Anderzorg kortingscode

Anderzorg kortingscodes augustus 2017

3 actie(s) beschikbaar 15.12 gemiddelde besparing

Anderzorg aanbieding

Lees hier alle informatie over besparen bij AnderZorg. Op dit moment staan er 3 acties online.
Deel een code

Kortingscode speurder
Anne
Actiecode.nl redacteur AnderZorg

Korting op een AnderZorg zorgverzekering kan door de gehele jaarlijkse zorgpremie in een keer te betalen, of een zorgverzekering af te sluiten met een actie van Actiecode.nl. Een heel goede actie is ook de Anderzorg tip een vriend deal, waarmee je beiden kunt besparen. Maar je kunt er ook voor kiezen om jouw eigen risico te verhogen en daarmee de maandpremie te verlagen. Actiecode.nl is altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen en de actuele premie van Anderzorg. Neem een kijkje in het overzicht om te zien of er voor jou een goede aanbieding tussen zit en sluit direct je zorgverzekering voor 2017 af.

AnderZorg zorgverzekering voor slechts €78 per maand

Bij AnderZorg sluit je al een zorgverzekering af voor slechts €78 per maand. Dit is inclusief een eigen risico van €885.
Bekijk de korting

Stel zelf jouw aanvullende verzekering samen bij AnderZorg en pak 10% korting

Wil je jouw basisverzekering uitbreiden met een aanvullende verzekering van AnderZorg? Dan profiteer je van combinatiekorting! Stel deze zelf samen met vergoedingen voor fysiotherapie, tandheelkunde en werelddekking en pak 10% korting. Handig toch?
Bekijk de korting

Anderzorg werelddekking in basisverzekering: Spoedeisende hulp in het buitenland

Anderzorg heeft in het basispakket werelddekking. Dit betekent dat spoedeisende hulp in het buitenland gedekt wordt tot het bedrag dat deze zorg in Nederland zou hebben gekost. Handig wanneer je gaat reizen, of veel tijd doorbrengt in het buitenland. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.
Bekijk de korting
Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Een scherpe premie bij een hoger eigen risico: bekijk de zorgverzekering van Anderzorg

Een goede zorgverzekering is nodig om er zeker van te zijn dat je onbezorgd door het leven kan, maar daar wil je natuurlijk niet te veel voor betalen. Bij AnderZorg kun je jezelf voor slechts €78 verzekeren. Een lage premie, maar wel zekerheid.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Ontvang €40 korting met de Anderzorg Tip je vrienden actie

Tip jouw vrienden via jouw persoonlijke Anderzorg-shop en ontvang nu € 40. Dit bedrag kun je zelf verdelen tussen jou en de nieuwe klant, in dit geval jouw vriend/vriendin of familielid. Zo help je jouw vrienden/familie bij het kiezen voor een zorgverzekering én je ontvangt €40 korting.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Anderzorg zorgverzekering - €102,- basispremie

Met de Anderzorg zorgverzekering ben je komend jaar al voor €102,- per maand verzekerd inc. €385 eigen risico. Daarnaast heb je nog de keuze voor verschillende aanvullende voorwaarden of bijvoorbeeld het verhogen van je eigen risico zodat je een lagere maandpremie krijgt.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Bij AnderZorg kun jij je eigen risico gespreid betalen

Wil je voorkomen dat jij je eigen risico in één keer moet betalen? Tot 31 januari 2017 kun je de regeling gespreid betalen verplicht eigen risico aanvragen. Hiermee is het mogelijk om in 10 termijnen het bedrag van €385 te betalen zodat je niet voor financiële verrassingen komt te staan. Heb je nog eigen risico over? Dan krijg je dit automatisch terug. Kijk voor alle voorwaarden op anderzorg.nl.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Bereken heel gemakkelijk hoe goedkoop jouw premie is op Anderzorg

Bij Anderzorg kan je heel gemakkelijk zelf jouw zorgverzekering samenstellen. Je hebt al een basispakket vanaf €66. Je kan het verzekeringspakket bijvoorbeeld uitbreiden met fysiotherapie, tandartsbezoeken en buitenlandtripjes. Klik op onderstaande link om jouw premie te berekenen.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Download gratis de Anderzorg App om gemakkelijk te kunnen declareren

Wanneer je de Anderzorg App download kan je heel gemakkelijk via jouw account een declaratie maken. Wat moet je daarvoor doen? Log in met je DigiD en de rest gaat eigenlijk van zelf. Toch nog graag wat extra informatie? Klik dan op onderstaande link.
Bekijk de korting

Als je interesse had in een Anderzorg kortingscode, vind je deze vast ook leuk: