6 8 0 7 7 4
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Zelf kortingscodes 2015

Bezoek de winkel
Acties geverifieerd op 16-06-2015


Zelf

20% korting op je reisverzekering bij Zelf

Jij leeft. Zelf verzekert. Leef je daarom uit op vakantie, want als er iets mocht gebeuren dan kan je op (financiële) hulp van Zelf rekenen. Tijdelijk krijg je 20% korting op een doorlopende reisverzekering en ben je al verzekerd vanaf €0,06 per dag.

Zelf

Neem een inboedel- én opstalverzekering met 15% korting

Een Inboedelverzekering bij Zelf verzekert je spullen in en rondom het huis tot €125.000. Neem daarnaast ook een opstalverzekering voor schade aan je huis zelf en je krijgt 15% korting op je opstalverzekering.

Zelf

Zelf verzekeringen actie: 10% korting bij Tuinendier.nl

Wanneer je een Zelf Inboedelverzekering afsluit, ontvang je een leuke verrassing! Je krijgt namelijk 10% korting op jouw bestelling in de webshop Tuinendier.nl. Zo'n extraatje bij een verzekering is altijd leuk natuurlijk.

Verlopen Zelf kortingscodes

Deze kortingscodes zijn officieel verlopen, maar je kunt het altijd nog even proberen. Misschien heb je mazzel!

Zelf

Zelf aanbieding: 15% korting op je inboedelverzekering

Verzekeringen hoeven helemaal niet belachelijk duur te zijn. Dat bewijst Zelf. Als je een inboedelverzekering én een opstalverzekering afsluit bij Zelf, ontvang je 15% korting op de inboedelpremie. Mooi meegenomen toch?

Zelf

Zelf reisverzekering tijdelijk met 20% korting

De reisverzekering van Zelf is door de Consumentenbond uitgeroepen tot de 'Beste Koop' van 2012, en daarom krijg je nu tijdelijk 20% korting als je een nieuwe Zelf reisverzekering afsluit.

Plaats een reactie

Eén of meer verplichte velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Vul deze velden alsnog (correct) in en klik op "Verzenden"
Vul je naam in
Vul je reactie in

Kortingscode Zelf en acties

Op deze pagina bieden wij kortingen en aanbiedingen voor Zelf. Vind je niet de juiste korting voor www.zelf.nl? Schrijf je dan in voor de Zelf nieuwsbrief. Op die manier kunnen we je op de hoogte brengen als er een nieuwe actie voor deze winkel op Actiecode.nl wordt toegevoegd.

Bezoekers van Actiecode.nl beoordelen Zelf en de kortingsacties van deze shop gemiddeld met een:

9.3
Aantal stemmen:3
Verzenden

Over Zelf

Besparen op al je verzekeringen, ga dan naar de site van zelf.nl. Deze verzekeraar biedt verzekeringen met een aantrekkelijk lage premie. Je kunt hier onder andere terecht voor je auto- inboedel- reis-, ongevallen- en uitvaartverzekering. Profiteer van kennismakingsacties, kortingen en nog veel meer voordeel, wanneer je direct je premie berekent en kiest voor de betaalbare verzekeringen van zelf.nl. Voor alle interessante aanbiedingen en acties van Zelf.nl houd je Actiecode.nl in de gaten.

Top 3 Mode

Top 3 Reizen