik hier voor de kortingscode

UnitedConsumers levert altijd stroom en gas met korting. Stap dus snel over en gebruik deze kortingscode. Dan bespaar je tot €340 over 3 jaar aan energiekosten.

UnitedConsumers

UnitedConsumers kortingscode - 5% korting op autoverzekeringen

Klik hier voor de kortingscode

Voor een autoverzekering moet je bij United Consumers zijn. Je vergelijkt 100 verzekeringen en kiest de verzekering die het beste bij jouw autogebruik past. Bovendien krijg je 5% premiekorting wanneer je deze kortingscode gebruikt bij het afsluiten van de verzekering.

UnitedConsumers

Kortingscode United Consumers voor 10% korting

Klik hier voor de kortingscode

Kortingscode United Consumers voor 10% korting op je premie. De zorgverzekering van United Consumers loopt dit jaar via VGZ

UnitedConsumers

XBOX, Notebook of Asus bij je zorgverzekering? United Consumers

Bij United Consumers kun je kiezen voor 10% korting of een cadeau bij je zorgverzekering. De cadeau's waar je uit kan kiezen zijn bijvoorbeeld de HP Notebook, een uitgebreid Xbox One pakket of een Asus T100 (tablet). Bekijk hier of United Consumers voor jou de beste keuze is.

UnitedConsumers

United Consumers - nu 10% korting op je zorgverzekering

Met het United Consumers collectief krijg je nu 10% korting op je zorgverzekering wanneer je deze afsluit. Met United Consumers sluit je een verzekering af bij VGZ met 10% korting op het basispakket.

UnitedConsumers

10% extra korting op je autoverzekering bij UnitedConsumers

Een voordelige autoverzekering afsluiten? Dan zit je bij UnitedConsumers goed. Al helemaal nu je 10% extra korting krijgt op je maandpremie.

UnitedConsumers

Sluit een autoverzekering af en bespaar tot wel €150

Bespaar tot wel €150 door een autoverzekering via Unitedconsumers af te sluiten. Bovendien krijg je nu ook 1 maandpremie terug. Doe de gratis premie-check om er achter te komen hoeveel je bespaart.

UnitedConsumers

Bespaar tot €150 op je autoverzekering bij UnitedConsumers

Bespaar tot wel €150 als je een autoverzekering afsluit bij UnitedConsumers. Bovendien krijg je ook nog de eerste maand gratis. Vergelijk de autoverzekeringen met de gratis Premie-Check en kies de verzekering die bij je past voor de laagste premie!

UnitedConsumers

UnitedConsumers biedt een jaarpremie van €1165 aan

UnitedConsumers biedt een zeer lage premie aan, namelijk maar €1165 per jaar. De polissen in het zorgcollectief zijn echter wel beperkt, dus wees er snel bij.

Verlopen UnitedConsumers kortingscodes

Deze kortingscodes zijn officieel verlopen, maar je kunt het altijd nog even proberen. Misschien heb je mazzel!

UnitedConsumers

Unitedconsumers kortingscode voor 10% korting op je zorgverzekering

K4NH9

Weet je al of je gaat overstappen met je zorgverzekering? United Consumers helpt je een handje. Met je keuze en met deze korting. Wanneer je via United Consumers je zorgverzekering afsluit krijg je met deze code 10% korting of een cadeau naar keuze.

UnitedConsumers

UnitedConsumers actiecode: 1 maandpremie autoverzekering gratis

27GH2B

Nog geen autoverzekering? Sluit 'm af bij UnitedConsumers. Met deze kortingscode krijg je 1 maandpremie terug.

UnitedConsumers

Ontvang een maandpremie terug via deze UnitedConsumers code

26GH2B

Vind jij verzekeringen ook altijd zo duur? Begrijpelijk! Gelukkig snapt het team achter UnitedConsumers dat en geven zij jou nu een maand premie terug op je autoverzekering bij gebruik van deze kortingscode! Dat scheelt toch weer even wat!

UnitedConsumers

UnitedConsumers actiecode voor 10% korting op je zorgverzekering

K4NH9

Met deze UnitedConsumers kortingscode krijg je 10% korting op je zorgverzekering! Dat scheelt weer! Wil je gebruik maken van deze kortingscode? Klik dan op de roze button.

UnitedConsumers

Unitedconsumers kortingscode - ontvang nu €340,- korting op je energierekening

A3PN82

Iets waar we allemaal niet op zitten te wachten is de energierekening, maar het vooruitzicht tot de rekening op de mat komt wordt iets beter wanneer je je bij Unitedconsumers aansluit. Je ontvang namelijk met deze kortingscode maar liefst €340,- korting op je energierekening.

Pak de code en bekijk de aanbieding online!

Plaats een reactie

Eén of meer verplichte velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Vul deze velden alsnog (correct) in en klik op "Verzenden"
Vul je naam in
Vul je reactie in

Reacties

nog geen geld ontvangen heb ik gespaard voor feest 50 jaar huwelijk

graag geld naar bankrekening over maken

Rina Pater | 28-05-2015 | 11:37 uur

Reageer

Beste Rina, deze vraag kan je het beste aan de klantenservice van UnitedConsumers stellen. Want wij zijn een kortingscode site en kunnen het geld niet naar je overmaken.

Ze zijn vandaag te bereiken op: 040 - 235 05 60 of per e-mail:info@unitedconsumers.com

Dorti (Actiecode) | 28-05-2015 | 12:22 uur

Reageer

Kortingscode UnitedConsumers en acties

Op deze pagina bieden wij kortingen en aanbiedingen voor UnitedConsumers. Vind je niet de juiste korting voor www.unitedconsumers.nl? Schrijf je dan in voor de UnitedConsumers nieuwsbrief. Op die manier kunnen we je op de hoogte brengen als er een nieuwe actie voor deze winkel op Actiecode.nl wordt toegevoegd.

Bezoekers van Actiecode.nl beoordelen UnitedConsumers en de kortingsacties van deze shop gemiddeld met een:

9.3
Aantal stemmen:7
Verzenden

Over UnitedConsumers

UnitedConsumers, is een webshop die samenwerkingen aangaat met grote bedrijven in Nederland om extra korting te kunnen bedingen voor consumenten. Zo hebben ze een tankpas voor 6 cent korting of geven ze kortingen op energie zoals aardgas en elektra en niet te vergeten korting op de zorgverzekering. De zorgverzekering voor 2015 loopt in samenwerking met VGZ. Hieronder houden we bij welke acties bij Unitedconsumers er allemaal lopen. Meestal is er flink wat korting te behalen!


Top 3 Mode

Top 3 Reizen