6 3 0 5 7 2
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Zilveren Kruis Achmea acties

Codes, acties en korting van Zilveren Kruis Achmea in juli


Zilveren Kruis Achmea is een bekende zorgverzekeraar in Nederland en tevens één van de grootste. Zilveren Kruis staat voor kwaliteit, duidelijkheid en hulp. Dit komt terug in hun diensten om je zo gezond en vitaal te houden als mogelijk is. Zilveren Kruis Achmea werkt samen met veel partners binnen en buiten de zorg om de kwaliteit en bemiddeling te waarborgen en toch altijd kostenbewust te werk te gaan. Sluit een zorgverzekering af bij Zilveren Kruis Achmea en profiteer van leuke acties en kortingen in 2015. Take Care Now en Agis zijn hier inmiddels ook te vinden. Kijk op Actiecode.nl voor de actuele Zilveren Kruis acties.


Bezoek de winkel
Zilveren Kruis Achmea

Bij Zilveren Kruis Achmea heb je een aanvullende verzekering vanaf €6,55 p/mnd

Het afsluiten van een aanvullende verzekering is nodig voor als je specifieke zorg nodig hebt die niet in de basisverzekering is opgenomen. Bij Zilveren Kruis Achmea kun je kiezen uit verschillende aanvullende verzekeringen. Vanaf €6,55 p/mnd heb je al een aanvullende verzekering afgesloten. Wil je weten welke aanvullende verzekering het best bij jou past? Bekijk de mogelijkheden op de website.

Zilveren Kruis Achmea

Ontvang als student 10% korting op een basisverzekering bij Zilveren Kruis Achmea

Als je als student een zorgverzekering afsluit bij Zilveren Kruis Achmea, dan ontvang je verschillende voordelen. Zo ontvang je 10% korting op een basisverzekering en tot 15% korting op een aanvullende verzekering. Je krijgt altijd de juiste zorg wanneer je die nodig hebt, zonder dat je heel veel geld hoeft te betalen voor je verzekering. Benieuwd naar de overige voordelen? Je kunt ze lezen op de website.

Zilveren Kruis Achmea

Vanaf €69,12 p/mnd een zorgverzekering bij Zilveren Kruis Achmea

Op zoek naar een geschikte zorgverzekering? Bij Zilveren Kruis Achmea sluit je al vanaf €69,12 p/mnd een zorgverzekering af. Diverse zorg wordt met deze basisverzekering vergoed. Bekijk de verschillende mogelijkheden op de website.

Plaats een reactie

Eén of meer verplichte velden zijn niet of onjuist ingevuld.
Vul deze velden alsnog (correct) in en klik op "Verzenden"

Vul je naam in


Vul je reactie in

Reacties

kom ik ook in aanmerking voor de korting , ik heb namelijk Hoger onderwijs voor volwassenen (HOVO) in Nijmegen gevolgd en weet nog niet of ik aankomend jaar weer van de partij zal zijn (wordt me eigenlijk te duur. De vraag is eigenlijk of er een leeftijdslimiet staat voor de kortingen ?? met vr gr Joop Kusse

j.p. Kusse | 30-12-2014 | 13:21 uur

Reageer

Dit is een kortingscodewebsite. Wij kunnen geen vragen over uw zorgverzekering beantwoorden. U zult daarvoor direct contact moeten opnemen met uw verzekeraar.

Dorti (Actiecode) | 30-12-2014 | 13:13 uur

Reageer

Ik ben al jaaaarenlang bij zilveren kruis achmea.... hoeveel korting krijg ik ?????

joke heij-donker | 27-12-2014 | 17:30 uur

Reageer

Kortingscode Zilveren Kruis Achmea en acties

Op deze pagina bieden wij kortingen en aanbiedingen voor Zilveren Kruis Achmea. Vind je niet de juiste korting voor www.zilverenkruis.nl? Schrijf je dan in voor de Zilveren Kruis Achmea nieuwsbrief. Op die manier kunnen we je op de hoogte brengen als er een nieuwe actie voor deze winkel op Actiecode.nl wordt toegevoegd.

Zilveren Kruis Achmea

Rating:
9.5
Aantal stemmen: 2

Top 3 Mode

Top 3 Reizen