BankGiro Loterij kortingscode

BankGiro Loterij kortingscodes maart 2017

4 acties beschikbaar 22.53 gemiddelde besparing
Deel een code

Kortingscode speurder
Anne
Actiecode.nl redacteur BankGiro Loterij

De BankGiro Loterij zet regelmatig deze acties op om mensen kennis te laten maken met de loterij tegen voordelige tarieven of met leuke extra's. Als we tegen zo`n actie aanlopen zullen we deze ook zeker plaatsen. Daarbij heeft de BankGiro Loterij ook acties als je deelnemer bent van de BankGiro Loterij. Zo geeft de Bank Giro Loterij ook vaak kortingen op eigentijdse merkproducten en leuke arrangementen. Ook geven ze leuke cadeautjes weg, in samenwerking met een aantal van hun partners. Meteen naar de website surfen dus en speel mee!

Gegarandeerd een cadeau van €95 bij de BankGiro Loterij

Doe mee met de BankGiro Loterij en maak direct kans op verschillende prijzen van minimaal €95. Wat dacht je van een musical VIP-arrangement of een diner in het Van Gogh Museum met 55 vrienden.
Korting:€95 cadeau
Minimaal bestelbedrag:-
Voorwaarden:Max 1x per huishouden
Bekijk de korting

Speel mee met de BankGiro Loterij en maak direct kans op €55.000

Speel mee met de BankGiro Loterij en je maakt direct kans op verschillende prijzen, zoals een cadeaupakket en als klapper €55.000!
Bekijk de korting

BankGiro Loterij | 300.000 prijzen met winkans 1 op 3

Bij de BankGiro Loterij worden bij elke trekking ruim 300.000 prijzen uitgedeeld. De gemiddelde winkans op een van deze 300.000 prijzen is 1 op 3. Dat betekent dat 1 op de 3 loten een prijs waard is. Het blijft uiteraard een loting, maar zo slecht is de winkans op een prijs nog niet!
Bekijk de korting

Schakel de WeekprijsVerdubbelaar in voor €0.50/trekking

Verdubbel je prijzengeld bij de BankGiro Loterij. Iedere trekking maak je kans op €25.000 bij de BankGiro Loterij. Door €0.50 per lot per trekking extra te betalen zet je de WeekprijsVerdubbelaar in en maak je opeens kans op €50.000!
Bekijk de korting
Als je interesse had in een BankGiro Loterij kortingscode, vind je deze vast ook leuk:

Deze codes en acties zijn helaas al verlopen, maar wie weet is er nog één geldig!
Verloopt vandaag

Speel mee met de BankGiro Loterij en ontvang 2 bioscoopkaarten

Wil je jouw geluk beproeven en kans maken op honderdduizenden - of misschien wel miljoenen euro's? Speel dan mee met de BankGiro Loterij en ontvang twee gratis bioscoopkaarten.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Maak kans op €52,8 miljoen bij de BankGiro Loterij

Bij de BankGiro Loterij maar je nu kans op de grootste prijzenpot ooit, namelijk: €52,8 miljoen!
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Met de Zomerse Winweken maak je kans op €10.000 shoptegoed

Wederom maak je bij de BankGiro Loterij kans op leuke prijzen. Als je nu meedoet met de Zomerse Winweken kan je namelijk zomaar €10.000 aan shoptegoed winnen. Waar wacht je nog op?
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Gratis meespelen bij BankGiro Loterij: Maak kans op €1500 per maand

Speel gratis mee met de BankGiro Loterij! Je maakt kans op heel veel zomerse prijzen. Daarnaast maak je kans op de hoofdprijs van €1500 per maand tot het jaar 2020. Schrijf je dus gratis en en wie weet ga jij er vandoor met de hoofdprijs.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Je krijgt nu €15 cashback als je mee gaat spelen

De BankGiro Loterij heeft weer een erg leuk actie. Als je nu gaat meespelen ontvang je €15 cashback op je rekening. Daarnaast maak je natuurlijk kans op het enorme prijzenpakket. Op alle werkdagen wordt een winnaar bekend gemaakt van €10.000, elke zaterdag €100.000 en elke zondag een auto. Natuurlijk maak je ook elke maand kans op 1 miljoen!
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Doe mee met de BankGiro Loterij en ontvang een cadeaupakket van €80

Speel nu mee met de BankGiro Loterij en ontvang gratis een luxe cadeaupakket ter waarde van €80. In dit pakket vind je kaartjes voor een dagje uit naar de dierentuin, een VVV-bon van €25 en twee natuurdocumentaire's op dvd.
Bekijk de korting
BankGiro Loterij updates:
4acties beschikbaar
11 personen bezoekers deze week