Kortingscode ANWB

Bespaar met een ANWB kortingscode in juni 2018

3 korting(en) beschikbaar 8.08 gemiddelde korting

Geld besparen bij de ANWB

Via de ANWB valt er veel voordeel te halen op pechhulp onderweg, leuke uitjes en diverse verzekeringen voor bijvoorbeeld je auto of scooter. Enkele zeer populaire acties zijn:
  • 20% ANWB korting op pechhhulp in Nederland
  • Bespaar €2 op toegangskaarten voor de Efteling
  • -€15 op een EU pechhulp pakket

Let op, een ANWB kortingscode is in tegenstelling tot bij andere winkels niet in te vullen tijdens het afrekenen. Deze worden namelijk direct verwerkt na een klik op de code.

In de webshop valt tijdens de sale tot wel 70% te besparen op héél veel outdoorkleding, thermosflessen, rugzakken en nog meer voor een actieve vakantie.
Help andere bezoekers ook om te besparen op ANWB door een kortingscode te delen
Vul de code hier in

Wegenwacht Nederland nu vanaf €58 per jaar

Altijd pechhulp binnen eigen land ontvangen en advies van de ANWB bij twijfelgevallen? Voor slechts €58 per jaar sluit je Instap Wegenwacht Nederland af. Dat is minder dan 5 euro per maand!
Bekijk de korting

Nu €20 ANWB korting op Wegenwacht Europa Standaard

Ga zorgeloos op reis met een wegenwacht pakket van de ANWB. Ontvang voor het eerste jaar maar liefst €20 korting.
Bekijk de korting

Jongeren tot 25 jaar ontvangen vanaf 46% korting op pechhulp

Jongeren tot 25 jaar profiteren van aantrekkelijk jongerenvoordeel. Je betaalt dan minimaal 46% minder voor Wegenwacht Service in Nederland én Europa.
Bekijk de korting
40

40% jongerenvoordeel

Jongeren tot 25 jaar ontvangen minimaal 40% korting op de Wegenwacht service van de ANWB in Nederland én Europa. Dit betekent dat je in euro's tot wel €94 bespaart op pechhulp pakketten!

ANWB korting op pretparken en meer

Als ANWB-lid krijg je ook aantrekkelijke korting op héél veel uitjes. Wat dacht je van €1 tot €11 korting op tickets voor populaire pretparken als Bobbejaanland, de Efteling of Phantasialand? Ook bezoekjes aan dierentuinen, festivals, kindervoorstellingen en musicals vallen onder de fijne voordelen.

ANWB korting pakken

Korting op je reisverzekering
Hoe langer je lid bent, hoe meer korting je ontvangt op je ANWB doorlopende reisverzekering. Jouw voordeel loopt op tot 17,5%.
€10 cadeaubon
Weet jij iemand anders tot kakelvers ANWB-lid te maken? Dan ontvang je een ANWB cadeaukaart ter waarde van €10.
30% veilige rijders voordeel
Is jouw rijstijl 100% veilig, dan kun je kiezen voor de Veilig Rijden autoverzekering. Je bespaart hiermee tot 30% op je premie!
Naar ANWB

Op het gebied van verzekerings-, pechhulp en wegenwacht producten blinkt de Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB uit. 

ANWB kortingscodes
Met ANWB couponcodes op Actiecode krijg je de meest betrouwbare pechhulp van Nederland voor een zacht prijsje. Wij kunnen met grote regelmaat ANWB kortingscodes laten zien die goed zijn voor bijvoorbeeld €25 korting op verzekeringspakketten. Daarnaast houden we je graag op de hoogte van ANWB acties, bijvoorbeeld als er een reisverzekering of een ANWB slipcursus met korting valt te scoren.


Als je interesse had in een ANWB kortingscode, vind je deze vast ook leuk: