Artis kortingscodes oktober 2016

6 acties beschikbaar 10 gemiddelde besparing

Aantal sterren voor Artis

8 bezoekers beoordeelden de shop met een gemiddelde van 4.08 sterren. 15
Deel een code

Kortingscode speurder
Caspar
Onze redacteur over Artis

Natura Artis Magistra is de oudste dierentuin van Nederland in hartje Amsterdam. Wij zoeken ook voor dit leuke dagje uit de beste kortingen op het web zodat je een ijsje extra kunt eten. Deze vind je in het overzicht hiernaast. Actiecode.nl is een platform waarop dagelijks de beste kortingen door de redactie worden verzameld en door gebruikers worden aangeleverd. Er is geen commerciële relatie met deze Dierentuin.

€3,50 korting bij Artis voor kinderen van 3-9 jaar

Artis is geweldig voor kinderen, en zeker in de leeftijd waarin ze alles ontdekken. Artis houdt hier rekening mee en geeft je korting op je kinderen.
Bekijk de actie

Artis actie | €17,50 korting voor studenten

Ben jij student? Goed nieuws, want als student mag je Artis bezoeken voor slechts €3. Zo kun je er een gezellig dagje uit van maken voor super weinig, want wij studenten hebben nou eenmaal niet veel te besteden. Deze actie is alleen geldig voor studenten van ROC Amsterdam, de UvA, IPABO, Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, Gerrit Rietveld Academie, Tio, Inholland in de regio Noord-Holland, VU en HvA.
Bekijk de actie

Koop hier je Artis ticket en skip the line

Je kunt natuurlijk je tickets aan de deur kopen, maar als je ze hier koopt hoef je niet in de rij te staan bij de kassa´s en loop je direct door.
Bekijk de actie

Ontvang 10% korting in restaurant de Twee Cheetahs

Bij Artis kun je nu een lidmaatschap afsluiten waarbij je veel bespaart op onder andere de entree, aankopen in de Artis-winkel en consumpties in het restaurant de Twee Cheetahs.
Bekijk de actie

Gratis entree Artis met een jaarlidmaatschap

Het jaarlidmaatschap kost €75,95 en dan kun je het hele jaar gratis naar binnen! Voor kinderen van 0 tot en met 2 is het lidmaatschap zelfs gratis! Het tweede, derde en vierde lid in de familie krijgt korting!
Bekijk de actie

Artis aanbieding: Kids tot 2 jaar gratis entree

Wat is nou leuker om in de schoolvakantie naar Artis te gaan? Een dag de meest exotische beestjes zien en aaien is voor elk kind een droom die uit komt. Bij Artis hebben ze de regeling dat alle kinderen tot 2 jaar gratis entree krijgen. Zo bespaar je gemakkelijk tientallen euro's op je bezoek aan Artis. Klik op de roze button voor de aanbieding. Veel plezier!
Bekijk de actie
Als je interesse had in korting voor Artis, vind je deze vast ook leuk!

Deze codes en acties zijn helaas al verlopen, maar wie weet is er nog een geldig!
Korting
Naar Artis met 7% korting
Geen code nodig
Tip
Ga naar Artis en beleef de voorjaarsvakantie activiteiten
Geen code nodig