5 2 1 9 9 0
Meld je aan!

Nieuwsbrief inschrijvingen

Zilveren Kruis Achmea actiekorting 2014

Codes, acties en korting van Zilveren Kruis Achmea in oktober

www.zilverenkruis.nl
Zilveren Kruis Achmea

Zilveren Kruis Achmea is een bekende zorgverzekeraar in Nederland, en tevens één van de grootste. Zilveren Kruis staat voor kwaliteit, duidelijkheid en hulp. DIt komt terug in hun diensten om u zo gezond en vitaal te houden als mogelijk is. Zilveren Kruis Achmea werkt samen met veel partners binnen en buiten de zorg om de kwaliteit en bemiddeling te waarborgen en toch altijd kostenbewust te werk te gaan. Sluit een zorgverzekering af bij Zilveren Kruis Achmea en profiteer van leuke acties en kortingen. Kijk op Actiecode.nl voor de actuele Zilveren Kruis acties.


Er is helaas geen actuele Zilveren Kruis Achmea kortingscode of kortingsbon beschikbaar. Anderen waren ook geïnteresseerd in de onderstaande acties.

Vergelijkbare kortingen:

UnitedConsumers

Unitedconsumers kortingscode - 10% korting of cadeau bij je zorgverzekering

Ben jij van plan om van zorgverzekeraar te veranderen? Heb je dan al eens bij Unitedconsumers gekeken, want hier hebben ze nu een topactie! Je ontvang namelijk met deze kortingscode of 10% korting op je zorgverzekering of een gratis cadeau!

Wat wil jij het liefst hebben? Bekijk nu de aanbieding online en gebruik de kortingscode voor extra voordeel op je zorgverzekering!

Klik hier voor de kortingscode

UnitedConsumers

Onvang nu €100,- korting op brandstofkosten met de Unitedconsumers kortingscode

Ben jij ook klaar met al die hoge prijzen op benzine? Bekijk dan eens deze topaanbieding op Unitedconsumers, want met deze kortingscode ontvang je maar liefst €100,- korting op je brandstofkosten!

Hoe werkt dit? Bekijk het hier online!

Klik hier voor de kortingscode

UnitedConsumers

Unitedconsumers kortingscode - ontvang nu €340,- korting op je energierekening

Iets waar we allemaal niet op zitten te wachten is de energierekening, maar het vooruitzicht tot de rekening op de mat komt wordt iets beter wanneer je je bij Unitedconsumers aansluit. Je ontvang namelijk met deze kortingscode maar liefst €340,- korting op je energierekening.

Pak de code en bekijk de aanbieding online!

Klik hier voor de kortingscode

Nuon

Vaste klanten krijgen tot 25% korting bij Nuon

Nuon Wil de blijvende klanten belonen. Dit doen ze door klanten die al voor langere tijd bij Nuon zitten extra korting te geven op hun stroomrekening. Deze korting kan oplopen tot wel 25%. Zit je bij Nuon dan zit je dus al helemaal goed, vraag nu je korting aan en begin met profiteren.

Western Union

Bereken gratis je online-geldtransactie via Western Union

Op de website van Western Union is er nu een handige tool te vinden, waarmee je snel, gemakkelijk en gratis kunt berekenen hoeveel het kost om online geld te sturen. Klik op de button hieronder om meteen vrijblijvend jouw kosten te berekenen.

Univé

10% korting voor nieuwe én bestaande klanten bij Univé

Ben jij nog helemaal nieuw bij Univé dan krijg je een mooie kennismakingskorting op de Univé zorgverzekering van Univé. Heb je ook al een schadeverzekering lopen bij Univé, bijvoorbeeld voor je auto of huis, dan loopt je korting ook op en kun je via het ledencollectief korting ontvangen. Surf dus nu naar Univé en bereken je premie voor de basisverzekering en voeg de door jou gewenste modules toe.

Western Union

Geen overschrijvingskosten bij Western Union

Wie nu online gebruik maakt van Western Union, betaalt geen overschrijvingskosten. Geld online versturen met iDEAL via Western Union is namelijk helemaal gratis in meer dan 200 landen en gebieden. En er zijn ook geen extra toeslagen of verborgen kosten voor de ontvanger van het bedrag. Klik op de roze button hieronder voor meer informatie.

Univé

24/7 verzekeringszaken regelen met Univé

Bij Univé ben je niet gebonden aan kantooruren. Je verzekeringszaken kun je namelijk regelen wanneer dit jou uitkomt. Met 'Mijn Univé' heb je de vrijheid om op jouw gewenste tijdstip jouw zaken te regelen. Lang leven het digitale tijdperk!

Nuon

De laagste prijs met Nuon VastePrijsEnergie

Nuon heeft verschillende contracten die je kan afsluiten. Dit zijn: Ideaal, Standaard, Zekerheid en Duurzaam. Ieder contract heeft zo zijn voordelen. Het goedkoopste ben je momenteel uit met een zekerheid contract daarbij betaalt een gemiddeld huishouden nu €155 p/mnd. Benieuwd wat de andere contracten inhouden? Klik dan op de roze button hieronder.

Centraal Beheer Achmea

Ontvang collectiviteitskorting bij Centraal Beheer Achmea

Verzekering afsluiten? Bij Centraal Beheer Achmea kun je in veel gevallen een leuke collectiviteitskorting ontvangen. Op de website kun je eenvoudig bekijken welke collectieven zijn aangesloten, zodat je weet of je ook van deze fijne korting gebruik kunt maken.

Kortingscode Zilveren Kruis Achmea en acties

Op deze pagina bieden wij kortingen en aanbiedingen voor Zilveren Kruis Achmea. Vind je niet de juiste korting voor www.zilverenkruis.nl? Schrijf je dan in voor de Zilveren Kruis Achmea nieuwsbrief. Op die manier kunnen we je op de hoogte brengen als er een nieuwe actie voor deze winkel op Actiecode.nl wordt toegevoegd.

Zilveren Kruis Achmea

Rating:
9.5
Aantal Stemmen: 2

Top 3 Mode

Top 3 Reizen