5 1 4 3 7 4
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Ziengs kortingscodes 2014

Codes, acties en korting van Ziengs in september


Ziengs is een online schoenenwinkel zoals de online shopper het graag ziet. Een ontzettend ruim assortiment aan dames-, heren- en kinderschoenen, leuke tassen en altijd veel aanbiedingen! Als er geen aanbieding is, dan creëer je je eigen aanbieding met een Ziengs kortingscode. Bij Ziengs.nl kun je altijd terecht voor de meest actuele mode op het gebied van laarzen en schoenen. . Is er een nieuweZiengs kortingscode beschikbaar, dan staat deze zo snel mogelijk op Actiecode.nl. Naast je op de hoogte houden van Ziengs kortingscodes, word je natuurlijk op Actiecode.nl ook altijd geinformeerd als er een mooisale is. 


Bezoek de winkel
Ziengs

Koop je nieuwe Birkenstocks met 20% korting bij Ziengs

Ja, iedereen is er inmiddels wel over uit dat Birkenstocks niet de meest fashionable schoenen zijn. Maar wie zegt dat dit het meest belangrijk is? Birkenstocks zorgen wel voor een hele goede ondersteuning van je voetzool, waardoor ook je houding verbetert. Schroom dus niet om toch een paar aan te schaffen! Als je dan toch een paar gaat aanschaffen kun je dat het best bij Ziengs doen. Hier ontvang je nu namelijk 20% korting op alle Birkenstocks.

Ziengs

Schoenen en tassen met korting tijdens de Ziengs Sale

Grijp nu je kans tijdens de Ziengs sale en profiteer van flinke kortingen op dames-, heren- en kinderschoenen en tassen bij Ziengs.

Winkel Actie Geldig t/m
Ziengs Ontvang €10 korting op kinderschoenen bij Ziengs 14.09.2014
Ziengs Ziengs kinderschoenen met 50% korting 07.09.2014
Ziengs Ziengs sale: ontvang 20% extra kassakorting 31.08.2014
Ziengs Zomeropruiming bij Ziengs: Tot 70% korting op zomerschoenen 31.08.2014
Ziengs Ziengs sale - shop je schoenen in de sale met 50% korting 31.07.2014

Kortingscode Ziengs 2013

Ziengs is een familiebedrijf dat al ruim 64 jaar bestaat. Er zijn maar liefst 76 Ziengs winkels in Nederland! Maar online bestellen bij Ziengs heeft zo z'n voordelen. Met een waardebon of kortingscode kun je profiteren van vele voordelen, waaronder korting op schoenen. Een Ziengs kortingscode is alleen online te gebruiken en heeft geen waarde in een van de 76 Ziengs winkels. Koop je vaker schoenen bij de Ziengs winkels, dan is het 't zeker waard om een keer online met een code te bestellen!

Ziengs

Rating:
8.5
Aantal Stemmen: 2

Top 3 Mode

Top 3 Reizen