Artis kortingscode

Artis kortingscodes januari 2017

4 acties beschikbaar 8 gemiddelde besparing
Deel een code

Kortingscode speurder
Caspar
Actiecode.nl redacteur Artis

Natura Artis Magistra is de oudste dierentuin van Nederland in hartje Amsterdam. Wij zoeken ook voor dit leuke dagje uit de beste kortingen op het web zodat je een ijsje extra kunt eten. Deze vind je in het overzicht hiernaast. Actiecode.nl is een platform waarop dagelijks de beste kortingen door de redactie worden verzameld en door gebruikers worden aangeleverd. Er is geen commerciële relatie met deze Dierentuin.

Artis actie | €17,50 korting voor studenten

Ben jij student? Goed nieuws, want als student mag je Artis bezoeken voor slechts €3. Zo kun je er een gezellig dagje uit van maken voor super weinig, want wij studenten hebben nou eenmaal niet veel te besteden. Deze actie is alleen geldig voor studenten van ROC Amsterdam, de UvA, IPABO, Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, Gerrit Rietveld Academie, Tio, Inholland in de regio Noord-Holland, VU en HvA.
87 keer gebruikt
Bekijk de korting

Koop hier je Artis ticket en skip the line

Je kunt natuurlijk je tickets aan de deur kopen, maar als je ze hier koopt hoef je niet in de rij te staan bij de kassa´s en loop je direct door.
25 keer gebruikt
Bekijk de korting

Artis aanbieding: Kids tot 2 jaar gratis entree

Wat is nou leuker om in de schoolvakantie naar Artis te gaan? Een dag de meest exotische beestjes zien en aaien is voor elk kind een droom die uit komt. Bij Artis hebben ze de regeling dat alle kinderen tot 2 jaar gratis entree krijgen. Zo bespaar je gemakkelijk tientallen euro's op je bezoek aan Artis. Klik op de blauwe button voor de aanbieding. Veel plezier!
Bekijk de korting

Ontvang 10% korting in restaurant de Twee Cheetahs

Bij Artis kun je nu een lidmaatschap afsluiten waarbij je veel bespaart op onder andere de entree, aankopen in de Artis-winkel en consumpties in het restaurant de Twee Cheetahs.
Bekijk de korting
Als je interesse had in een Artis kortingscode, vind je deze vast ook leuk:

Deze codes en acties zijn helaas al verlopen, maar wie weet is er nog een geldig!
€3,50korting
€3,50 korting bij Artis voor kinderen van 3-9 jaar
Geen kortingscode
GratisEntree
Gratis entree Artis met een jaarlidmaatschap
Geen kortingscode
Tip
Ga naar Artis en beleef de voorjaarsvakantie activiteiten
Geen kortingscode
Korting
Naar Artis met 7% korting
Geen kortingscode