Avis kortingscode

Avis kortingscodes augustus 2017

Deel een code

Kortingscode speurder
Anne
Actiecode.nl redacteur Avis

Bij Avis kun je wereldwijd terecht om een auto te huren. Gebruik een Avis kortingscode om een auto met een leuke korting te huren. Avis heeft talloze ophaallocaties over de hele wereld, dus de kans is groot dat er een ophaallocatie in de buurt van jouw aankomstlocatie zit. Met een beetje geluk is er een korting beschikbaar voor autohuur voor jouw bestemming.

Kijk op Actiecode.nl als je op zoek bent naar een Avis kortingscode, aanbieding of andere leuke actie. Want dan weet je tenminste zeker dat je niet te veel betaalt.

Avis aanbieding: 10% korting

Van plan om met de auto Latijns-Amerika te verkennen? Boek deze dan vóór 1 september bij Avis! Deze code levert je namelijk 10% korting op.
Bekijk de code *******
Geverifieerd

Verzilver deze Avis kortingscode en bespaar 15% op een huurauto in Ierland

Verken het prachtige en sprookjesachtige landschap van Ierland met een voordelige huurauto via Avis. Gebruik deze code tijdens het boeken en pak 15% korting op het totaalbedrag.
Geverifieerd
Bekijk de code *******

Profiteer van 15% Avis korting op je huurauto in de VS

In een toffe cabrio of Land Rover door de Verenigde Staten rijden? Het kan! Bij Avis pak je nu 15% korting op huurauto's in de VS én Canada. Geldig voor ophaaldata tot 15-02-2018.
Bekijk de korting

Huur 7 dagen een auto voor de prijs van 5 dagen

Avis pakt uit! Je rijdt nu 7 dagen in een huurauto voor de prijs van 5 dagen. Dat zijn dus 2 dagen gratis! De actie geldt voor huurauto's in Nederland en Europa.
Bekijk de korting
Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Kortingscode Avis: Reserveer een huurauto online met 25% korting

Of je nu graag een leuke Fiat 500 voor in de stad wilt huren of juist op zoek bent naar een grote auto voor een groepsreis, je huurt het bij Avis. Dat kan nu tijdelijk lekker voordelig, want deze actiecode levert jou een korting tot wel 25% op!
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag

Avis kortingscode: 25% korting op jouw huurauto in Nederland

Ga je dit jaar nog op vakantie in eigen land en komt een huurauto daar goed van pas? Huur deze dan via Avis en gebruik deze actiecode voor 25% korting op je boeking.
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag

Avis kortingscode: 25% korting op je boeking

Met deze Avis kortingscode krijg je 25% korting op je boeking. Geldig bij vertrek voor 06-04-2017.
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag

Avis Autohuur kortingscode: 15% korting op een huurauto in Malta

Cultuur snuiven op het eiland Malta in de Middellandse Zee? Met een huurauto van Avis kom je op vele bijzondere plekken die anders te voet of met het openbaar vervoer minder gemakkelijk te bereiken zijn. Verzilver deze Avis kortingscode en bespaar 15% op je boeking van een huurauto in Malta.
Bekijk de code *******
Verloopt vandaag

Avis lente aanbieding: Profiteer van korting tot wel 20% op huurauto's

Deze lente geeft Avis tot wel 20% korting op autohuur in binnen- en buitenland. Bekijk het aanbod en verken je vakantieland extra voordelig.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Tot 15% korting op een huurauto in Noord-Amerika + gratis kortingsbonnen voor winkelcentra

Bij Avis krijg je nu tot 15% korting op een huurauto in de Verenigde Staten en Canada bij een boeking met een ophaaldatum tot 15 februari 2017. Daarnaast ontvang je na een boeking per email meerdere kortingsbonnen voor korting bij een van de winkelcentra van Simon Shopping Destination. Zo bespaar je tot 60% korting op je aankopen!
Bekijk de korting

Als je interesse had in een Avis kortingscode, vind je deze vast ook leuk:
Avis updates:
13 personen bezoekers deze week
€ 15,66is de gemiddelde besparing dankzij de acties van deze shop
1 actiecode hebben we zelf getest
1actie(s) toegevoegd deze maand