AnderZorg Kortingscodes december 2016

7 acties beschikbaar 20 gemiddelde besparing

Aantal sterren voor AnderZorg

6 bezoekers beoordeelden de shop met een gemiddelde van 4.75 sterren. 15
Deel een code

Kortingscode speurder
Anne
Onze redacteur over AnderZorg

Korting op een AnderZorg zorgverzekering kan door de gehele jaarlijkse zorgpremie in een keer te betalen, of een zorgverzekering af te sluiten met een actie van Actiecode.nl. Een heel goede actie is ook de Anderzorg tip een vriend deal, waarmee je beiden kunt besparen. Maar je kunt er ook voor kiezen om jouw eigen risico te verhogen en daarmee de maandpremie te verlagen. Actiecode.nl is altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen en de actuele premie van Anderzorg. Neem een kijkje in het overzicht om te zien of er voor jou een goede aanbieding tussen zit en sluit direct je zorgverzekering voor2016 af.

Ontvang €40 korting met de Anderzorg Tip je vrienden actie

Tip jouw vrienden via jouw persoonlijke Anderzorg-shop en ontvang nu € 40. Dit bedrag kun je zelf verdelen tussen jou en de nieuwe klant, in dit geval jouw vriend/vriendin of familielid. Zo help je jouw vrienden/familie bij het kiezen voor een zorgverzekering én je ontvangt €40 korting.
Bekijk de korting

Sluit nu een zorgverzekering af voor slechts €78

Een goede zorgverzekering is nodig om er zeker van te zijn dat je onbezorgd door het leven kan, maar daar wil je natuurlijk niet te veel voor betalen. Bij AnderZorg kun je jezelf voor slechts €78 verzekeren. Een lage premie, maar wel zekerheid.
Bekijk de korting

Ga goed verzekerd op reis met een verzekering van AnderZorg

Als je op vakantie gaat dan wil je natuurlijk zonder zorgen lekker kunnen genieten. Maar hou je er wel rekening mee dat je goed verzekerd moet zijn ook in het buitenland? Als je bij AnderZorg verzekerd bent voor reizen dat krijg je de beste hulp bij elk klein probleempje.
Bekijk de korting

Anderzorg zorgverzekering - €102,- basispremie

Met de Anderzorg zorgverzekering ben je komend jaar al voor €102,- per maand verzekerd. Daarnaast heb je nog de keuze voor verschillende aanvullende voorwaarden of bijvoorbeeld het verhogen van je eigen risico zodat je een lagere maandpremie krijgt.
Bekijk de korting

Bereken heel gemakkelijk hoe goedkoop jouw premie is op Anderzorg

Bij Anderzorg kan je heel gemakkelijk zelf jouw zorgverzekering samenstellen. Je hebt al een basispakket vanaf €66. Je kan het verzekeringspakket bijvoorbeeld uitbreiden met fysiotherapie, tandartsbezoeken en buitenlandtripjes. Klik op onderstaande link om jouw premie te berekenen.
Bekijk de korting

Download gratis de Anderzorg App om gemakkelijk te kunnen declareren

Wanneer je de Anderzorg App download kan je heel gemakkelijk via jouw account een declaratie maken. Wat moet je daarvoor doen? Log in met je DigiD en de rest gaat eigenlijk van zelf. Toch nog graag wat extra informatie? Klik dan op onderstaande link.
Bekijk de korting

Anderzorg werelddekking: spoedeisende hulp in het buitenland

Anderzorg heeft een in het basispakket werelddekking. Dit betekent dat spoedeisende hulp in het buitenland gedekt wordt. Handig wanneer je gaat reizen, of veel tijd doorbrengt in het buitenland. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.
Bekijk de korting
Als je interesse had in een AnderZorg Kortingscode, vind je deze vast ook leuk:

Deze codes en acties zijn helaas al verlopen, maar wie weet is er nog een geldig!
€102premie
Anderzorg basispremie €102,- bij eigen risico €385,-
Geen kortingscode
Tip
Anderzorg zorgverzekering
Geen kortingscode
Tip
Tip Anderzorg bij je vrienden en verdien €40
Geen kortingscode