5 1 4 6 9 8
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Zilveren Kruis Achmea actiekorting 2014

Codes, acties en korting van Zilveren Kruis Achmea in september

www.zilverenkruis.nl
Zilveren Kruis Achmea

Zilveren Kruis Achmea is een bekende zorgverzekeraar in Nederland, en tevens één van de grootste. Zilveren Kruis staat voor kwaliteit, duidelijkheid en hulp. DIt komt terug in hun diensten om u zo gezond en vitaal te houden als mogelijk is. Zilveren Kruis Achmea werkt samen met veel partners binnen en buiten de zorg om de kwaliteit en bemiddeling te waarborgen en toch altijd kostenbewust te werk te gaan. Sluit een zorgverzekering af bij Zilveren Kruis Achmea en profiteer van leuke acties en kortingen. Kijk op Actiecode.nl voor de actuele Zilveren Kruis acties.


Er is helaas geen actuele Zilveren Kruis Achmea kortingscode of kortingsbon beschikbaar. Anderen waren ook geïnteresseerd in de onderstaande acties.

Vergelijkbare kortingen:

UnitedConsumers

Unitedconsumers kortingscode - 10% korting of cadeau bij je zorgverzekering

Ben jij van plan om van zorgverzekeraar te veranderen? Heb je dan al eens bij Unitedconsumers gekeken, want hier hebben ze nu een topactie! Je ontvang namelijk met deze kortingscode of 10% korting op je zorgverzekering of een gratis cadeau!

Wat wil jij het liefst hebben? Bekijk nu de aanbieding online en gebruik de kortingscode voor extra voordeel op je zorgverzekering!

Klik hier voor de kortingscode

UnitedConsumers

Onvang nu €100,- korting op brandstofkosten met de Unitedconsumers kortingscode

Ben jij ook klaar met al die hoge prijzen op benzine? Bekijk dan eens deze topaanbieding op Unitedconsumers, want met deze kortingscode ontvang je maar liefst €100,- korting op je brandstofkosten!

Hoe werkt dit? Bekijk het hier online!

Klik hier voor de kortingscode

UnitedConsumers

Unitedconsumers kortingscode - ontvang nu €340,- korting op je energierekening

Iets waar we allemaal niet op zitten te wachten is de energierekening, maar het vooruitzicht tot de rekening op de mat komt wordt iets beter wanneer je je bij Unitedconsumers aansluit. Je ontvang namelijk met deze kortingscode maar liefst €340,- korting op je energierekening.

Pak de code en bekijk de aanbieding online!

Klik hier voor de kortingscode

Centraal Beheer Achmea

Centraal Beheer actiecode: €25,- retour op je autoverzekering

Sluit nu een autoverzekering af bij Centraal Beheer Achmea en ontvang €25,- retour met deze exclusieve actiecode. Bepaal zelf jouw eigen risico en aanvullende dekking. Profiteer van de aanschafwaarderegeling van drie jaar en de zeer behulpzame schadeherstelservice... Meer info »

Centraal Beheer Achmea

Centraal Beheer actiecode: €20,- retour op je inboedelverzekering

Met deze exclusieve actiecode van Centraal Beheer krijg je nu €20,- korting wanneer je een All-Risk inboedelverzekering afsluit. Met deze All-Risk inboedelverzekering ben je ook verzekerd tegen schade door eigen schuld of diefstal doordat je vergat de deur dicht te... Meer info »

Univé

10% korting voor nieuwe én bestaande klanten bij Univé

Ben jij nog helemaal nieuw bij Univé dan krijg je een mooie kennismakingskorting op de Univé zorgverzekering van Univé. Heb je ook al een schadeverzekering lopen bij Univé, bijvoorbeeld voor je auto of huis, dan loopt je korting ook op en kun je via het ledencollectief korting ontvangen. Surf dus nu naar Univé en bereken je premie voor de basisverzekering en voeg de door jou gewenste modules toe.

Western Union

Geen overschrijvingskosten bij Western Union

Wie nu online gebruik maakt van Western Union, betaalt geen overschrijvingskosten. Geld online versturen met iDEAL via Western Union is namelijk helemaal gratis in meer dan 200 landen en gebieden. En er zijn ook geen extra toeslagen of verborgen kosten voor de ontvanger van het bedrag. Klik op de roze button hieronder voor meer informatie.

Western Union

Bereken gratis je online-geldtransactie via Western Union

Op de website van Western Union is er nu een handige tool te vinden, waarmee je snel, gemakkelijk en gratis kunt berekenen hoeveel het kost om online geld te sturen. Klik op de button hieronder om meteen vrijblijvend jouw kosten te berekenen.

Tasman Verzekeringen

Tasman reisverzekering - Veel voordeel voor backpackers

Tasman verzekeringen hebben speciaal voor alle backpackers onder ons een waanzinnig pakket samengesteld! Naast dat jij bijvoorbeeld verzekerd moet zijn, is het ook belangrijk op een uitgebreide bagagedekking en ongevallen verzekering te hebben!

Sluit extra voordelig en zonder extra premie je reisverzekering aan bij Tasman verzekeringen.

MoneYou

Krijg 1,90% rente bij een MoneYou online spaarrekening

Als je nu online een vrij opneembare spaarrekening opent bij MoneYou krijg je maar liefst 1,90% rente op jaarbasis! Er is geen minimum inleg vereist. Je regelt alles online en hebt 24/7 toegang tot je spaargeld.

Kortingscode Zilveren Kruis Achmea en acties

Op deze pagina bieden wij kortingen en aanbiedingen voor Zilveren Kruis Achmea. Vind je niet de juiste korting voor www.zilverenkruis.nl? Schrijf je dan hierboven in voor de Zilveren Kruis Achmea nieuwsbrief. Op die manier kunnen we je op de hoogte brengen als er een nieuwe actie voor deze winkel op Actiecode.nl wordt toegevoegd.

Zilveren Kruis Achmea

Rating:
9.5
Aantal Stemmen: 2

Top 3 Mode

Top 3 Reizen