123kinderfietsen kortingscodes oktober 2016

4 acties beschikbaar 15 gemiddelde besparing

Aantal sterren voor 123kinderfietsen

3 bezoekers beoordeelden de shop met een gemiddelde van 3.85 sterren. 15
Deel een code

Kortingscode speurder
Youri
Onze redacteur over 123kinderfietsen

Wie kan het zich niet herinneren? De eerste keer op een fiets. Spannend! Maak daarom het fietsen extra leuk door een fiets te kopen bij 123kinderfietsen.nl. Dit is leuk voor je kind omdat je door de ruime keuze altijd precies de goeie fiets kan vinden in de juiste maat. Maar, het is ook leuk voor jou want de prijzen 123kinderfietsen.nl zijn verrassend laag. De korting van de fietsen kan oplopen tot wel 50%! Hier on actiecode.nl zetten we al deze kortingsacties in een mooi overzicht voor je. Zo weet je precies waar jij kan besparen. Heb je een leuke fiets gezien, maar weet je niet zeker of de fiets goed is voor jouw kind? Ook dan laat 123kinderfietsen.nl je niet in de steek. Bel het klantenservicenummer op de site en je krijgt een persoonlijke adviseur voor al jouw fietsvragen.

Bij 123kinderfietsen krijg je hoge kortingen op Cortina, Alpina en andere merken

Veel kinderen gaan na de zomer voor het eerst naar school of gaan opnieuw naar school. Veel kinderen gaan op de fiets en hebben dus allemaal een schoolfiets nodig. Bij 123kinderfietsen kun je nu hoge kortingen krijgen op de mooiste merken, zoals Alpina en Cortina. Daarnaast worden veel fietsen ook nog eens gratis aan huis geleverd.
Bekijk de actie

Een 18-inch kinderfiets met 27% korting

Zoek je naar een nieuwe fiets voor je kinderen? Bij 123Kinderfietsen.nl koop je een 18-inch kinderfiets al voor €139 met 27% korting! Zonder korting kost de fiets €189, dus dat scheelt aanzienlijk!
Bekijk de actie

12 inch kinderfietsen: nu met 40% korting bij 123Kinderfietsen

Voor de allerkleinsten onder ons zijn er deze aanbiedingen op de site van 123kinderfietsen: je vindt hier tot wel 40% korten op onder andere leuke stepjes en kleine fietsjes met een wieldiameter van 12 inch.
Bekijk de actie

De top aanbiedingen op maat van 123kinderfietsen.nl

123kinderfietsen heeft een aantal kortingsacties voor iedere maat fiets. Selecteer simpelweg de framegrootte die je zoekt en je krijgt alle aanbiedingen. Klik voor het meeste actuele aanbod aan kinderfietsen met korting op de onderstaande button.
Bekijk de actie

Deze codes en acties zijn helaas al verlopen, maar wie weet is er nog een geldig!
20%Korting
Alle Loekie fietsen minimaal 20% korting bij 123kinderfietsen.nl
Geen code nodig
Korting
Een prinsessenfiets van K3 met €120 korting bij 123kinderfietsen
Geen code nodig
30%Korting
26 inch fietsen koop je met 30% korting bij 123kinderfietsen
Geen code nodig