Bankgiro loterij actie

Bankgiro loterij acties juli 2017

5 actie(s) beschikbaar 12.06 gemiddelde besparing
Deel een code

Kortingscode speurder
Anne
Actiecode.nl redacteur BankGiro Loterij

De BankGiro Loterij zet regelmatig deze acties op om mensen kennis te laten maken met de loterij tegen voordelige tarieven of met leuke extra's. Als we tegen zo`n actie aanlopen zullen we deze ook zeker plaatsen. Daarbij heeft de BankGiro Loterij ook acties als je deelnemer bent van de BankGiro Loterij. Zo geeft de Bank Giro Loterij ook vaak kortingen op eigentijdse merkproducten en leuke arrangementen. Ook geven ze leuke cadeautjes weg, in samenwerking met een aantal van hun partners. Meteen naar de website surfen dus voor BankGiro Loterij korting en speel mee!

Schakel de WeekprijsVerdubbelaar in voor €0.50/trekking

Verdubbel je prijzengeld bij de BankGiro Loterij. Iedere trekking maak je kans op €25.000 bij de BankGiro Loterij. Door €0.50 per lot per trekking extra te betalen zet je de WeekprijsVerdubbelaar in en maak je opeens kans op €50.000!
Bekijk de korting

Maak elke zondag kans op een auto

Speel mee met de BankGiro Loterij en maak elke zondag kans op een auto. Bijvoorbeeld een Opel Corsa.
Bekijk de korting

Speel mee met de BankGiro Loterij en ontvang een VIP-kaart

Bij je deelname aan de BankGiro Loterij ontvang je nu een VIP-kaart, waarmee je gratis toegang hebt tot 50 topmusea en 50% korting krijgt op vele dagjes uit.
Bekijk de korting

BankGiro Loterij | 300.000 prijzen met winkans 1 op 3

Bij de BankGiro Loterij worden bij elke trekking ruim 300.000 prijzen uitgedeeld. De gemiddelde winkans op een van deze 300.000 prijzen is 1 op 3. Dat betekent dat 1 op de 3 loten een prijs waard is. Het blijft uiteraard een loting, maar zo slecht is de winkans op een prijs nog niet!
Bekijk de korting

Speel de 1e maand gratis mee met de BankGiro Loterij

Meld je aan voor de BankGiro Loterij en speel de eerst maand gratis mee. Je kunt dus in de eerste maand al gratis miljonair worden!
Bekijk de korting
Deze acties hadden we in het verleden, maar misschien werken ze nog!
Verloopt vandaag

Gegarandeerd een cadeau van €95 bij de BankGiro Loterij

Doe mee met de BankGiro Loterij en maak direct kans op verschillende prijzen van minimaal €95. Wat dacht je van een musical VIP-arrangement of een diner in het Van Gogh Museum met 55 vrienden.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Speel mee met de BankGiro Loterij en maak direct kans op €55.000

Speel mee met de BankGiro Loterij en je maakt direct kans op verschillende prijzen, zoals een cadeaupakket en als klapper €55.000!
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Speel mee met de BankGiro Loterij en ontvang 2 bioscoopkaarten

Wil je jouw geluk beproeven en kans maken op honderdduizenden - of misschien wel miljoenen euro's? Speel dan mee met de BankGiro Loterij en ontvang twee gratis bioscoopkaarten.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Doe nu mee en krijg een concertticket voor Guus Meeuwis cadeau

Bij BankGiro Loterij is er weer een enorm leuke campagne begonnen. Als je nu meespeelt ontvang je namelijk een concertticket van Groots met zachte G 2017 ter waarde van €54 cadeau. Daarnaast ontvang je ook nog de BankGiro Loterij VIP-kaart. Met deze VIP-kaart krijg je het hele jaar toegang tot 50 topmusea en krijg je tot wel 50% korting op musicals, festivals en concerten.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Win €10.000 tijdens de Nationale Winweken

Wat zou jij met €10.000 doen? Een vakantie? Of misschien wel een nieuwe auto? Als je nu mee doet met de Nationale Winweken van de Bankgiro loterij kan het allemaal werkelijkheid worden. Je maakt namelijk kans op €10.000 of een van de vele andere prijzen.
Bekijk de korting
Verloopt vandaag

Gratis meespelen bij BankGiro Loterij: Maak kans op €1500 per maand

Speel gratis mee met de BankGiro Loterij! Je maakt kans op heel veel zomerse prijzen. Daarnaast maak je kans op de hoofdprijs van €1500 per maand tot het jaar 2020. Schrijf je dus gratis en en wie weet ga jij er vandoor met de hoofdprijs.
Bekijk de korting
Als je interesse had in een Bankgiro loterij actie, vind je deze vast ook leuk:

BankGiro Loterij updates:
5actie(s) beschikbaar
12 personen bezoekers deze week