6 3 0 9 5 5
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Vodafone kortingen 2015

Codes, acties en korting van Vodafone in juli


Vodafone is een bekende provider van mobiele abonnementen. Voor een Vodafone dienst of product kun je terecht bij algemene telefoonzaken, die vrijwel altijd ook Vodafone abonnementen aanbieden en afsluiten. Echter kun je op de website Vodafone.nl ook terecht voor de diensten en producten van Vodafone en kun je ze direct bestellen in de webshop. Vodafone heeft regelmatig leuke aanbiedingen waarbij je bijvoorbeeld extra belminuten krijgt, een korting op je abonnementskosten of misschien wel een leuk cadeau bij je abonnement + telefoon. Om op de hoogte te blijven van alle Vodafone acties, kortingen en aanbiedingen gebruik je simpelweg dit overzicht op Actiecode.nl. Dan zie je in...  Lees meer »


Bezoek de winkel
Vodafone

Vodafone Thuis: €10 per maand korting + gratis basisinstallatie

Bestel je naast internet ook interactieve TV én bellen? Dan profiteer je met Vodafone Thuis van extra combikorting! Je kunt kiezen uit een aantal kant en klare aanbiedingen of stel zelf je eigen abonnement samen. Je krijgt een jaar lang €10 per maand korting op je abonnement. Daarnaast krijg je ook een gratis basisinstallatie ter waarde van €75!

Vodafone

Vodafone Thuis pakket vanaf €25 per maand

Wil je zelf bepalen wat je wel en niet wilt? Vodafone Thuis kan je zelf samenstellen, kies welke internetsnelheid je wilt en bepaal zelf of je interactieve TV en bellen wilt. Je betaalt alleen voor wat je zelf kiest. Wil je een andere internetsnelheid of een maand lang extra veel zenders? Iedere maand kan je gratis je abonnement aanpassen!

Plaats een reactie

Eén of meer verplichte velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Vul deze velden alsnog (correct) in en klik op "Verzenden"

Vul je naam in


Vul je reactie in

Reacties

Beste L.E. Reedijk, hiervoor kunt u beter contact opnemen met de crew van Vodafone, op de website van Vodafone staan genoeg opties om een vraag te stellen of klacht in te dienen. Actiecode.nl is een kortingscodewebsite en daarom kunnen wij u niet helpen met deze vraag. Succes!

Dorti (Actiecode) | 28-01-2015 | 11:54 uur

Reageer

Ik wil een postadres van klanten services waar ik een brief naar toe kan sturen i.v.m. aan vullende feiten inzake klacht verzonden uit Vodafone winkel Vlaardingen 27 Januari lj.

L.E.Reedijk | 28-01-2015 | 11:08 uur

Reageer
Winkel Actie Geldig t/m
Vodafone Vodafone aanbieding - Je Vodafone Thuis pakket al voor €32,50 31.12.2014
Vodafone Pak nu €10,- korting op je Alles-in-1 pakket van Vodafone Thuis 30.11.2014

Kortingscode Vodafone en acties

Op deze pagina bieden wij kortingen en aanbiedingen voor Vodafone. Vind je niet de juiste korting voor www.vodafone.nl? Schrijf je dan in voor de Vodafone nieuwsbrief. Op die manier kunnen we je op de hoogte brengen als er een nieuwe actie voor deze winkel op Actiecode.nl wordt toegevoegd.

Vodafone

Rating:
8.0
Aantal stemmen: 6

Top 3 Mode

Top 3 Reizen