5 3 8 1 1 2
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Ziengs kortingscodes 2014

Codes, acties en korting van Ziengs in december


Ziengs is een online schoenenwinkel zoals de online shopper het graag ziet. Een ontzettend ruim assortiment aan dames-, heren- en kinderschoenen, leuke tassen en altijd veel aanbiedingen! Als er geen aanbieding is, dan creëer je je eigen aanbieding met een Ziengs kortingscode. Bij Ziengs.nl kun je altijd terecht voor de meest actuele mode op het gebied van laarzen en schoenen. . Is er een nieuweZiengs kortingscode beschikbaar, dan staat deze zo snel mogelijk op Actiecode.nl. Naast je op de hoogte houden van Ziengs kortingscodes, word je natuurlijk op Actiecode.nl ook altijd geinformeerd als er een mooisale is. 


Bezoek de winkel
Ziengs

Schoenen en tassen met korting tijdens de Ziengs Sale

Grijp nu je kans tijdens de Ziengs sale en profiteer van flinke kortingen op dames-, heren- en kinderschoenen en tassen bij Ziengs.

Stel een vraag of deel een korting

Winkel Actie Geldig t/m
Ziengs Ziengs: nu -40% korting in de Mid-Season Sale 30.11.2014
Ziengs 10% korting op Ecco dames & heren modellen bij Ziengs 31.10.2014
Ziengs Najaarsactie bij Ziengs: 25% korting op diverse kinderschoenen 31.10.2014
Ziengs Gratis Vingino tas bij aankoop van Vingino schoenen bij Ziengs 31.10.2014
Ziengs Shop Van Lier schoenen bij Ziengs en ontvang een gratis riem 31.10.2014

Kortingscode Ziengs 2013

Ziengs is een familiebedrijf dat al ruim 64 jaar bestaat. Er zijn maar liefst 76 Ziengs winkels in Nederland! Maar online bestellen bij Ziengs heeft zo z'n voordelen. Met een waardebon of kortingscode kun je profiteren van vele voordelen, waaronder korting op schoenen. Een Ziengs kortingscode is alleen online te gebruiken en heeft geen waarde in een van de 76 Ziengs winkels. Koop je vaker schoenen bij de Ziengs winkels, dan is het 't zeker waard om een keer online met een code te bestellen!

Ziengs

Rating:
8.5
Aantal Stemmen: 2

Top 3 Mode

Top 3 Reizen